Halloween at the Mansion

Lite bilder från Playboy mansion´s Halloweenfirande. Häftiga kostymer vissa hade, Cinderella är nog min favorit utav dem!

 

 


Ghost adventures

I kväll ska jag kolla på det senaste avsnittet av Ghost adventures via YouTube. För er som gillar spöken/andar så kan jag verkligen rekommendera denna realityserie. Det är tre killar som åker runt till hemsökta platser och gör investigations med skrämmande resultat, jag har verkligen börjat tro på ett "medvetande" efter döden nu. Här är en länk där man kan se alla avsnitt!

 

 


Motivationsbilder - Carmella Decesare

 

Carmella Decesare - Playmate of the Year 2004. Hon har en galet snygg och slank kropp tycker jag.

 

 


Jason Derulo - In my head

Jag älskar den här låten :)

 

 


Torgvantar

Hittade ett par roliga "torgvantar " på HM´s hemsida, 80 kr kostar dem. Kan dock inte riktigt urskilja vad det ska föreställa för ett djur, råtta kanske?

 

 


Konferens

Har varit på konferens med jobbet hela dagen, kom nyligen hem. Nu blir det film-tittande resten av kvällen och lite välförtjänt slappande!

Delicious

Har hämtat ut mitt paket från Eleven som jag beställde tidigare i veckan; massageolja, TVÅL body lotion och Principessa hand wash. Allt doftar otroligt gott, speciellt pump-tvålen.

 

 


This is Halloween

Jag har sett flera olika Halloween light shows på diverse bloggar men denna tycker jag är häftigast. Tänk vilket arbete som ligger bakom att arrangera alla dessa ljus-slingor och få dem att gå ihop med musiken!

 

 


Botox resultat

Jag testade ju botox i pannan för några veckor sedan och här är före- och efter bilder på resultatet. Jag fick totalt fem sprutor i pannan för att ta bort vecken som kommer fram när man ser förvånad respektive arg ut. Skälet till att jag gör såna här behandlingar i ung ålder är för att om muskeln alltid är avslappnad nu så bildas det inte heller några djupare rynkor när man blir gammal :)

 

 

"Förvånad" Före och Efter

 

 

 

"Arg" Före och Efter

Dagens shopping

I dag blev det en sväng till Gränby centrum igen, den här gången lyckades jag faktiskt hitta lite småsaker att handla. Jag köpte en hand soap från HM som kostade 30 kr, jag tycker att flaskan var så himla söt med Bambi och Stampe på hal is :)

 

 

 

Sen hittade jag även lite saker till er läsare, en cool necessär och två lipgloss som kommer att lottas ut i framtida tävlingar som smink-kit.

 

 


Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger är klädmärket London Fog´s nya modell för den kommande kampanjen. Läs mer i artikeln här!

 

 


Vinnaren av Nail butter

Nu har jag dragit vinnaren av Nail Butter burken och det blev...

 

Mia

 

Grattis!

Burken är postad och redan på väg hem till dig.

 

 


Mat logg 26/10

Frukost: Tre skivor knäckebröd med makrill.

Lunch: Omelett med korv och paprika.

Middag: Pangasius filé med stuvad spenat.

 



Någon som vill ha Nail Butter?

En utav mina favoriter när det gäller hudvård är märket TVÅL, allt doftar otroligt gott. Jag köpte ett Nail Butter i det märket från Eleven för ett tag sedan men det blir liksom inte av att jag använder det. Därför undrar jag ifall det är någon utav er som vill ha burken? Istället för att den bara ligger i en utav mina sminkväskor och samlar damm. Jag har använt litegrann utav den men burken är nästan helt fylld. Det är alltså en Nail Butter burk på 10 g från märket TVÅL i doften Pink Cotton Candy.

 

Vill du vara med i utlottningen av Nail Butter burken? Skriv då din adress i en kommentar till detta inlägg (publiceras inte) så drar jag en vinnare i morgon torsdag klockan 12.00 och skickar burken direkt!

 

Nail butter Pink cotton candy, knappt använd.

 

 

"TVÅL Nail Butter är tillverkat av 100% rent sheasmör. Sheasmör är underbart mjukgörande och har används sedan urminnes tider i Afrika för att läka torr och sprucken hud. Massera in nagelbanden flera gånger om dagen.
Sheasmöret håller dina nagelband mjuka och massagen stimulerar näringstillförsel till dina naglar. Starka friska naglar, och mjuka nagelband blir resultatet."

 

 

Om någon är sugen på en egen burk i en annan doft så finns Nail Butter att köpa för 99 kr hos Eleven här!

 

 


Prickar

Nu är jag hemkommen från Gränby centrum. Det blev inte så värst mycket shopping, det enda som fick följa med mig hem var en ny bh från Twilfit, samma som på bilden här nere. Eftersom HM och liknande affärer inte har storlekar som 75 E så får man passa på när man väl hittar något snyggt i specialaffärerna. Dessvärre brukar de flesta underkläder vara ganska dyra där men Twilfit har ett eget märke som både är snyggt och prisvärt, denna prickiga bh exempelvis, 149 kr kostade den.

 

Bild från twilfit.se


Mot Gränby centrum

Herregud vad tiden springer iväg när man är ledig, jag hinner ju inte ens göra hälften av de saker som jag har planerat för dagen. Nu ska jag iallafall cykla upp till Gränby centrum för att hämta ut paket och förhoppningsvis shoppa lite också, om man hittar något fint.

 

 



Fedora

Häftiga hattar från Gina Tricot. Det är nästan lite Michael Jackson känsla över dem tycker jag, speciellt den svarta, han hade ju ofta "fedora" filthattar på sig. Dessa går under namnet Evy hat och kostar 129 kr/st.

 

 


God natt

När jag är ledig så har jag en tendens att sitta uppe väldigt sent och nattuggla, det är bäst att passa på när man har möjligheten. När jag jobbar så måste jag ju gå upp kl: 04.15 på morgonen och då måste jag gå och lägga mig vid nio på kvällen för att orka upp, väldigt trist.

 

Time for some shut eye. God natt!

 


Rye rye - Shake it to the ground

Den här videon hittade jag av en slump, jag diggar verkligen låten! Jag har aldrig hört talas om Rye Rye tidigare men hon har faktiskt samarbetat med ett flertal artister som M.I.A och Robyn m.m.

 

 


The uninvited

I dag har jag och killen haft filmkväll, vi har precis tittat klart på filmen The Uninvited. Vi brukar nästan alltid bara se komedier eller skräckfilmer och denna var faktiskt ganska bra. Robin har gått och lagt sig nu eftersom att han ska upp tidigt i morgon för att jobba, jag har ju däremot semester denna vecka så jag passar på att stanna uppe ett tag till. Snart börjar även mitt favoritprogram Desperate Housewives :) Brukar ni kolla på det?

 

 


Online shopping

Jag har semester denna vecka och när man inte har så mycket planerat under dagarna så är det lätt hänt att man sitter framför datorn och kollar in olika web butiker och kanske handlar sånt som man egentligen inte hade planerat. I dag har jag gjort precis det ;) Jag har redan massor av massageoljor och body lotions men det är så himla kul att testa olika märken och nya dofter. Jag handlade ifrån min favorit webshop eleven och detta är vad jag klickade hem:

 

- Principessa Silky Saponetta Luxe Hand Wash
- Greenland Fruit Extracts Kropp- & Massageolja, Hallon
- TVÅL Skin Smoothie Lotion, Bakeapple Cheesecake

 

 

 

 

 


=)

I dag har jag fått hem lite fina saker som jag senare ska lotta ut i olika tävlingar hade jag tänkt. Det blir skönhets-kit från märken som Make Up Store och Max Factor :)

 

Glöm inte tävlingen som är uppe nu där man kan vinna ett smink-kit med blandat innehåll, här!

 

 

 


Vitaminer

Frukt och grönt innehåller massor av viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera. Även huden mår bra av vitaminer och de har alla olika uppgifter för att hålla huden frisk.

A- vitamin är viktigt för cellernas nybildning i huden. Den ökar även blodflödet och skyddar mot cellskador som kan orsakas av fria radikaler. Vitaminen motverkar även uppkomsten av olika hudproblem och hudsjukdomar samt gör huden mer motståndskraftig.
A- vitamin får vi i oss genom fisk, mejeriprodukter, ägg, spenat och morötter. Vi kan även tillsätta A- vitamin utifrån, via krämer och fungerar mycket bra på torr hud samt förebygger linjer och rynkor. Visst typ av A – vitamin har visat sig ha mycket god effekt på akne och psoriasis.

B- vitamin tillskott kan vi ta för att hår, hud och naglar ska bli friskare och starkare. Även denna vitamin stimulerar cellförnyelsen, men har även viktig för hudens förmåga att läka sår. Den lindrar klåda och infektioner i hårbotten, B- vitamin finns naturligt i fullkorn nötter, avocado och sirap.

C- vitamin är en viktig ingrediens i bildandet av hudens kollagen. Den stärker kärlväggarna och är ingår i hudens försvar mot fria radikaler. C- vitamin finns i frukter och bär. Brist på C- vitamin kan leda till sämre sårläkning, blödningar i huden( ytliga kärl) och blåmärken.

D- vitamin som jag tjatat om tidigare är en fettlöslig vitamin som bildas i huden när vi träffas av solen. Det är en viktig vitamin som behövs för skelett, nervsystem, immunförsvar samt att den motverkar förkylningar och trötthet. 15- 20 minuter rekommenderas för att få i sig rätt mängd D- vitamin. Det finns även i fet fisk och ägg.

E- vitamin har en läkande effekt på huden och är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mor fria radikaler. En viktig ingrediens i vissa solskydd då den reparerar skador i huden orsakade av solens strålar. E – vitamin förbättrar även effekten av A- vitaminet. Finns främst i vegetabiliska oljor, nötter olika typer av frön, frukt och grönt, ägg och potatis.

K- vitamin används i kroppen för att bilda vissa proteiner samt att blodet ska kunna koagulera. K. vitamin har även visat sig vara nödvändigt för skelettet. brist kan leda till benskörhet. Vitaminen finns främst i grönbladade grönsakersom senat, broccoli och grönkål.

Att äta en varierad kost med mycket frukt och grönt gör skillnad för huden. Kombinationen av att äta vitaminer och att tillsätta vissa genom krämer i lagom mängd är det bästa för huden. Vitaminboost både inifrån och utifrån!


Fish spa

Den senaste tiden har det blivit väldigt populärt med "fisk pedikyr" och många spa salonger erbjuder denna behandling där små fiskar mumsar på ens döda hudceller. Det visar sig nu att denna behandling kan sprida både HIV, Hepatit C och en mängd andra infektioner. Om en person som bär på ett virus blöder i vattnet så finns risken att sjukdomen sprids vidare. Chansen att detta inträffar är tack och lov inte så stor men man ska alltid vara medveten om riskerna oavsett vilken behandling man än gör.

 

Läs gärna hela artikeln här.

Jag vill även tacka Jenna som tipsade om detta.

 

 


Superman

Läste en artikel som handlar om en man som ägnat större delen av sitt liv åt att bli så lik Stålmannen som möjligt. Det verkar ju lite knasigt kan tyckas men så länge han är lycklig så tycker jag att han får göra som han vill med sitt utseende. Dessutom blev han ju ganska stilig faktiskt.

 

 

Det är så trist med folk som klagar på andras plastikoperationer, jag antar att det finns en osäkerhet inom dem själva som gör att de hackar ner på oss andra som faktiskt tar tag i saken och vågar förbättra något i vårt utseende med hjälp av kirurgi etc.

 

Vad anser Du om plastikoperationer? Hiss eller diss?

 

 


Mörkt

Klockan är 17.39 och det börjar redan bli mörkt!! Usch vad trist, jag vill verkligen inte gå mot vintertid :/

 

 

Söta små hundvalpar får mig alltid på bättre humör tack och lov ;)


Radiance

I min senaste beställning från eleven som jag gjorde för ett tag sedan så fick jag med 10 ml utav Britney Spears parfym Radiance. Eleven hade en kampanj under just den helgen och eftersom jag handlade för över 600 kr så fick jag med parfymen som gåva. Jag trodde först att det bara var ett vanligt parfymprov det handlade om men man fick faktiskt en sån där liten roller-ball flaska, perfekt att ha i handväskan! Jag tittade på hemsidan nu och om man vill köpa denna så kostar den 99 kr här.

 

 


Cake balls

Jag har hittat en jättebra "bak blogg" med massor av goda recept och vackra bakverk, Pink Pastry heter den.

Ett recept som jag föll speciellt för är Cake balls, det både ser gott ut samt verkar lätt att tillverka.

 

 

 

Cake balls

 

1 paket kex, exempelvis Ballerina kladdkaka, Oreos, Singoalla etc.
100 g philadelphia
150 g smält choklad 

Gör så här

Mixa kexen till fina smulor. Vispa samman dem med philadelphiaosten och rulla till bollar. Låt dem stelna i kylskåpet i minst 30 minuter. Smält chokladen. Doppa bollarna och låt dem stelna. Förvara i kylskåp.

 

 


Rosa bandet

Har ni köpt något rosa band denna månad? Av alla sex olika designer så är denna min favorit:

 

 


"Årets rosa band är utformat av artisten Lena Philipsson och designer Per Holknekt. Tillsammans har de designat sex olika band och alla symboliserar varm omfamning. Genom att köpa rosa bandet stödjer män och kvinnor Cancerfondens kamp mot bröstcancer. Varje band kostar 25 kr och allt överskott vid försäljning går till Cancerfonden."

 



Pontiak - 80 talet

Min nya idol Pontiak ;)

 

 


Tävling hos Millah

Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag.
Tävlingen avslutas 20 november.

=(

Gör ni något trevlig i kväll nu när det är lördag? Själv så har jag tagit det väldigt lugnt hela dagen, fick reda på i morse att min sambos bästa kompis dog i natt så vi har bara suttit hemma framför datorn och tv´n. Vi skulle egentligen åka runt och kolla på fritidshus i dag men av förståeliga skäl så orkade inte min kille det. Usch vad hemskt när människor dör unga, han som dog blev bara 24 år :/ RIP

 

 


Hello Kitty linser

Jag skrev ju ett inlägg för några dagar sedan om de lustiga Hello Kitty glasögonen. Nu har jag hittat något ännu knasigare, nämligen Hello Kitty linser. Jag har inte lyckats hitta någon återförsäljare till linserna än men däremot sett flera bilder på folk som använder dessa. Jag själv använder linser dagligen och även fast jag också gillar Hello Kitty så känner jag att Kitty linser är lite over the top för min del. Jag brukar dock använda bruna linser ibland för att det kan vara kul att byta ögonfärg.

 

 


Jennifer Hudson

Jennifer Hudson har gått ner hela 32 kg och ser fantastiskt bra ut. Nu startar hon även ett eget center för viktminskning. Läs mer i artikeln här!

 

 


Bränn mer fett

Läste en artikel på improveme som tipsar om hur man bränner mer fett under sin träning. Artikeln finns här!

 

 


Neulash

Är det någon som har testat Neulash? Jag har läst på en del om denna produkt och den ska tydligen göra underverk för ögonfransarna. Den är väldigt dyr men jag är bra sugen på att prova på den. Har läst flera recensioner och sett före- och efter bilder och det verkar faktiskt som att den funkar.

 

 


Cardigan

Snygga koftor från Gina Tricot. Maja knitted cardigan finns i fyra olika färger och kostar 199 kr. Perfekt att svepa in sig i om kvällarna när det är extra kyligt, den rosa är min favorit. Det blir nog en sväng till Gränby centrum för mig i dag och då ska jag kolla in dessa.

 

 


Britney Spears - Criminal

Har ni sett Britney Spears nya video till låten Criminal? Jag lyckades inte hitta någon bra version på Youtube men Expressen har iallafall videon på sin hemsida (länk). Låten Criminal är för övrigt min favorit på Britneys senaste album.

 

 


Vinn smink kit - Avslutad

Tävlingen avslutad! Grattis till vinnaren Elin!


Lottar ut ett smink-kit som innehåller:


Necessär

Lipgloss rosa

Body splash ocean lagoon

MAC eyeliners, svart och brun

Prover:

Neutrogena visibly clear 2 in 1 wash mask

Garnier Re-plumping anti wrinkle day cream

Lohashill Blemish balm

Vichy Cream foundation



TÄVLINGSREGLER:


- Tipsa om tävlingen i din blogg med nedanstående bild + kursiv text, se till att länken fungerar. (1 lott)

och / eller

- Följ min blogg på Bloglovin´.(1 lott)


Skriv en kommentar i detta inlägg hur många lotter du tävlar med samt din e-mailadress. Bifoga även länken till blogginlägget om du tipsat om tävlingen i din blogg. Tävlingen avslutas torsdagen den 3 november!

 

 

"Jag tävlar om ett smink-kit hos getfitordietryin.blogg.se"

The winner

Nu är vinnaren av min första bloggtävling dragen och det blev...

 

Emelie Wigert

 

Grattis!

 

 

Missa inte den nya tävlingen som kommer upp i min blogg snart! Denna gång kan man vinna ett smink-kit :)

Tävlingar

Om det är några fler som vill vara med och tävla om skönhetsprover i min första bloggtävling så har ni till midnatt på er. Vinnaren presenteras i ett inlägg i morgon torsdag!

 

Det här med att anordna tävlingar var superkul så jag har redan fixat produkter och förberett för flertalet tävlingar framöver. Jag hade tänkt försöka att alltid ha en tävling uppe så när en tävling slutar så ska nästa börja dagen efter.

Eftersom detta är en "skönhetsblogg" som fokuserar mycket på utseende så kommer jag mest ha vinster som består av smink och hudvård etc. Även en del smycken kommer jag nog lotta ut också.

 

Här nere är två bilder på lite av sakerna som kommer att lottas ut som smink-kit i framtida tävlingar. Min nästa planerade tävling kommer upp redan i morgon :)

 

 


Rea fynd

Här är de nya behåarna som jag köpte i dag på Twilfit. Det är som sagt 50% rea där nu så den mörkblå samt den vita bh´n betalade jag bara 75 kr /st för. Den beiga kostade 135 kr.

 

 

 


Twilfit

Jag har varit och handlat lite nya underkläder i dag. När man har 75 E i bh storlek så finns det bara ett begränsat utbud i de vanliga klädesaffärerna. HM kan jag inte handla på alls eftersom att de inte har så stora kup-storlekar men Lindex har iallafall ett hyffsat bra sortiment. I dag handlade jag tre behåar på Twilfit och där kan man alltid vara säker på att hitta rätt storlek eftersom att de är specialiserade på just underkläder. Just nu har de 50% rea på stora delar utav sortimentet. Det var för övrigt en ganska läcker kasse som jag fick att bära hem varorna i.

 

 


Hello kitty brillor

Kolla in vilka häftiga glasögon jag hittade när jag surfade runt! Hello Kitty brillor med rosett och morrhår :) Fast jag har ingen aning om ifall man kan få tag på något liknande i Sverige. Jag brukar använda glasögon en kort stund på morgonen innan jag sätter i linserna. Jag skulle nog inte kunna gå ut bland folk med Hello Kitty brillor men att ha dem när man är hemma vore lite roligt ändå.

 

 


Make up tutorial - Disney princess Belle

Av alla Disney prinsessor som finns så ligger Lilla sjöjungfrun Ariel och Skönheten och odjuret Belle på delad första plats hos mig. Här är en video där man kan lära sig att sminka sig som princess Belle.

 

 


Ledig

Jag har glömt att berätta att jag faktiskt har ledigt i hela 2 veckor nu. Man får ju bara spara 5 semesterdagar per år och jag hade betydligt fler dagar sparade än vad jag trodde, så detta är till och med en beordrad semester. Jag har inga direkta planer för vad jag ska göra på min ledighet men nån dag ska jag iallafall åka ner på stan och försöka hitta en ny vinterjacka, den jag har nu är både gammal och tråkig. Helst skulle jag vilja ha en vinterjacka som ser ut som en stilig kappa men dom brukar dessvärre inte hålla värmen så bra tycker jag.

 

Snart börjar Desperate Housewives :) Jag missade förra avsnittet också men det borde nog inte vara så svårt att kunna hänga med i handlingen ändå.

 

 


Tävlingen

Vad kul att det är så många som anmälde sig till min första bloggtävling :) Om man vill vara med och tävla så har man till midnatt i morgon på sig. Vinnaren presenteras i ett inlägg på torsdag!

 

Länk till tävlingen: http://getfitordietryin.blogg.se/2011/october/vinn-skonhetsprover.html

 

 


Home made

Jag älskar att pyssla och tillverka egna smycken, det blir mest armband och halsband men även en del örhängen, mobilsmycken och fina nyckelringar. Jag googlade efter bilder på egentillverkade smycken för att få lite inspiration och hittade dessa fina armband. Såna där Hello Kitty berlocker har jag faktiskt hemma så jag kanske knåpar ihop ett Kitty inspirerat armband nån dag framöver!

 

 


iPhone handskar

När jag läste Lindas sminkblogg i morse så fastnade jag för ett speciellt inlägg där hon tipsat om en ganska lustig sak - nämligen "iPhone handskar". Jag var tvungen att gå in på bubbleroom och kolla in dessa. Detta är alltså handskar med ett litet hål på höger pekfinger för att man ska kunna använda sin pekskärms-telefon på vintern utan att behöva ta av sig vantarna. Det är faktiskt en riktigt bra idé med tanke på hur mycket man fryser om handen när man försöker skriva sms i vinterkylan. Handskarna finns hos bubbleroom i brunt och svart och kostar 549 kr styck.

 

 

Bilder från bubbleroom.se

Kelly Rowland

Jag hade ingen aning om att Kelly Rowland har haft bröstimplantat sedan oktober 2007. Hon verkar ha valt en väldigt naturlig storlek som är proportionerlig till hennes kropp. Jag önskar ibland att mina implantat hade varit något större, men det är inget som jag tänker så mycket på längre faktiskt.

 

 

Kelly på Billboard awards 2011.

NeoStrata

När jag opererades på Art Clinic så fick jag lite produktprover av ett hudvårdsmärke som heter NeoStrata. Jag har använt dessa under en tid nu och när tuberna är tomma så tänkte jag göra en liten utvärdering av produkterna jag testat.

 

- Eye cream

- Smoothing cream

- Daytime smoothing cream

- Ansiktsrengöring

 


Premiär i kväll

I kväll börjar Mitt stora feta syrianska bröllop på tv 3 kl 21.00. Någon mer som planerar att se det? Av vad jag har sett utav reklamen så verkar det väldigt roligt.

 

 


Femme fatale

Var det någon som såg Britney Spears Femme fatale tour i Globen i går? Jag var inte där men hade gärna velat vara det. Hon fick ganska svala recensioner i Expressen.

 

 


Lindsay Lohan

Det är så trist att se att Lindsay Lohan håller på att brytas ner ordentligt utav rökning, alkohol och droger. Hon är trots allt bara 23 år ung. Jag tycker att Lindsay är en väldigt duktig skådespelerska och jag har sett de flesta av hennes filmer. Se fler nytagna foton på Lindsay i bildspelet hos improveme här!

 

 


Vintage Hef



Godkänd

I dag var sista dagen på utbildningen och jag klarade kursen så nu är jag Diplomerad Friskvårdmassör :) Det var faktiskt inte så svåra tester utan man fick det latinska namnet på två olika muskler som man skulle värma upp, massera samt göra en terapeutisk stretching på. Nu kan man äntligen börja ta betalt och massera folk på riktigt. Det vore roligt att ha en riktig lokal att använda sig utav men jag känner inte att jag vill spendera flera tusen kronor extra i månaden så här i början. En tanke jag har är att kanske åka hem till folk och massera men då får de även stå för bensinkostnader etc. Att massera folk på jobbet är ytterligare ett alternativ.

 

 


Så sant


På utbildning

Den här helgen är det full rulle hela dagarna. Jag går en utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör och sista delen pågår fredag, lördag och söndag detta veckoslut. Det är därför jag inte har hunnit uppdatera under dessa dagar. Jag har precis kommit hem från kursen nu och i morgon håller den på mellan 9-16. I morgon är iallafall sista kurstillfället så förhoppningsvis blir jag diplomerad och godkänd, men det ska nog inte vara några problem! Vad pysslar ni med en kväll som denna?

 

 


Motivationsbilder - Laura Croft

Laura Croft - Playboy´s Miss July 2008.

Laura har en väldigt naturlig och fin kropp tycker jag. Hon är utbildad personlig tränare och syns även i realityserien Holly´s World.

 

 


No luck

Nu har jag kommit hem från Gränby centrum. Jag var in på HM men hittade dessvärre inte de där örhängena, det var speciellt dem i rosa/guld jag var ute efter :/ Det fanns en massa andra modeller men inga av dem föll mig i smaken.

Nu ska jag smörja in mig med brun utan sol så att man blir lite fredags-fresh till i morgon. Jag använder Self tanning lotion med vitamin E som jag köpt från Kicks.

 

 


Söta örhängen

Hittade dessa örhängen när jag var in och tittade på HM´s hemsida, 6 par för 40 kr. Jag ska cykla till Gränby centrum nu tänkte jag och då ska jag kolla om jag hittar dessa. De finns i rosa/guld samt blått/silver.

 

 


En rosa månad


Before vs After

Här kommer före- och efterbilder på läppförstoringen. Den här gången fyllde jag endast överläppen.

 

 

Före

 

 

 

Efter 0,8 ml Stylage i överläppen.

Världens sexigaste

Rihanna har i år blivit utnämnd till världens sexigaste kvinna av den amerikanska tidningen Esquire.

 

 


Fake baby bump?

 

Nu anklagas Beyoncé för att bära en "lösmage". Jag har svårt att tro att hon skulle ljuga om sin graviditet, vad tror ni? Men visst ser det lite märkligt ut hur magen liksom säckar ihop i videon.

 

 


Tampons for free

I går fick jag hem ett tampong-utskick från Tampons for free. Det är en hemsida som erbjuder tamponger direkt hem i brevlådan - gratis! Jag har fått hem fyra utskick nu och det funkar verkligen :)

 

 

 

 

"Tampons for free erbjuder tamponger som skickas hem till dig - helt gratis! Detta möjliggörs tack vare fantastiska samarbetspartners. Genom att våra samarbetspartners sätter skräddarsydd reklam på tampongboxarna kan vi i vår tur erbjuda dig snygga tamponger helt gratis!"


Vill du ha tamponger hem till dig - helt gratis? 
1.    Gå in på www.tamponsforfree.se och registrera dig
2.    Tampongerna skickas hem till dig 
3.    Samtidigt som du får hem tampongerna får du även ett nyhetsbrev som länkar dig vidare till Kampanjutvärderingen som består av max 10 frågor. Svarar du på dessa frågor garanteras du även nästa utskick av tamponger - helt gratis.

 

(Information tagen från tamponsforfree.se)

 


Britney has arrived

Britney Spears har anlänt till Sverige :) I kväll spelar hon i Malmö och på söndag är det Stockholms tur att se The Femme Fatale Tour. Gårdagens spelning i Danmark gav dessvärre inte så bra recensioner, Britney blev bland annat kallad för en "knubbig robot" som mimar sig igenom showen. Britney är en utav mina favoritartister men jag har faktiskt inte köpt några biljetter till hennes konsert. Är det någon som ska gå och se hennes show?

 

 


Slutkontroll

Nu har jag precis kommit hem från återbesöket på Art Clinic. Jag träffade min plastikkirurg Anders och han mätte brösten samt fotade "efter" bilder. Han ställde några snabba frågor och mötet varade bara i strax över 5 minuter. Jag frågade honom om tejpen och jag behöver inte längre tejpa ärren eftersom att de ser så pass bra ut, jag ska istället smörja med silikonsalvan Cicatrix som hjälper till att bleka ärren, morgon och kväll.

 

 


make up tutorial - Nicki Minaj

Jag hittade en tjej på Youtube som är helt galet duktig på make up. Kolla in hennes tutorial video där hon sminkar sig som Nicki Minaj.

 

 


Desperate Housewives

Jag har helt glömt bort att den nya säsongen av Desperate Housewives har börjat, det är ju faktiskt en utav mina favoritserier! Var det någon som såg premiäravsnittet förra veckan och skulle kunna berätta lite kort vad som hände?

 

 


Återbesök i morgon

I morgon är det dax för mitt återbesök till Art Clinic för slutkontroll och fotografering. Det har gått lite mer än 8 månader sedan jag gjorde min bröstförstoring och allt har hittills gått över förväntan bra. Det enda som jag är lite missnöjd med är att implantatet inte helt har lyckats trycka ut min egen vävnad på höger bröst, men det blev jag informerad om innan jag opererades så att detta förmodligen skulle inträffa var jag redan beredd på. Det ska bli spännande att höra vad läkaren Anders tycker om resultatet!

 

 

 

 


Olika typer av rynkor

Jag hittade precis Hanna Robinells blogg där hon skriver om skönhet, hud och olika behandlingsmetoder. Hon är auktoriserad hudterapeut och ger många bra tips på både produkter och behandlingar som håller huden ung och fräsch. Ett inlägg som jag fastnade speciellt för på hennes blogg handlar om olika typer av rynkor.

 

 

Torrhetslinjer kan dyka upp i relativt tidig ålder. Dessa beror på att vi har för lite fukt i huden. Vi kanske har tvättat huden för mycket med uttorkade produkter och smörjt in oss med en allt för lätt kräm som innehåller ingredienser som bara jobbar på ytan. Huden blir torr och en ytlig rynkighet uppstår. Dessa kan vi lätt behandla med rätt hudvårdsprodukter som innehåller ingredienser som ökar hylaluronsyra produktionen och som också bevarar fukten i huden. Lättare kemiska peelingar kan också behövas. Efter en tids användning kan i se en tydlig förbättring på dessa typer av rynkor.


Mimiska rynkor är linjer som framträder när vi exempelvis skrattar eller rynkar pannan. Rynkorna i pannan kallas ibland för missnöjesrynkor eller bekymmersrynkor. Dessa kan vi i tidigt skede förebygga genom att åter igen använda bra hudvård. IPL- Skinrejuvination eller laser Skintightning, som stimulerar huden till att bilda kollagen är behandlingar som ger huden bättre spänst och elasticitet. Små mängder Botox passar bäst på mimiska linjer. Börjar vi i tid kan vi förhindra att de mimiska linjerna blir djupa och permanenta.

Permanenta rynkor är de rynkor som finns där vare sig du skrattar eller ser bekymrad ut. Rökrynkor runt munnen hör till denna kategori. Och jag är ledsen vänner, men krämer kan inte trolla bort dessa typer av rynkor, vad än reklamen säger. Linjerna behandlar men bäst med hyaluronsyra fillers eller Fraktionerad laser. När du sen uppnått ett resultat man önskar, gäller det att bibehålla detta resultat och det gör du bäst med effektiv hudvård och glycolsyra peelingar.

Bilden här illustrerar hur djupt i huden de olika rynkorna ligger. Det ger oss en bild av hur djupt i huden vi måste jobba för att komma åt de permanenta rynkorna, eller som de kallar de här- veck.

(Information tagen från Hanna Robinells blogg.)

Hej höst

Har precis kommit hem från jobbet, ganska kort dag i dag men jag har ändå hunnit arbeta 5 timmar. I dag är det verkligen svinkallt i luften, både utomhus och inomhus. Hur mycket jag än försöker förneka det så är det faktiskt höst nu :( Jag avskyr denna årstid när allting dör och man är tvungen att ta på sig flera lager med kläder bara för att gå ut med hunden etc. Fast jag är ändå tacksam så länge det är bar mark så jag kan cykla, i vinter blir jag tvungen att plumsa i snön till jobbet.

 

 


Nail art tutorial - Kitty Heaven

Söta naglar med katt motiv!

 

 


Vinn goodiebag hos Vanitas



Jag tävlar om denna goodiebag från Oliva eco by CCS hos Vanita!
Tävlingen avslutas den 26 oktober.

Mat logg 8/10

Frukost: Fyra skivor flatbröd med ost.

Lunch: Två hamburgare med två stekta ägg, ketchup.

Middag: Fem chicken bits, kokta morötter, hemgjord currysås.

Övrigt: Två glas is-latte, en burk cola zero.

 

 

 


T-shirts

I går så var jag och killen runt till en massa affärer. Han var på jakt efter nya skor och hittade ett par snygga svarta inne på Stadium. För min del så blev det inga skor utan det roligaste som jag kom hem med var två t-shirts som jag ska ha när jag jobbar.

 

 


Modelljakten, avsnitt 2 och 3

Har precis tittat på de två senaste avsnitten utav Modelljakten där Kenza Zouiten och Andreas Wijk besöker olika städer i Sverige i jakt på nästa toppmodell. Programmet sänds endast via web tv på Kanal 5 Play, här kan du se avsnitt 2 samt avsnitt 3.

 

 


Freakin´ weekend :)

Rihanna och Gnarles Barkley tror jag att det är?

Dinner is served

Så här blev middagsresultatet. Jag gjorde även en enkel currysås till chicken bitsen, den är både god och går snabbt att göra. Det enda man behöver är majonäs, en skvätt mjölk och  curry krydda. Dessa ingredienser blandar man efter behag beroende på hur pass stark sås man vill ha samt lös eller tjock konsistens. Jag brukar även ha i lite grillkrydda för extra smak.

 

 

Chicken bits, kokta morötter och hemgjord currysås.


Preparing dinner

Håller på att laga kvällsmat, i dag blir det chicken bits och kokta morötter! Jag brukar ha detta ganska ofta i matlådan till jobbet och det är flera där som undrar hur jag står ut med att nästan aldrig ha potatis, ris eller pasta till maten. Jag har ju dragit ner på kolhydraterna under 1,5 år nu och visst var det lite knepigt att komma på goda maträtter till en början, men efter ett tag  så känns det helt naturligt att ha sallad och ägg m.m. till maten istället. Jag undviker ju inte kolhydrater helt utan till frukost brukar jag äta något mörkt fullkornsbröd. På helgerna brukar det kunna bli potatis eller pasta till maten också när man vill skoja till det lite.

 

 


Karleidoscope

Karl Lagerfeld har samarbetat med kosmetikfirman Coty och ska nu lansera en ny parfym som heter Karleidoscope. Han har även skapat flaskan och reklamkampanjen som ska frontas av modellen Bianca Balti.

 

 

Karl Lagerfeld

 

Bianca Balti


Cinnamon buns

I tisdags var det ju Kanelbullens Dag, åt ni några bullar då? Jag åt inte en enda, inte förra året heller. De brukar bjuda på bullar på jobbet men jag försöker som sagt att undvika det. Jag undrar varför de har kommit på den här dagen egentligen, den är ju inte speciellt nyttig, men lite rolig ändå.

 

 


God natt

Åh så skönt att slippa gå upp klockan 04.20 i morgon bitti. I morgon ska jag försöka sova ut, men eftersom att kroppen är van att gå upp mitt i natten så antar jag att jag kommer vakna relativt tidigt ändå, huvudsaken att man känner sig utvilad iallafall.
I morgon ska jag och sambon åka runt till en massa affärer. Han behöver nya skor så förmodligen lär det nog slinka ner ett par till mig också hehe. Jag ska även leta efter en dockningstation att ha på skrivbordet där jag kan ladda min iPhone + köpa svarta t-shirts som jag ska ha på jobbet.
Nu ska jag försöka boka in ett möte med John Blund ;) God natt!

Kuvertväska

Hittade en elegant kuvertväska från HM. Läderimitation med magnetlås, fodrad med en innerficka. Storlek 32 x 25 cm.  Kostar 199 kr.

 

 

 

 

 

 


Aj

Usch vad ont jag har i vänster öga just nu. När jag kom hem från jobbet i dag så sov jag middag extra längre och det är nog därför som ögat är alldeles rött och värker. Jag har ju linser och det är verkligen inte bra att sova med dem i egentligen, på natten tar jag givetvis alltid ur dem men inte när jag bara ska ta en tupplur på dagen. Jag fick hornhinneinflammation en gång för några år sedan och då var jag tvungen att gå utan linser i ca 2 månader för att låta ögonen läka sig själva, det gjorde inte ont men det var jobbigt eftersom jag tycker att glasögon bara irriterar och är i vägen.

 

 


Bookworm

I paketet låg Kendra Wilkinsons bok Being Kendra. Jag hinner inte läsa speciellt mycket böcker men när jag väl gör det så blir det nästan bara biografier numera.

 

 

Kendra Wilkinson, Hugh Hefners f.d. flickvän.

Finally

Äntligen, gissa vad som damp ner i brevlådan i dag? Formen och namnet på paketet borde avslöja en hel del. Jag gjorde beställningen förra veckan och leveranstiden var ganska lång tycker jag.

 

 

 


Fredagstävling hos Tanja

Makeupartisten Tanja har en fredagsutlottning i sin blogg där man kan vinna  den här fina Angel FLAME paletten. Här är länken ifall du också vill vara med och tävla!

 

 

 

Bild från Tanjas blogg.

Snart helg

Det är något speciellt med torsdagskvällar tycker jag eftersom att man vet att det snart är fredag. Man tar ut helgen lite i förskott på något sätt och slappnar av mer, iallafall gör jag det.

I kväll har jag suttit vid datorn i flera timmar och tittat omkring på Tradera i jakt efter nya fynd. Hittade inget som jag ville ha just nu men ibland kan man göra riktigt billiga kap där. Snart ska jag gå till sängs och titta lite på tv hade jag tänkt, förmodligen Simpsons och Lyxfällan.

 

Hur spenderar ni torsdagskvällen?

 

 


Affordable Luxury

I veckan släppte Lindex säsongens limiterade kampanj Affordable Luxury, designad av Ewa Larsson. Jag har tittat på kollektionen på Lindex hemsida men kan inte påstå att det var speciellt mycket som föll mig i smaken.

 

 


Britney workout

Hittade en artikel hos Starlounge där man kan läsa om hur Britney Spears tränat för att få tillbaks sin slimmade kropp inför turnén.

RIP

RIP Steve Jobs.


Irriterande

Någon mer som irriterar sig på den här reklamen med Britney Spears som alltid rullar ner när man ska läsa nya inlägg på Bloglovin´? Jag beundrar verkligen Britney som artist och affärskvinna men jag vet inte hur många gånger jag av misstag klickat på hennes annons som åkt ner och kommit i vägen när jag egentligen skulle trycka för att läsa ett nytt blogginlägg.

 

 


Lips

Nu har det gått fem dagar sedan jag fyllde på överläppen med resten av vad som fanns kvar i sprutan så nu borde väl ändå hela svullnaden ha lagt sig tycker jag. Såhär ser iallafall munnen ut just nu, denna gången fyllde jag bara överläppen. Ska fixa ett inlägg sen med både före och efter bilder så att man kan jämföra resultatet.

 

 

Stylage Special lips 0,8 ml i överläppen.


Goodiebag från Citygross

Det är inte bara skönhetsföretagen som delar ut goodiebags utan nu har fenomenet spridit sig till matvaruhandeln också ;) När jag handlade på Citygross i helgen så fick jag med mig en stor kasse som innehöll en miniräknare, penna, popcorn, is-skrapa till bilen samt ett paraply (ej med på bilden).

 

 


Vinn skönhetsprover - Avlutad!

Tävlingen avslutad. Grattis till vinnaren Emelie Wigert!

 

 

Nu anordnar jag min första tävling här i bloggen där man kan vinna olika skönhetsprover:


Neutrogena visibly clear 2 in 1 wash mask

Eyeko Face off cleansing wipes

Nivea Natural matt foundation

Garnier Re-plumping anti wrinkle day cream

Vichy Cream foundation

Lohashill Blemish balm

Stap´rs vaxremsa + våtservett till efterbehandling

Mary Kay Eye color duet ögonskugga

Pepsodent White now tandkräm

Britney Spears Curious parfymprov

Princesse marina de Bourbon LYS parfymprov

Oriflame Serene parfymprov

Oriflame läppstiftsprover



TÄVLINGSREGLER:

 

- Tipsa om tävlingen i din blogg med nedanstående bild + kursiv text, se till att länken fungerar. (1 lott)

och / eller

- Följ min blogg på Bloglovin´.(1 lott)


Skriv en kommentar i detta inlägg hur många lotter du tävlar med samt din e-mailadress. Bifoga även länken till blogginlägget om du tipsat om tävlingen i din blogg. Tävlingen avslutas onsdagen den 19 oktober!

 

 

"Jag tävlar om skönhetsprover hos getfitordietryin.blogg.se"

 

 

 


Gorgeous

Denna make up som Linda Hallberg gjort tycker jag är väldigt läcker. Alla hennes sminkningar är vackra men det var något med färgkombinationen som gjorde att jag föll för denna extra mycket. Läs inlägget om vilka produkter hon använt Här!

 

 

Bilder: Linda Hallberg


Cars

Sambon köpte en egen bil i helgen vilket betyder att jag äntligen har fått tillbaks min bil. Nu när jag börjar jobbet kl 05.25 så är det väldigt skönt att kunna ta bilen istället för att behöva cykla i kyla och mörker.

 

 

Så snygga bilar.

Bilder från google

=)

Yoga katt? Breakdance katt?

 

 


Snart tävlingsdax

Jag har ju haft en del tävlingar i min företagsblogg för min webshop carmella.se, men aldrig lottat ut något här i min privata blogg. Det ska det bli ändring på! Nu i kväll har jag suttit och knåpat ihop en liten annons-bild till tävlingen som kommer upp här i bloggen i morgon. Det som jag kommer att lotta ut är ett paket med olika skönhetsprover, ganska passande tycker jag eftersom att min blogg är inriktad på just skönhet och utseende!

Beyoncé - Run the world

Beyoncé uppträdde med låten Run the world på BillBoard Awards tidigare i år. Hon är helt galet talangfull tycker jag, vilken energi!

 

 

 


Samples

Jag har ju glömt att visa vilka prover som jag fick tillsammans med min senaste beställning från eleven.se

 

Denna gången fick jag fem olika prover:

 

 

Alterna Caviar Anti aging Overnight hair rescue

Tan towel Self tan towelette

Kenzo Flower tag parfymprov

100% pure Cabernet grape nourishing body cream

Nuxe Emulsion hydration 24H

 


Ledig i dag

I dag är jag ledig från arbetet. Jag har fått en fridag tack vare att den 29 oktober (en lördag) så ska vi på konferens med jobbet på UKK (Uppsala Konsert och Kongress). Jag hade en hel del planerat för i dag men jag är tveksam till om jag verkligen kommer att hinna med allt med tanke på att jag faktiskt lyckades sova ända till kl 11 i  morse. Jag kunde dock inte somna förrän vid 4-tiden i natt. I morgon bitti är det jobb igen och då ringer klockan redan 04.20 :/ Jag måste börja arbeta 35 minuter tidigare från och med oktober, det ser jag verkligen inte fram emot med tanke på att man redan går upp förskräckligt tidigt.

 

 

Bunnies :)


Ella awards

Hef med flickvännerna Anna Berglund och Shera BechardElla Awards som hölls den 19 september i år.

 

 

 

Bild från google

Pärlplatta

Panduro har nyligen öppnat här i Gränby centrum gallerian. Jag har köpt en hel drös med pärlor i olika färger och ska försöka mig på att göra lite pärlplatte-smycken hade jag tänkt. Som barn gjorde man ju mycket pärlplattor så vi får se om takterna fortfarande sitter i ;)

 

 

 

 

 

 

Något sånt här hade jag tänkt mig:

 


Instantly Ageless

Jag är ett stort fan utav Linda Hallbergs sminkblogg och i veckan fastnade jag för ett inlägg hon skrivit om en produkt som heter Instantly Ageless. Detta är ett serum som slätar ut och föryngrar huden på bara några minuter. Även fast man själv inte har några synliga rynkor än så känns det iallafall bra att veta att det finns produkter som kan motverka detta när det väl blir aktuellt.

 

Inlägget i Lindas blogg kan ni läsa Här!

 

 

 

 


Modelljakten

Jag har precis tittat på det första avsnittet utav Modelljakten som hade premiär den 26/9 på kanal 5 Play. Kenza och Andreas Wijk är värdar för programmet.

Se det första avsnittet här!

 

 

 


Sugar delight

De rosa skorna var ganska snygga tycker jag men de vita med en stor bakelse vid tån är bara för mycket. Om man ska på maskerad och ska klä ut sig till något gulligt så kan de eventuellt funka för en kväll hehe.

 

 


Svullen

Läpparna just nu, fortfarande svullen sedan påfyllningen av överläppen i går.

 

 


RSS 2.0