Bad start

Det var paketet från Glossybox som jag åkte för att hämta ut tidigare i dag. Detta är min första box och jag tycker att det verkar som ett väldigt roligt koncept att få testa på fem nya skönhetsprodukter varje månad. Dock blev jag lite besviken när jag insåg att de faktiskt hade glömt att lägga i en utav produkterna i paketet, inget bra första intryck med andra ord. Jag har mailat dem och bett om att få produkten hemskickad i efterhand, får se när de mailar tillbaks. Jag lägger upp bilder på själva innehållet i morgon tänkte jag. Någon mer som prenumererar på Glossybox och vad tycker ni i så fall?

 


Ledig fredag

I dag är jag ledig men har hittills bara suttit framför datorn sedan jag steg upp. Nu ska jag däremot spackla på mig lite smink och cykla iväg till Gränby centrum för att hämta ut ett paket, sen ska jag ta hunden på en promenad och besöka min farmor som bor bara ca 100 m ifrån mig. Har inga planer för kvällen än men jag antar att det blir filmkväll som vanligt.

Bild från weheartit.com

Nallebudet rabatt

Nallebudet.se är en perfekt sida ifall man vill skicka en rolig hälsning till någon man känner. Man kan välja nallar ur ett stort sortiment och om man vill så kan man även lägga till presenter och andra tillbehör i paketet. Nu under påsken får man 25 % rabatt på de färdiga paket som ligger i kategorin "Påskpaket" på hemsidan, ange rabattkod pasken2012. Om man inte vill välja ett färdigt påskpaket så kan man ändå få 15% rabatt på ett paket som man sätter ihop själv om man anger rabattkod pasken2012steg. Klicka HÄR för att komma direkt till sidan med färdiga påskpaket!


Top Formula erbjudande

Hälso-webshoppen Top Formula har  bytt plattform för sin butik och bjuder därför in till en stor "ombyggnads-REA". De ger 25 % rabatt på hela TopFormulas egna sortiment t.o.m. den 1 april. Samt så får alla som handlar något deras nya produkt Bra Andedräkt som gåva, den innehåller zink & pepparmint och ger omedelbart bra andedräkt. Tryck HÄR för att komma direkt till rean!

 

 

 


Glossybox

Jag hörde nyligen talas om Glossybox och när jag gick in på hemsidan så tyckte jag att konceptet var så bra att jag registrerade ett medlemskap direkt. Glossybox är en skönhetsbox som skickas ut en gång i månaden och kostar 139 kr per box, för den summan får du ett  lyxigt paket med fem produkter att testa. Du kan även lägga upp en egen skönhetsprofil på hemsidan vilket gör att du får produkter som matchar just din profil och dina behov. Du kan även recensera produkterna och samla poäng som sedan ger dig gratis produkter. Man kan när som helst säga upp medlemskapet. Tryck HÄR för att komma till Glossybox hemsida!

 


Avocado

Avocadofrukten kan ha upp till 40% fetthalt, men det är inte bara därför det är populärt att addera avocado i hudvårdsprodukter. Avocado-olja är även känt för att  lindra hudirritationer och göra huden smidig. Nu lanserar Crabtree & Evelyn en ny serie med avocadobaserade produkter som enbart finns hos Kicks.

 

Crabtree & Evelyn Hand therapy, Body lotion, Bat & shower gel.

Onsdagskväll

Nu är det filmdax igen, det har blivit väldigt många movie nights den senaste tiden. Förr brukade jag och killen alltid kolla på tv serier på kvällarna, oftast Simpsons och Family guy, men nu blir det nästan enbart filmer. I kväll har vi sett Alpha and Omega och just nu kollar vi på Wolfman, inga höjdarfilmer enligt min mening men de duger som underhållning en onsdagskväll som denna!


Ny kategori

Jag har skapat en ny kategori här i bloggen som jag döpt till "Erbjudanden". Där kommer jag lägga upp tips då butiker och webshoppar har rabatter och speciella kampanjer. Det är lätt hänt att gå miste om många erbjudanden om man inte surfar runt på sina favoritsidor varje dag, därför tänkte jag att det vore smidigt med en specifik kategori så att ni får ta del av alla rabatter som jag hittar :)

 


Parfym-nyheter

Här är några av säsongens doftnyheter som har kommit till KICKS, dessa är är bland annat Stella McCartney L.I.L.Y, Calvin Klein Sheer Beauty och Miss Dior Eau Fraîche. Jag är riktigt sugen på att gå in och lukta på Stella McCartneys parfym som enligt beskrivning ska dofta liljekonvalj. Syrén och liljekonvalj är mina favoritblommor eftersom att de luktar så otroligt gott, Jennifer Lopez parfym Glow doftar också liljekonvalj och det har varit min favoritparfym ända sedan den kom ut. Goda dofter på parfymfronten denna vår som sagt :)

 

Bild från Kicks


Jobb

Det var dåligt med uppdatering här i bloggen i går. Jag jobbade förvisso bara mellan 9-14 men när jag kom hem så var jag så slut att jag tog en "tupplur" som råkade bli nästan fyra timmar lång. Jag måste verkligen försöka se mig om efter ett nytt arbete, det sliter så otroligt mycket på kroppen att jobba med så här tunga lyft m.m. Drömmen vore att jobba med marknadsföring på en PR byrå men det verkar dessvärre vara ganska så svårt att få jobb inom det. Jag har en högskoleexamen från Uppsala universitet i Mediekommunikation samt en examen i Internationell marknadsföring och försäljning, det är otroligt frustrerande att inte få jobba med det man vill och som man faktiskt är utbildad till.

 

Bild från weheartit.com


Fritidshus

I dag är både jag och sambon lediga så nu ska vi ut och kolla på ett fritidshus som vi eventuellt ska köpa. Tråkigt att det regnar i dag bara. Jag bloggar mer när vi kommer hem :)


Burt´s Bees kampanj

Brallis.se har nu en kampanj där alla som handlar produkter från märket Burt´s Bees för 300 kr eller mer får ett lipbalm på köpet.

Tryck HÄR för att komma direkt till märket!

 

 


Make-up tips

Kolla in den här videon där makeupartisten Linda Hallberg blir sminkad baserat på temat sommarbröllop. Denna tutorial ger bra tips för att kunna skapa en fin sommar-look, oavsett om man ska på bröllop eller ej. Det finns även fler videor där andra bloggare blir sminkade enligt festliga teman!

 


Ansiktets zoner

Visste ni att olika hudproblem som man har kan sättas i samband med olika organ i kroppen? Det grundar sig på den kinesiska diagnostiken. Hudvårdsmärket Dermalogca kom för några år sedan med något de kallar för Face Mapping, det är en typ av hudanalys där man delar in ansiktet i 14 olika zoner och där varje zon är kopplat till ett organ i kroppen.

 

 

Zon 1 och 3 är kopplad till matsmältningen och urinblåsan. Har man problem i dessa områden med orenheter kan det bero på trög mage. Det kan även bero på dålig rengöring.

Zon 2 mellan ögonbrynen kallas för “wine and dine området.” Har man problem här kan det bero på intag av mycket fet mat eller att man äter sent på kvällen. Kan även kopplas till laktosintolerans.

Zon 4 Höger öra är kopplad till njurarna. Mycket snack i telefonen kan orsaka orenheter och pormaskar bakom öronen. Varma öron kan vara en indikation till överansträngda njurar. Koffein och rött kött kan också påverka.

Zon 5 Höger kind, är kopplad till bihålor och lungor. Rökning, bihåleproblem och luftrörsproblem. Rökare kan ofta ha problem med ytliga kärl och rynkor vertikalt kan vara tecken på en längre tids ansträngning av lungorna.

Zon 6 Höger öga, är kopplad till njurar och allergier. Problem i detta område kan orsakas av make up eller näringsbrist. Glasögon kan även påverka huden. Svullnad och mörka ringar är oftast ärftligt men kan förvärras av sömnbrist eller dålig utrensning av slaggprodukter.

Zon 7 Näsan och området mellan näsa och mun är kopplat till hjärta och fortplantningsorgan. Utslag och orenheter på överläppen kan bero på menstruation, p- piller eller graviditet. Röd näsa kan vara tecken på högt blodtryck.

Zon 8 Vänster öga, se zon 6

Zon 9 Vänster kind , se zon 5

Zon 10 Vänster öra se zon 4

Zon 11 Vänster sida av hakan. Är kopplad till äggstockor och testiklar. Kan ha ett samband med hormonella förändringar

Zon 12 Hakan är kopplad till fortplantning och tunntarm. Hårväxt kan bero på hormonella förändringar. Orenheter kan bero på matsmältningsproblem.

Zon 13 Höger sida av hakan, se zon 11

Zon 14 Hals och dekolletage, kan bero på stress. Akne utslag kan bero på stress. Pigmentering kan avslöja överdrivet solande. Det är också i detta område som de första ålderstecknen syns.

 

Detta är bara en vägledning och ingen läkardagnos. Vet man med sig att man haft problem länge i ett område i ansiktet så kan de vara idé att uppsöka en läkare och kolla att allt står rätt till. Information från hannarobinell.se

Filmkväll

I dag har jag och sambon filmkväll igen :) Just nu kollar vi på det senaste avsnittet av Ghost adventures men vi har redan hunnit avverka två filmer också, Swamp shark och Cop out. Jag var uppe ända till 3 i natt så jag lär nog inte kunna somna så tidigt i kväll känner jag, jobbigt med tanke på att jag måste upp kl 04.45 i morgon bitti.


Min hund Rocky

Här är min dvärgpinscher Rocky med sin favoritleksak. Han blir 7 år i sommar men beter sig fortfarande som en liten valp när det gäller leksaker. Han är otroligt tillgiven och sannerligen min bästa vän, djur dömer aldrig utan älskar en för den man är. Har ni några djur?


Ellos erbjudande

Just nu har Ellos ett helg-erbjudande som ger dig 40% rabatt på dina två dyraste varor. Sista chansen i dag. Tryck HÄR för att komma direkt till Ellos hemsida!

 

Bild från ellos.se

Ingrid sweater

Jag satt och kollade in lite nyheter på Gina Tricots hemsida i går och hittade dessa coola tröjor med supermodellernas namn på. Ingrid sweater kallas de och kostar 199 kr styck. Pastellfärger är riktigt vårigt och snyggt, speciellt när det gäller kläder och nagellack tycker jag. Denna modell finns även i grått men den färgen föll mig inte lika mycket i smaken. Tryck HÄR för att komma direkt till denna tröja på Gina´s hemsida.

 

Bilder från ginatricot.com


Cool eyeliner

Här är en look gjord av Eva som jag själv skulle vilja prova på men som jag förmodligen inte skulle få till lika snyggt. Snacka om konstnärligt arbete med eyelinern. Jag är visserligen bra på att teckna men jag tror inte sånt har någon större betydelse just när det gäller make up, det är nog en stadig hand och övning som gäller för att kunna få till denna sminkning bra.

 

Bilder: Eva F.

Movie night

Det verkar ju gå bra att blogga från iPhone, toppen :) I kväll har killen lagat potatisgratäng med lövbiff och nu är det movie time. Vi har redan sett "You again" och nu kollar vi på "Yogi bear". Lär nog bli ytterligare en film efter denna, känner mig inte speciellt trött även fast vi har flängt runt hela dagen.


Massageolja

Jag utbildade mig ju till friskvårdsmassör i höstas och även fast jag mest bara masserar släkt och vänner än så länge så köper jag ändå en hel del massageoljor. När jag var in på The Body Shop så hittade jag en väldoftande olja som jag köpte, Divine calm relaxing massage oil heter den och kostar 125 kr för 100 ml. Den doftar kamomill som ska vara extra bra för att kunna slappna av. Jag har inte hunnit testa den än men tack och lov så finns det en hel del frivilliga som gärna vill låta sig bli knådade.

 

 

Bild från thebodyshop.se


Testar blogg appen

Testar att skriva ett inlägg via blogg appen i min iPhone. Har aldrig prövat det förut så jag hoppas att detta funkar nu. I dag har jag åkt till Bålsta och fixat med bilarna, det tog nästan hela dagen. Bytt till sommardäck och städat min Renault clio som ska säljas. Nu sitter jag och sambon och streamar tv serier från datorn, "Lyxfällan" och "Får vi följa med?" :) Trevlig fredagkväll önskar jag er!


Tävla om presentkort

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 250 kr hos SFQ Calzessa.

Tryck HÄR för att komma till tävlingsinlägget hos sheriilyn.blogg.se.

Tävlingen avslutas den 27/3!


Guld make up

Guld och svart är en väldigt fin färgkombination när det gäller smink tycker jag, det blir en dramatisk look som ändå är elegant på samma gång.  Denna make-up är gjord utav Victoria och de produkter hon har använt är:

 

• MAYBELLINE illegal length fiber extensions

• Milani Eye Pencil, Black

• Physicians Formula Lash Boosting Liquid Liner

• Sally Girl Gold Glitter

• Urban Decay Deluxe Eyeshadow Zero

• Urban Decay Deluxe Eyeshadow Ransom

• Urban Decay Eyeshadow 'Grind'

• Beauty From the Earth Eyeshadow 'Mutiny'

• Urban Decay Eyeshadow Primer

 

Bild: Victoria D.

Uppdaterade tävlingsregler

I dag vart det många tävlingsinlägg, dels en till tävling här i min egen blogg men även andra tävlingar som jag själv är med i. Jag har förresten ändrat reglerna lite för Carmex strawberry lipbalm tävlingen. Har uppdaterat så att det inte finns några "måsten" för att vara med, det räcker helt enkelt med att skriva att man vill vara med och tävla, resterande aktiviteter kan man göra för att samla extralotter och därmed öka chanserna till vinst. De personer som redan har anmält sig får givetvis automatiskt en extra lott nu. Tryck HÄR för att komma direkt till tävlingsinlägget!

 


Vinn ett Yankee candle

Jag är med och tävlar om ett Yankee Candle doftljus med en härlig doft av granatäpple med inslag av söt vanilj från ambienceforhome.se i Millah´s blogg. Tryck HÄR för att komma till tävlingsinlägget.

Tävlingen avslutas 31 Mars kl: 23.59!



Vinn smycke från carmella.se - Avslutad

Tävlingen avslutad. Grattis till vinnaren Johanna!


Tävla om ett smycke från min webshop carmella.se



TÄVLINGSREGLER:

- Skriv en kommentar i detta inlägg med numret på det smycke du vill vinna samt din e-mailadress. (1 lott)


För större chans:

- Tipsa om tävlingen i din blogg med nedanstående bild + kursiv text, se till att länkarna fungerar. (1 lott)

och / eller

- Följ min blogg på Bloglovin´ HÄR (1 lott)

och/eller

- Gilla min webshop carmella.se på Facebook HÄR (1 lott)


Skriv en kommentar i detta inlägg hur många lotter du tävlar med, numret på det smycke du vill vinna samt din e-mailadress. Bifoga även länken till blogginlägget om du tipsat om tävlingen i din blogg. Om du redan följer min blogg / gillar facebooksidan så gäller det givetvis som en lott.

Tävlingen avslutas lördagen den 31 Mars!

 

 

"Jag tävlar om ett smycke från carmella.se hos getfitordietryin.blogg.se"

 


Ännu en tävling

Håller för tillfället på att försöka pyssla ihop en banner eller vad man nu ska kalla det för en ny tävling som kommer att komma upp här i bloggen redan i kväll förhoppningsvis. Jag driver ju eget företag så jag tänkte börja tävla ut lite smycken från min webshop carmella.se. Jag kommer lägga upp olika halsband och ringar så att den som vinner får välja mellan sju smycken. Den här gången kommer det inte finnas några "måsten" för att få delta heller utan det räcker med att bara skriva en kommentar att man vill vara med. Sen kan man givetvis även samla extra lotter genom att dela tävlingen och gilla min facebooksida etc.

Kolla gärna in min webshop HÄR!

 


Tävla hos Goodiebag

Just nu har Goodiebag.nu en tävling ute och man behöver inte vara medlem på deras sida för att få delta. Det man har chans att vinna är allt på bilden här nedan d.v.s. 15 produkter från Wella, en helårsprenumeration av magasinet POSH och en sprillans ny iPad. Vinsten har ett värde på cirka 6 500 kr.

Tryck HÄR för att komma direkt till tävlingen!

 

 


Parfymrea hos Brallis

Just nu kan man fynda hos Brallis.se där de rear ut parfymer med upp till 58% rabatt. Jag själv är ganska sugen på Britney Spears Midnight fantasy.

De har även mineralsmink, hårvård och ekologisk hudvård i sortimentet. Tryck HÄR för att komma direkt till webshopen!

 


Svart make-up

Fick upp ögonen för en makeup som var både häftig och läskig på samma gång. Väldigt kreativa detaljer, jag gillar verkligen kråkan som sitter på en utav grenarna.

 

Bilder: Michelle


Vinn Carmex lipbalm - Avslutad

Tävlingen avslutad. Grattis till vinnaren Jennika!


Lottar ut ett Carmex strawberry lip balm som även innehåller SPF 15.



TÄVLINGSREGLER:

- Skriv en kommentar i detta inlägg med din e-mailadress. (1 lott)


För större chans:

- Tipsa om tävlingen i din blogg med nedanstående bild + kursiv text, se till att länkarna fungerar. (1 lott)

och / eller

- Följ min blogg på Bloglovin´ HÄR (1 lott)

och/eller

- Gilla min webshop carmella.se på Facebook HÄR (1 lott)


Skriv en kommentar i detta inlägg hur många lotter du tävlar med samt din e-mailadress. Bifoga även länken till blogginlägget om du tipsat om tävlingen i din blogg. Om du redan följer min blogg / gillar facebooksidan så gäller det givetvis som en lott. Tävlingen avslutas lördagen den 31 Mars!

 

 

"Jag tävlar om Carmex lipbalm hos getfitordietryin.blogg.se"




Ny tävling snart

I dag damp HM´s vår- och sommarkatalog ner i brevlådan, jag har bara hunnit bläddra igenom den lite snabbt men det såg ut att finnas en hel del fina sommarplagg.

I dag har jag även fotat och gjort en banner för den kommande tävlingen. Jag har beslutat att skjuta upp goodiebag-tävlingen eftersom  jag gärna vill samla på mig lite fler och finare produkter som ska ingå i vinsten. Därför kommer jag nu istället att tävla ut ett lip balm med jordgubbsmak från det kända märket Carmex. Ska sätta igång och knåpa ihop tävlingsinlägget nu på en gång.

 


Hälsosam hud

Jayde Nicole (Playmate of the Year 2008) tipsar i sin fitness-blogg om tio olika livsmedel som håller huden fräsch och hälsosam.

För att läsa hela inlägget, tryck HÄR!

 

1. Avocado

2. Mango

3. Mandel

4. Bakad potatis

5. Svamp

6. Linfrön eller linfröolja

7. Bär

8. Kokade tomater / vattenmelon

9. Spenat

10. Grönt te


Twilfit erbjudande

För att fira att våren är på ingående har Twilfit nu ett erbjudande där man får välja tre strumpor / strumpbyxor / leggings till priset av två! Detta gäller hela sortimentet till och med 1 april och det är varan med lägst pris som man får på köpet.


Montazami i Uppsala

Maria Montazami var ju som sagt och promotade sina nya produkter hos Make Up Store i Uppsala i går. Jag tänkte nästan åka ner ett tag för att kolla in henne men när jag fick se lite bilder från tillställningen så är jag glad att jag beslutade mig för att inte göra det. Det var en massa folk som kom till butiken och jag tycker att det är ganska jobbigt att trängas med så mycket människor på en så pass liten yta, sen hade jag inte förbokat hennes läpp-kit heller. Maria verkar hursomhelst att vara en väldigt trevlig och jordnära kändis, om man frågar dem som faktiskt har träffat henne.

 

Bilder: Franciska


Asos rea

Just nu har Asos upp till 50 % rea på utvalda märkeskläder. Detta erbjudande gäller endast till och med i morgon den 19:e klockan 9.00, så passa på ifall ni är ute efter något speciellt. För att komma till rean, klicka HÄR!

 


Fake tan

Det här med internethandel är ju nästan farligt haha, det är alldeles för lätt att klicka hem saker man vill ha. Nu har jag gjort ännu en beställning från Eleven, jag får nog börja be dem om mängdrabatt snart med tanke på hur mycket jag handlar där. Sen skriver jag ju om dem så fort jag beställt något också vilket betyder gratisreklam för dem, hmm det är däremot något som jag bör ta till vara på, ska nog skicka iväg ett mail till dem nån dag och fråga om man kan göra något slags samarbete i utbyte mot en banner här på bloggen eller nåt.

Här är iallafall produkterna som jag har beställt denna gång:

 

Le Tan Body Bronzer Wash Off 89 kr
Le Tan Flawless Legs Wash Off Leg Makeup - Deep Bronze 129 kr
Le Tan Fast Tan Instant Self Tanning Foaming Mousse - Deep Bronze 109 kr
Alison Raffaele Tinted Moisturizer - Dark 99 kr

 

 


Gone with the wind

Kolla in vilken cool make up inspirerad av en bild från filmen Borta med vinden.

 

 

 

 


Träffa Maria Montazami

I morgon lördag den 17/3 kommer Maria Montazami hit till Uppsala för att promota sina två läppstift och sin nya läpp-penna i Make Up Store butiken i Forum Gallerian. Om man vill träffa henne så finns hon i butiken mellan kl 13.00-16-00. Vid köp av alla hennes tre produkter så får man även en specialdesignad svart paljett-necessär med Marias autograf i guld på.

 


Blondie

En bild på Rihanna tagen för två dagar sedan i New York. Hon passar riktigt bra som blondin tycker jag, fast hon ser ifs snygg ut i det mesta!

 


Skönhetsmyter

HÄR finns en länk till ett bildspel som tar upp de vanligaste skönhetsmyterna.

Skönhetsredaktören och stylisten Ranveig Bråtveit förklarar vilka myter som är sanna och vilka som inte stämmer, bl.a hur man bör förvara sin parfym och om nagellack är skadligt för kroppen eller inte.

 


Quote

"One is never over-dressed or underdressed with a Little Black Dress."


- Karl Lagerfeld

 

 

Bild från google


Over and out

Nu har jag och killen kollat på fyra stycken avsnitt av Filip och Fredriks program Får vi följa med?kanal5play, jag tycker att de grabbarna är så himla roliga :)

I morgon är jag äntligen ledig vilket ska bli väldigt skönt med tanke på hur jobbig denna vecka har varit, både gällande arbetet men även psykiskt. Endast denna vecka så har följande saker gått sönder här hemma: den relativt nyinköpta dammsugaren, tvättmaskinen, sovrumsfönstret samt båda våra bilar. Sambon var med om en bilolycka i förrgår då han krockade med en annan bil i en rondell, han klarade sig utan några skador men bilen är helt kvaddad och går inte att köra längre vilket blir ganska jobbigt då han är beroende utav bilen för att kunna ta sig ut till arbetet. Det känns som om precis allting går sönder just nu och dessvärre så är det saker som kostar ganska mycket pengar att reparera/köpa nytt. I morgon bitti kommer iallafall Glasklart hit för att montera den nya rutan i sovrumsfönstret, just nu är det en bit som saknas samt en stor spricka tvärs över hela glaset. Jag tycker att det är ganska jobbigt när främlingar kommer in i ens hem sådär, så jag hoppas att det kommer gå fort!

 

Bild från weheartit.com


Torsdag

I dag har det varit en tung dag på jobbet, det har hänt en del i veckan nu också som varit jobbiga. Uppdatera mer om det senare i kväll, nu ska jag kolla på en film med sambon som jag lovat honom...

Modern preppy

Modern preppy är namnet på Lindex nya vårkollektion och modellen för detta är ingen mindre än Gwyneth Paltrow.

 

 

Bild från google


Work work

Som jag skrev i ett inlägg i går så är det väldigt intensiva dagar på jobbet just denna vecka pga "högtrafiken", när jag kommer hem från arbetet så har jag ganska ont i kroppen och inte mycket ork att göra annat än att laga mat och fixa matlåda, resten utav kvällen blir det mest bara vilande i sängen framför tv´n. Därför har det inte kommit upp någon ny tävling än, men på fredag så är jag trevlig nog ledig och då ska jag ta tag i den biten. Planen är en goodiebag med varierat innehåll, så jag ska se till att fota och skapa en "tävlings-bild" på fredag!

Nu måste jag däremot gå iväg och handla för när jag öppnade kylskåpet så såg jag att det knappt fanns nånting för att kunna laga middag/matlåda.

 

Här är två bilder på mig från i helgen som jag fixat till genom pixlr.com Den sidan är väldigt bra tycker jag, när man inte har photoshop så är det perfekt att kunna "pimpa" sina bilder på ett snabbt och enkelt sätt.



Vår make up

En väldigt fin vår-look gjord av Lani.

 

Bild: Lani



De produkter hon har använt är:

 

FACE

- Revlon PhotoReady Perfecting Face Primer

- L'oreal Visible Lift Foundation in Creme Cafe

- Make Up For Ever Duo Mat Pressed Powder Foundation in 209

- Maybelline Super Stay Concealer in Cream (for undereye)

- MAC Pro Longwear Concealer in NW30 (for blemishes)

- MAC Blunt blush (for contour)

- Illamasqua Blush in Tweak

- MAC True Romantic Beauty Powder Blush

 

EYES

- MAC Soft Ochre Paint Pot (eyeshadow base)

- MAC Eyebrow pencil in Spiked, Maybelline Define-A-Brow pencil in Medium Brown (for brows, brushed out with angled brow brush)

- Jordana Brow powder in Brunette

- MAC eyeshadows in Vanilla & Mylar (for highlight)

- MAC eyeshadows in Texture, Soft Brown, Espresso, Rummy (crease & outer-V) & Phloof (lid)!

- Urban Decay Liquid Liner in Perversion

- MAC Fascinating Eye Kohl (lower waterline)

- Milani Liquif'eye Eye pencil in Black

- L'oreal Voluminous mascara in Carbon Black

- Red Cherry Lashes #47 (applied with DUO lash glue in dark tone)

 

LIPS

- NYX Lipliner in Rose

- Maybelline Super Stay 14-hour Lipstick in Perpetual Peony

- MAC Curvaceous Lip Glass


Off I go

Det är ganska intensiva dagar på jobbet denna vecka, det är så kallade högtrafik vilket innebär att det kommer extra mycket post för oss att sortera. Jag är schemalagd 05.25 - 14.30, men nästa vecka blir betydligt trevligare då jag får sovmorgon och inte börjar förrän klockan 9.00, det är man verkligen inte van vid.

Nu ska jag åka upp till Gränby centrum en snabbis för att hämta ut paket, fick två avier i dag och jag väntar dessutom på några fler!

 

Bild från weheartit.com

Catfight

Victorias Secret-modellerna Adriana Lima, 30, och Doutzen Kroes, 27, i det senaste numret av V Magazine. Bilderna är tagna av den berömda fotografen Mario Testino.

 


Katy Perry - Purr

Jag hade faktiskt ingen aning om att Katy Perry har lanserat en egen parfym, Purr heter den. Hon är en bra artist så jag är väldigt nyfiken på om hennes doft även luktar gott. Någon som kanske har provat denna och kan ge ett utlåtande? Flaskan är formad som en katt och ser väldigt söt ut.

Parfymen finns att köpa på grandparfym.se

 

Purr av Katy Perry börjar med en doft av persikonektar och förbjudna äpplen. Den utvecklas sedan med en tydligt blommig bukett av jasmin , bulgarisk ros och vaniljorkidé, och långsamt avslöjas detaljer av krämigt sandelträ och mysk. Liksom sångerskan själv är Purr lekfull men ändå sofistikerad.

 

 

 

Jag hittade en bild där någon dekorerat sina naglar genom att måla lila katter som ska föreställa själva parfymflaskan. Antar att hon måste gilla doften väldigt mycket ;)

 


Poor Danny

Åh det nästan skär i hjärtat att läsa om hur besviken Danny blev över att komma 2:a. Han är en så talangfull artist och verkar även vara väldigt ödmjuk som person. Läs intervjun och se bildspelet HÄR!

 

Bild: starlounge


Chocomania

Någon som har testat några produkter från The Body Shop´s Chocomania-serie? Jag har köpt en present-kit som innehåller body butter 50 ml, body scrub 50 ml, shower cream 250 ml, lip butter, en hjärtformad tvål samt en badsvamp, detta kit kostade 300 kr.

Det enda som jag har hunnit testa är lip butter och den är nästan beroendeframkallande, man går konstant och smörjer lager på lager utav det chokladdoftande "smöret". Det ska bli intressant att testa resterande produkter sen, de doftar iallafall riktigt gott :)

Läs mer om Chocomania-serien på Body Shop´s hemsida HÄR!

 

 


Grattis Loreen

Loreen blev vinnaren av Melodifestivalen 2012 med sin underbara låt Euphoria. Danny som kom på andra plats var också väldigt bra tycker jag!

 


Final

Snart börjar finalen i Melodifestivalen. Kollar ni i kväll? Jag gillar både Loreen och Danny, hoppas verkligen att någon utav dem vinner!

 

 


Goodiebag

Jag är med och tävlar om denna fina goodiebag hos Rockgrodan.com

Tryck HÄR för att komma till tävlingsinlägget!

 

 


Isprinsessa

Begreppet "isprinsessa" är det första jag tänker på när jag ser denna vackra make-up av Linda Hallberg. Läs vilka produkter hon har använt HÄR.

 

 

Bilder: Linda Hallberg

Euphoria

Åh vad jag älskar Loreens bidrag till årets Melodifestival. Man blir glad i hela kroppen när man hör låten, Euphooooooria :)

 


Shea body butter

I onsdags så hade jag namnsdag och även fast jag själv inte bryr mig ett skvatt om just namnsdagar så hade min mamma ändå envisats med att köpa en present. Jag fick Shea body butter från The Body Shop och jag tycker att den både är effektiv samtidigt som den doftar gott, utan att vara för söt.

Sheasmör tillverkas utav sheanötter och det har mjukgörande och vårdande egenskaper, speciellt bra för att motverka torr hud. Denna burk på 200 ml kostar 175 kr, läs mer om Body Shop´s Shea-serie  HÄR.

 

Bild från thebodyshop.se


Natti natti

Nu är det verkligen på tiden att gå och lägga sig, jag ska ju upp till jobbet igen om bara 5 timmar. Det är dock svårt att lägga sig och faktiskt somna i rimlig tid när kroppen liksom inte känner för att sova redan klockan 20 även fast man borde det. Men det är så många bra tv program man vill titta på m.m. på kvällarna. I morgon är det iallafall fredag tack och lov, det är alltid lättare att kämpa emot tröttheten på arbetet när man vet att helgen är nära!

Rabatt på Dr Brandt skincare

Skönhetswebshopen Eleven.se erbjuder 20% rabatt på alla produkter från Dr Brandt skincare fram till i morgon. Själv har jag aldrig testat detta märke förut. Någon annan som kanske har provat och kan ge ett utlåtande?

Alla produkter från märket hittar ni på sajten HÄR.

 

Nu kan du ta doktorn med dig hem med Dr. Brandt Skincare. Serien är en naturlig förlängning av Dr. Brandts praktik och representerar en fusion mellan dermatologisk forskning och aktiva botaniska extrakt. "Genom att kombinera avancerade transportsystem med kraften i vitaminer och botaniska extrakt har vi skapat en hudvårdsserie som flyttar oss ett steg närmare förverkligandet av drömmen om ålderslös hud”, säger Dr. Fredric Brandt.

 

 

Bild från eleven.se

Hudvård vid kyla

Nu är vintern tack och lov mer eller mindre över, men här kommer några tips gällande hudvård då det är en kall vinter:


- Duscha och bada kortare då huden blir mer uttorkad på vintern.


- Ta några droppar olivolja i badet.


- Smörj huden med bodylotion efter varje dusch och bad.


- Lägg på en ansiktsmask en gång i veckan.


Bild från google

Girl power

I dag är det den Internationella kvinnodagen och många företag passar på att ge erbjudanden som gäller enbart i dag för att fira detta. Ett erbjudande som jag själv ska använda mig utav är rabatten på 10 procent som man får om man anger koden girlpower i varukorgen hos LensOn. Just linser är något som jag är beroende utav med tanke på hur illa jag faktiskt ser annars, så det går alltid åt.

 

Ska ni fira kvinnodagen på något sätt eller har den gått ganska obemärkt förbi?

 


Tisdag

Vad händer en tisdagskväll som denna? Själv så har jag pysslat med lite småsaker, bland annat packat ihop alla prover och skickat iväg till förstaprisvinnaren Angelica. Nu sitter jag med en kopp chai-te i handen och ska snart gå till sängs, klockan ringer ju redan 04.15 i morgon :/ Det kan vara riktigt jobbigt att gå upp så tidigt ibland men samtidigt så är jag väldigt tacksam att jag har ett fast jobb som jag faktiskt trivs med.

 


10 vanliga mat-misstag

Handlar du mat på tom mage, tröstäter på kvällen - och förbjuder dig själv pasta, ris och bröd?

 

Läs HÄR om de tio vanligaste misstagen du ofta begår när du vill gå ner i vikt - och hur du undviker dem!

 





Samples

Det var dessa prover som jag fick med i beställningen från Eleven.se som jag gjorde för ett tag sedan:

 

Parfymprov Tease - Paris Hilton

Parfymprov Le Male - Jean Paul Gaultier

Body milk White musk - Bodyfarm

Face cream Neroli - Estelle o Thild

 

 


Macarons

Har fallit för grupptrycket och testat macarons för första gången. Jag köpte dessa på Godis-Lunden i Rasbo i  smakerna jordgubb, pistage och citron. Men jag förstår verkligen inte hypen kring dessa, de smakade inte så värst speciellt tycker jag, mest bara socker. Det känns som att det är väldigt "inne" att gilla macarons och det är väl därför som även jag kände ett behov utav att iallafall prova dem. Har någon av er läsare testat macarons? Vad tyckte ni i såna fall, hiss eller diss?

 


Modekampanjer

HÄR är en länk till ett bildspel som visar vårens 10 mest inspirerande modekampanjer!

 


Nattuggla

I kväll har jag och killen titta på film, vi såg Tommyknockers och Stand by me. Nu sitter jag ocg nattugglar och insåg just att klockan redan är 03.16 på natten/morgonen. Jag är ledig från jobbet i morgon men hade det varit en vanlig arbetsdag så hade jag varit tvungen att kliva upp om 1 timme. Jag stiger upp redan kl 04.15 varje arbetsdag vilket är helt galet tidigt, man känner sig aldrig utvilad på vardagarna och jag måste oftast sova en stund när jag kommer hem från jobbet annars orkar jag ingenting senare :/ Nu ska jag däremot gå och se till att få lite sömn. God natt / God morgon, hur man nu vill se det!

Träningsmyter

Jayde Nicole är inte bara Playmate of The Year 2008, hon har även utbildat sig till personlig tränare och näringsfysiolog. Varje onsdag skriver hon ett inlägg i sin fitness-blogg Workout Wednesdays with Jayde Nicole som publiceras på Playboys hemsida. Denna vecka klargör hon för de fem mest vanliga träningsmyterna, läs hennes inlägg HÄR!

 

 


Vinnarna dragna - skönhetsprover

Vinnarna utav skönhetsproverna är nu dragna och dessa blev...

 

 

1:a pris Angelica

 

2:a pris Karolina

 

 

Grattis :) Jag har skickat mail till er och bett om adressuppgifter!

 


Rosbukett...eller?

Det är inte så ofta jag riktigt "svullar" längre, men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt. I morse när jag satt vid datorn så hittade jag denna blogg med fantastiskt fina bakverk. Kolla bara in bilden här nedan, vid första anblick så tror man att det är en vanlig rosbukett men när man tittar lite närmare så ser man att de stora rosorna faktiskt är cupcakes med en snitsigt spritsad frosting!

 

Bild från Martins tårt- och chokladverkstad

Torsdag

God förmiddag! Det blev en lång dag på jobbet i går med flera möten och när jag kom hem så var jag så slut att jag däckade i sängen resten utav kvällen. I dag är både jag och sambon lediga, tror inte att vi har några storartade planer för dagen än såvida vi inte gör något spontant. Jag ska iallafall pyssla med att dra vinnarna till tävlingen som nu är avslutad, den jag drar först får förstapris och den jag drar sedan får alltså andrapriset, piece of cake! Jag har även börjat samla ihop saker till den kommande tävlingen som ska bestå utav en goodiebag och hittills i potten så finns det ett nagellack, eyeliner, ett halsband och armband. More to come :) Nu ska jag dricka en kopp kaffe så att man vaknar till liv igen. Tack alla som ville vara med i min tävling förresten, jättekul. Hoppas att ni får en bra dag i skolan / på jobbet etc.

 


RSS 2.0