Kallt

Usch vad kallt det var i stugan i natt, var tvungen att sova med dubbla täcken eftersom vi inte använde oss utav det gamla elementet som bara knakar högt och låter illa. Är hemma i lägenheten just nu men snart ska vi åka tillbaks till kolonistugan för att titta på majbrasan där klockan 21 i kväll. Vi ska försöka oss på att sova där i natt igen, fast med ett nytt element som vi har tagit med oss hemifrån.

Grillning i kväll

Nu bär det snart av till kolonistugan där vi ska sova i helgen samt fira valborg. Hoppas på fint väder med mycket sol. I kväll ska vi även grilla fläskfilé, korv och majskolv. Hittade en bild från förra året då vi premiärgrillade där. Kolla in min hund som däckat i hammocken hehe.

Mat och motion

Det blev en omelett med paprika och skivad korv till lunch idag. Vanligtvis brukar jag även ha ost på toppen av omeletten men eftersom att det är strikta regler kring ätandet nu så avstod jag från osten i dag. Jag ställde mig på vågen i morse och lyckligtvis så har det givit resultat, jag har faktiskt gått ner ett helt kilo på bara två dagar. När nästa storhelg kommer så ska jag definitivt vara mer försiktig med vad jag svullar i mig, det är verkligen inte värt att få sån här vikt-panik efteråt.
Eftersom att jag är ledig i dag så har jag även hunnit med en del trampande på min motionscykel här hemma. Jag är inte direkt någon beundrare utav det brittiska kungahuset så jag skippade the royal wedding mellan prins William och Kate Middleton i dag och tittade istället på två avsnitt av The Girls Next Door. Varje avsnitt är ca 22 minuter långt så det blev ungefär 45 minuters cyklande i dag.

Sant

Hittade denna bild på Kissie´s blogg här om dagen. Tycker att den stämmer överens ganska bra med män och kvinnors generella uppfattning om sina kroppar. Män tror oftast att de är mer vältränade än vad de är och kvinnor anser sig tjocka när de egentligen är smala.

Hoppas på sol

Hoppas verkligen att denna helg blir lika fin som den förra, hade tänkt passa på att sola vid mina föräldrars kolonistuga då. Egentligen så vill man ju inte ustätta huden för onödig solariestrålning, iallafall inte på sommaren, därför ska jag verkligen försöka ta vara på de soliga dagarna denna sommar och försöka sola utomhus så mycket som möjligt. Jag har upptäckt att jag nog lider lite utav klaustrofobi, får nästan panikkänsla ibland när jag ligger i ett solarium, så även det ska bli skönt att slippa nu under sommaren.

Mellow yellow

I går när jag var upp till Gränby centrum så köpte jag ett utav Isa Dora´s nagellack ur vårkollektionen. Färgen mellow yellow (nr 653) är precis sådär lagom gul som jag vill ha den.
Det är verkligen snyggt med pastellfärger på nagellack och passar ju så bra nu när det är vår. Nästa gång jag har vägarna förbi Kicks så ska jag nog inskaffa även den blå och den gröna färgen ur vårkollektionen. Jag har redan så himla många rosa lack så den färgen skippar jag.

Kokta morötter

I går gjorde jag ett storkok med morötter att ha till lunch och middag istället för potatis och andra kolhydratsrika tillbehör. Morötter är ifs också ganska rika på kolhydrater om man jämför med andra grönsaker, men inte riktigt lika illa som potatis, ris och pasta. Det tar ganska lång tid att koka morötterna om man vill ha dem så pass mjuka som jag vill, därför brukar jag tillaga ganska stora mängder på en gång. Mycket enklare att bara kunna ta fram ur kylen och micra istället för att koka en ny sats för varje måltid.
Det är ju som sagt hårdkörning som gäller nu efter påskens svullande. Vanligtvis brukar jag unna mig en sås till denna maträtt men nu är det no mercy som gäller. Endast en välkryddad kyckling filé och morötter, inga onödiga extra kalorier. Lite torrt kan tyckas, men tack vare att kycklingen var så pass välkryddad så kände jag inte ens något behov av någon sås.

Ränder av solariet

Åh vad skönt det är att vara ledig från jobbet några dagar, det gör att man hinner med allt man vill utan att behöva stressa. I morse passade jag på att sola solarium. Jag vet inte om det är själva solariet som är format lite annorlunda eller om det är jag som ligger konstigt, jag får nämligen en vit rand längs ryggraden dit strålarna uppenbarligen inte når. Antar att jag ligger alldeles för ihoptryckt, jag har försökt att sträcka ut ryggen i solariebädden men det funkar inte. Någon mer som brukar sola solarium och upplever detta problem? Har försökt att ta en bild på detta men det gick inte så bra, man kan dock skymta det vita strecket vid ryggraden.

Mat logg 27/4


Frukost:
Vitkålsallad med lite olja och peppar. Två koppar kaffe.
Lunch: En kycklingfilé med tre kokta morötter.
Middag: En kycklingfilé med två kokta morötter.
Bild från google.com

Tävla om milkshake



Jag är med och tävlar hos Jennie om ett paket med NOKA Milkshake.

Tävlingen avslutas den 3:e Maj.

Platt igen

När det gäller bröstimplantat så låter 425 ml (som jag har) ganska så stort men när det väl sitter i kroppen så ser det inte alls speciellt mycket ut. Det är nog en ganska "lagom" storlek anser jag, de är exempelvis väldigt lätta att dölja i kläder, nästan lite för lätt enligt min mening ;) Kolla bara på dessa bilder här under som jag tog nu under påsken. Jag har på mig sport bh´n som jag fick från kliniken då jag opererades + en helt vanlig långärmad tröja. Med sport bh under så syns det ju inte ens att jag har opererat mig, inte direkt det resultat man vill ha när man lagt ut 42.000 kr. Med vanlig bh så blir skillnaden givetvis större, speciellt ju tightare kläder man har, tack och lov! Jag ville visa dessa bilder eftersom jag vet att många som går i operationstankar oroar sig för storleken och att det ska synas för mycket i kläder på jobbet etc. men som ni ser så är det väldigt lätt att dölja.

Time to get back on track

Usch, känner mig så uppsvälld och pluffsig nu efter påsken, har ätit alldeles för mycket onyttigheter. Har ju knappt hunnit träna nåt heller eftersom vi varit bortresta så jag känner ganska stor ångest. Men nu när jag är ledig fram till måndag så ska jag se till att motionera och komma tillbaka till de gamla nyttiga vanorna igen. Ska börja på en gång och sätta mig och trampa på motionscykeln framför ett avsnitt av The Girls Next Door, den serien får mig alltid motiverad att träna med tanke på hur många snygga och lättklädda kroppar som figurerar.

Ledig

Detta blev verkligen en kort arbetsvecka för mig, i dag (tisdag) var den enda dagen som var schemalagd, sen har jag bara fridagar fram till helgen. Riktigt skönt med tanke på hur mycket övertid jag har jobbat senaste tiden. Så i morgon ska jag njuta av att sova tills jag vaknar, klockan kommer ifs fortfarande att ringa 04.50 eftersom att killen också går upp samma tid till jobbet, men jag brukar inte ha så svårt att somna om. Detta betyder att jag kan vara uppe länge i dag och titta på mitt favoritprogram Desperate Housewives =) Annars måste jag alltid titta på repriserna på söndagar vilket brukar vara lätt att glömma bort.

Snygga naglar

Hittade lite bilder på snygga och påhittiga naglar. Men de ser riktigt knepiga ut att göra, iallafall om man vill få till det bra. Antar att personen bakom kreationerna har använt sig utav nagelstickers till viss del.
Bilder från weheartit.com

Tävla om schampoo & balsam



Tävla hos Ereshkigal
Denna tävling avslutas den 28/4.

Påsken

Här är lite bilder från påskmiddagen hos mina föräldrar i lördags. Det riktigt vattnas i munnen när jag tittar på den där läckra tallriken, gravad lax och skinka är två av mina storfavoriter när det gäller mat. En liten kyckling i marsipan fick jag också, och eftersom att Robin inte gillar marsipan så fick jag även hans kyckling ;) På bordet fanns även ett kort på mig som påsk-kärring när jag var barn, antar att mamma tyckte att det var ett roligt inslag till de övriga dekorationerna.

I bid you goodnight

Nej nu är det dax för mig att gå till sängs så att man är utvilad inför jobb i morgon, klockan ringer 04.50 i morgon bitti. Det bästa med att börja arbeta tidigt är att man även slutar tidigt och därför har hela eftermiddagarna fria. Det jobbiga är att jag måste gå och lägga mig vid 8-9 på kvällen för att få tillräckligt med sömn. Det är ju så många bra tv program man missar då!

Dagsformen 25/4

Tog en bild på dagsformen i morse. Har ätit så mycket skräp nu under påsken så jag har rejält dåligt samvete. Från och med nu är det bara nyttigt som gäller igen.

Boobsen 3 månader

I dag fyller boobsen hela 3 månader, helt galet vad snabbt tiden går. Detta betyder att "fickorna" som kirurgen skapade för implantaten inne i kroppen har läkt så pass långt att jag äntligen får använda bygel bh. Jag kommer fortfarande använda sport bh på jobbet eftersom att det är så pass fysiskt och när jag bara går hemma på dagtid så kommer jag nog mestadels använda tygbehåar. Man ska väl vara lite försiktig med byglar i början även efter dessa tre månader så jag kommer mest bara använda bygel när man ska bort på nåt speciellt.

Never say never

Tittar på Justin Bieber´s film Never say never just nu, han är extremt talangfull!
I´ve got the Bieber fever :p

Maxosol

Jag har ju använt Maxosol ett tag nu och jag fick en kommentar av Karolina som undrade om jag kunde beskriva hur jag upplever produkten hittills, om den ger en fin brun färg eller en orange/gul färg!
Detta är alltså endast min egen uppfattning om produkten och jag upplever inte att man får någon extra färg av att enbart äta maxosol utan att sola. Däremot anser jag att maxosol ger ett bra skydd för huden när man väl utsätter kroppen för sol. Jag är ju naturligt blek och bränner mig alltid om jag solar för länge, men nu när jag har usatt huden för mycket uv strålning (främst via solarium) så kan jag ärligt säga att jag faktiskt inte har brännt mig detta år. Vanligtvis blir jag så röd att det svider och gör ont men nu när jag äter dessa tabletter så har jag inte haft några problem alls. Färgen jag har fått av solandet är brun och ser fint ut. Jag skulle absolut rekommendera alla bleknosar som mig att börja äta maxosol inför sommaren om ni planerar att spendera mycket tid ute i solen. Den ger som sagt ett bra skydd inifrån men jag märker ingen skillnad utan uv strålning!


Påskmat

Snart är det dax att promenera över till föräldrarna och äta ännu mera påskmat. Jag får nästan lite dåligt samvete när det är såna här storhelger för även om man har lovat sig själv att inte äta för mycket så känns det ändå som att man bara trycker i sig onyttigheter, för saken skull. Hittills har jag fått två stycken påskägg och jag har väl kanske ätit hälften utav innehållet i båda. Mamma pratade om marsipankycklingar senast jag talade med henne och just marsipan är en storfavorit till mig. Nej det blir nog till att gå på extrem Atkins diet efter denna helg tror jag. Visst är det viktigt att unna sig ibland men det är så lätt att det går överstyr vid dessa storhelger!

Tävla om Deospray


Tävla hos isabelle om Rexona Music fan deospray!

Avslutas: 30 april.

Glad Påsk!

I torsdags var jag ledig från jobbet, de frågade ifs dagen innan ifall jag ville jobba extra men jag känner att jag verkligen behöver ha lite ledighet så jag tackade för ovanligheten skull nej. Sov ända till 8.30 och det gjorde att jag inte ens hann med hälften av sakerna som jag hade planerat på förmiddagen. Trampade iallafall upp till Gränby centrum för att handla saker till påskäggen och när jag kom hem så var det bara att packa för att åka över till killens föräldrar i Bålsta. När vi kom dit så böt vi vinterdäck och på kvällen så grillade vi och kollade på My bloody valentine.
I natt så har vi sovit i mina föräldrars kolonistuga och det var ganska kallt men ändå lite mysigt. Jag passade på att sola där i går eftermiddag men jag vet inte riktigt hur pass mycket solen tog egentligen, det var skönt att sitta och lyssna på musik i värmen hur som helst. I dag är vi bjudna hem till mina föräldrar på påskmiddag och efter det så bär det av mot ännu en natt i kolonistugan, dock med ett extra täcke denna gång ;)

Leopard

Häftiga sminkningar och nagellack!


Bilder från weheartit.com

Tävla om mascara!


Jag tävlar om en mascara hos Allt mellan Himmel och Potatis!

Avslutas den 22/4.

Färdigtränad

Nu är jag klar med tränandet, det blev 30 minuter på motionscykeln framför TV´n samt en hel del övningar för att forma rumpan. Jag tränar som sagt inte på gym numera när jag ändå inte kan träna armarna pga bröstoperationen så då blir det mest hemma-övningar.

Must work out!

Har jobbat en massa övertid i dag och är sjukt trött och mör. Det värker i både rygg och fötter men eftersom beach säsongen närmar sig med stormsteg så försöker jag ändå att motivera mig själv till att träna nu även fast jag har ont. Jag har ju lagt upp en del motivationsbilder på kändisar här i bloggen men det är nog de där random bilderna på snygga kroppar som man kan hitta ibland som får mig mest motiverad att träna, som dessa här under.
Bilder från weheartit.com

Mat logg 19/4

Frukost: Två skivor knäckebröd med ost.
Mellanmål: Ett tunnbröd med ost.
Lunch: Fullkornspannkaka med blåbär.
Middag: Två stekta ägg med 11 köttbullar, lite ketchup.
Övrigt: En apelsin, några oliver.

Provat göra blåbärspannkaka

Provade på receptet på blåbärspannkaka från slickepotten.net som jag tipsade om förut. Jag gjorde bara halva satsen men använde mig utav en långpanna och det gjorde att resultatet blev ganska misslyckat. Ugnspannkakan blev så pass tunn att den blev torr och nästan ramlade sönder, men den smakade ganska bra ändå. Jag använde mig även utav fullkornsmjöl för att göra den nyttigare. Nästa gång ska jag se till att anpassa pannan efter smetens storlek :p

Instant abs

Än är det inte för sent för Beach 2011, det är bara att skaffa sig en sån här, haha!

Helgen

I helgen var vi ju som sagt bortresta hos min killes familj och det var ganska spännande med tanke på att jag inte har berättat för dem om min bröstförstoring. Jag hade en ganska tight och urringad tunika på mig med en vanlig bh under, utan push up. Jag tror att en del såg på en gång att jag opererat mig men det är ju inte direkt något man frågar folk om rakt ut, men de tittade definitivt lite extra. Vissa reagerade dock inte alls och märkte inget förrän jag berättade själv. Min killes ena syster märkte dock på en gång att något var annorlunda men det kan nog bero på att hon själv har implantat, antar att man tänker mer på det om man själv är "intresserad" utav det eller hur man ska säga.

Hemkommen

Är hemkommen efter en helg hos svärföräldrarna. I går var vi på födelsedagsfirande och det var riktigt trevligt, även fast jag kanske blev lite väl överförfriskad. Sjöng singstar bl.a. vilket är något som jag knappast skulle gjort inför alla i nyktert tillstånd. Just nu står en potatisgratäng i ugnen och snart blir det även filmtittande, tänkte se Hall pass och eventuellt någon skräckfilm.

Busy day

Känner mig väldigt stressad just nu. Ska åka bort över helgen på födelsedagsfirande bl.a. och eftersom jag jobbat över hela veckan så har jag inte hunnit fixa allt som jag tänkt göra innan vi åker. Men nu ska jag iallafall cykla upp till Gränby centrum för att hämta ut paket, posta paket, gå på bolaget och förhoppningsvis hitta något nytt att ha på mig. När jag kommer hem igen så ska jag packa, sola med mitt mini-solarium och smörja in hela kroppen med brun utan sol. Sen i kväll måste jag även hämta killen som är ute på partaj med arbetskollegorna. Skönt med helg iallafall!

70 F / 75 E

Var till Gränby centrum i går och fixade lite ärenden. Passade även på att gå in på Twilfit och ta reda på min exakta bh storlek, det har gått 11 veckor sedan operationen nu så all svullnad har ju lagt sig. Kvinnan i affären var väldigt hjälpsam och den storlek som jag landade på var 70 F / 75 E. Jag mäter 72 cm runt bröstkorgen så då kan jag ha båda storlekarna. Passade på att köpa två behåar där (den rosa och leopardfärgade) för 149 kr styck. Gick även in på Lindex där jag hittade två behåar i storlek 75 DD på rea, 99 kr för den svarta och 75 kr för den ljusrosa. Det är synd att HM inte har så stora storlekar när det gäller bh, de brukar annars ha riktigt snygga och häftiga underkläder till bra priser. Ju större storlek man kräver desto mindre utbud finns det.

Cute dress

Titta vilken söt klänning jag hittade när jag kikade runt bland bilderna på weheartit.com, väldigt prinsess inspirerad. Kanske inte något man använder som vardags-outfit direkt men jag skulle definitivt kunna bära denna vid någon speciell festlighet som födelsedagsfest, nyår, halloween eller liknande.

Home at last

Nyss hemkommen från jobbet, övertid i dag också som sagt. Fast snart ska jag nog ta och cykla upp till Gränby centrum, dels så har jag fått ett paket från Kina att hämta ut och sen så tänkte jag köpa ingredienserna till att göra en sån där pannkaka med blåbär som jag tipsade om förra veckan. Jag tänker dock använda dinkel/fullkornsmjöl istället för vanligt vitt, det mycket nyttigare. Sen är jag också en storkonsument utav Fun Light saft så även det måste inskaffas.

Bra inlägg om solskydd

Jag brukar följa skönhetsbloggen BestFaceForward och i dag läste jag ett väldigt bra inlägg där om solskydd som jag tycker att alla ska ta och slänga ett öga på nu när sommarvärmen närmar sig.
http://www.bestfaceforward.ratata.fi/post/262074/

Exhausted

Kom precis hem från jobbet, skulle ha slutat klockan 11.00 egentligen men det är högtrafiksvecka nu d.v.s. massor av post, så vi har en hel del att sortera. Morgondagen lär bli likadan, minst 3 timmars övertid varnade de för. De extra pengarna man får av att jobba över är ju alltid trevliga men man blir så sjukt mör i kroppen så det är inte sant, "överkörd av en buss" som en arbetskamrat uttryckte det. Först och främst så går man upp mitt i natten och sen måste man lyfta och bära tungt hela dagen, det tär en del. Det är just dessa dagar då jag har jobbat länge och har ont som det är extremt svårt att motivera sig själv till att träna när man kommer hem. Jag försöker tänka på hur slank och snygg jag blir om jag hoppar upp på motionscykeln och  trampar en halvtimme, då går det oftast mycket lättare. Ibland sviker dock motivationen helt och då däckar jag i soffan, vid såna tillfällen försöker jag istället se till att äta extra nyttigt för att kompensera.

Total Blackout

Vanligtvis så brukar jag alltid titta på Ullared på måndagar men nu när den senaste säsongen är slut så tänkte jag kolla in Total Blackout på kanal 5 klockan 20.00 istället.




"De tävlande ska till exempel identifiera saker som simmar runt den tävlande i ett badkar, dansa limbo under elektriska limbopinnar eller ta sig längs en hal hinderbana på kortast tid. Allt i totalt mörker."


Tävla om armband!



Jag tävlar om ett armband hos Emma.

**Tävlingen avslutas 15 April 2011**

Victory

Great success! Det andra solariet hoppade faktiskt i gång i dag så det blev en 30-minutare som vanligt. Passade även på att ta en bild på solariebädden och som ni ser så är den ju inte toppmodern direkt, but it get´s the job done, sort of.

Sparkle

Kollade runt på weheartit.com efter lite coola bilder och hittade denna när jag sökte på nails. Så enkelt men ändå så effektfullt. Jag ska absolut prova att måla glitter på ringfingernageln nästa gång jag fixar nailsen.

A day off

I dag har jag fridag från jobbet, just måndagar är en väldigt skön dag att vara ledig på tycker jag, bättre än fredagar faktiskt. Ska ta och göra ett nytt försök i dag gällande solariumet. Det funkade ju inte i torsdags, inte den jag testade iallafall, så i dag hoppas jag på att det andra ska starta igång.

Rapunzel


Happy B-day Hef!

Jag är ju ett stort fan utav realityserien The Girls next door och i dag fyller Mr Playboy himself faktiskt hela 85 år. Han verkar fortfarande vara i väldigt bra form trots sin höga ålder, men det är väl som han själv säger, the girls keep me young.

Tävla om Halsband!

Jag tävlar om detta halsband hos EMYSTävlingen avslutas på Lördag

Blåbärspannkaka

Hittade ett recept på blåbärspannkaka på slickepotten.net och det lät så himla gott. Har aldrig testat detta tidigare men jag måste absolut prova!
Bild tagen från slickepotten.net

Till en stor långpanna:

  • 6 ägg
  • 12 dl mjölk
  • 6 dl vetemjöl
  • 1,5 tsk salt
  • 250 gram blåbär
  • lite smör till långpannan

Gör så här:

Vispa upp äggen lätt

Vispa ner hälften av mjölken

Rör ner mjölet och rör tills alla klumpar försvinner

Vispa ner resten av mjölken och saltet

Smörj en stor långpanna med smör

Häll i smeten i långpannan

Strö över blåbären

Grädda i 200-225°C i 25-30 minuter


4H

Det är så skönt att det är ljust ute så länge på kvällarna nu. När vi tog hunden på promenad i går kväll så gick vi upp till 4H gården för att titta på djuren; hästar, får, nyfödda killingar och ankor. Jag tog även med mig lite morötter som jag matade grisarna med.

Du är vad du äter

Precis nu börjar den nya säsongen av Du är vad du äter med Anna Skipper. Det var tv 3 som brukade sända det förut om jag inte minns fel men nu går programmet på tv 4+, 20.00 på torsdagar.

No tan today

Usch vad irriterad jag är just nu. Tänkte sola i dag och gick därför till bostadsföreningens lokal där det finns två solarier, de som jag alltid brukar använda. De är gamla som gatan men eftersom de ändå ger ganska bra med färg och ligger nära så har jag aldrig brytt mig om att titta efter något annat solarie-ställe. I dag ville de dock inte fungera :/ Solariet brukar alltid hoppa igång efter att man lagt i fem stycken 5-kronor men denna gång funkade det inte hur mycket jag än dunkade och tryckte på alla knappar jag såg. Det jobbiga är att eftersom detta hör till föreningens fritidsverksamhet så finns det ingen service på plats, så jag fick vandra hemåt både bitter och blek :p Egentligen borde jag kolla upp om det finns några bättre solarier här i närheten, känns dumt att ligga i ett gammalt solarium i 30 minuter när man kan få lika mycket färg av ett modernt solarium i ca 8 minuter.

Pasteller

Kolla vilka snygga pastellfärger på dessa nagellack! Även fast jag själv kanske inte skulle våga gå runt med olika färger på naglarna så måste jag medge att det såg bra häftigt ut ändå. Har dessvärre ingen aning om vilket märke det är men jag ska absolut titta efter pasteller nästa gång jag går in i någon sminkbutik.
Bild från weheartit.com

Mat logg 5/4

Frukost: Vaniljyoghurt med fiberberikade havregryn och en skivad banan.
Mellanmål: Tre skivor knäckebröd med ost. Ett äpple.
Lunch: Stuvad spenat med fem fiskpinnar.
Middag: Två hotdogs, två stekta ägg, curryketchup.

Säg nej till sjuka skönhetsideal!

Tidningen Vecko Revyn har nu en namninsamling mot det extremsmala idealet som har blivit en norm i modebranschen. Namninsamlingen kommer att överlämnas till Sveriges främsta makthavare inom modebranschen och målet är att få mer variation av hur kvinnors kroppar framställs i reklam. Gör som jag och skriv på HÄR du också!

Tävla om tandkräm från BrilliantSmile


Jag tävlar hos www.izzadora.blogg.se om en tandbleknings tandkräm från www.Brilliantsmile.se
Tävlingen avslutas den 10 april klockan 20.00.

Tävla om ett hemligt påskägg

Ejmis firar att hennes blogg fyller 4 år och lottar ut ett hemligt påsk-paket!
Gör som jag och tävla du med. Tävlingen avslutas den 14 april klockan 18.00.

Så lyckas du med Brun utan sol

Hittade en steg-för-steg guide på Vecko Revyns hemsida där de förklarat hur man lättast lyckas med Brun utan sol utan att det blir fläckigt.

Steg 1. Skrubba
Skrubba hela kroppen ordentligt med skrubbvante och gärna med någon peelingprodukt. Eftersom Brun utan sol färgar det yttersta lagret på huden så är det viktigt att få bort smuts och döda hudceller. Skrubba med cirkulerande rörelser och se till att din kropp är helt torr efteråt.

Steg 2. Återfukta
Smörj in torra partier med en fuktcreme. Brun utan sol absorberas mer på torra fläckar så var extra noggrann med att återfukta knän, armbågar och knogar innan du börjar. Låt din lotion sjunka in ordentligt.   

Steg 3. Börja med ben och fötter
Börja applicera din brun utan sol på ena foten och underbenet och fortsätt sedan med låret och rumpan. Gör samma sak med det andra benet. Massera in produkten med cirkulerande rörelser och se till att du smörjer överallt. Glöm inte att smörja tårna och även mellan   dem. Om du känner att du fått för mycket brun utan sol på något ställe kan du trycka en bit toapapper eller en bomullsrondell för att suga upp överskottet. Detsamma gäller för spraytan-produkter. Undvik vatten! 

Steg 4. Fortsätt med rygg, mage och armar
Vill du kan du tvätta händerna innan du fortsätter med resten av kroppen för att undvika mörka handflator. Fortsätt sedan att smörja in mage och rygg (här kan det vara all idé att be en kompis om hjälp) och applicera därefter på armar, handleder och på armarnas undersida, men vänta med händerna.

Ett vanligt misstag är att ta för lite av produkten och smörja torrt vilket kan ge ett flammigt resultat. Du ska känna dig insmord.

Steg 5. Avsluta med händerna
Tvätta händerna noga och låt de torka innan du slutligen applicerar brun utan sol på dess ovansida. Detta gör du lättast med hjälp av en bomullsrondell. Har du en sprayprodukt så sprayar du mitt på handens ovansida och drar sedan ut produkten med bomullsrondellen. Har du en crémeprodukt tar du en klick créme på rondellen och applicerar. Utgå från handryggen och dra ut produkten på fingrarna och mellan dem. Glöm inte att hålla fingrarna böjda så att du kommer åt mellan vecken på knogarna.

Steg 6. Låt torka
Låt din brun utan sol torka ordentligt innan du klär på dig och undvik att komma i kontakt med vatten. Ett tips är att inte använda sina finaste kläder eller lakan det första dygnet för att undvika fläckar.

Steg 7. Jämna ut (ska förhoppningsvis inte behövas)
Skulle du mot förmodan få ett ojämnt resultat så går överskottet att skrubba bort med en skrubbvante eller en nagelborste. Ett klassiskt husmorsknep är att skrubba med bakpulver!


Tävla om Body lotion och Face moisturizer


Jatävlar hos Millah om Body Lotion + Face Moisturizer frånStockholmsgruppencosmetics.com
Tävlingen avslutas 24 april!

Brun utan sol

Jag brukar smörja in mig med brun utan sol ungefär två gånger i veckan och just nu använder jag mig utav Self tanning lotion som jag köpte på Kicks för 85 kr, den är även rik på vitamin E. Jag gillar att testa olika märken och denna tycker jag faktiskt både var billig och bra. Den luktar gott och vid applicering så ger den en svag nyans så att man ser vart man redan har tagit på kräm.

April Fool´s Day

Första april i dag, äntligen är de jobbiga vintermånaderna över! Så himla skönt att vi går mot vår och ljusare tider. När det är ljust längre på kvällarna och all snö är borta från gatorna så blir man även mer motiverad att vara ute och promenera. Jag brukar antingen ta långpromenader med hunden eller så går jag powerwalk ensam med musik i öronen. På tal om första april så har jag faktiskt lyckats undvika att bli lurad i dag, läste dock en del saker som folk lagt upp som sin facebook status som jag nästan gick på, dödsfall bland annat men sånt ska man egentligen inte skämta om tycker jag.

RSS 2.0