Tävling hos Fru P

Jag tävlar hos Fru P om produkter från Australian Bodycare!

Tävlingen avslutas när 200 st deltar!

LCHF - Lasagne

LCHF Lasagne

Se fler recept från Enelya på kokaihop.se.


Cutie pie

Vill passa på att visa en bild på min dvärgpinscher som jag tog hemma hos oss med killens iPad tidigare i veckan. Rocky hade rullat ihop sig till en liten kringla och såg så söt ut att jag bara var tvungen att ta ett foto.


Lördag

Som bilden visar så sitter jag just nu i soffan hos svärföräldrarna i Bålsta. Det är hundar, ungar och leksaker överallt, här är det alltid full fart. Min kille är ute med sin lillebror och åker skateboard medans svärmos förbereder för tunnbrödsbakning. Hundarna leker ute på baksidan och jag slötittar lite på ett program om "stormjägare". I kväll blir det förmodligen film hos killens syrra. Hoppas att ni har en trevlig lördagkväll!


Mot Bålsta

Både jag och killen är lediga i dag så vi ska åka till hans familj i Bålsta över helgen. Det är ett ganska trevligt avbrott att spendera tid i deras villa istället för att sitta instängd i våran lägenhet där allt bara känns trångt. Längtar till i sommar då det är varmt så att man kan bada i svärföräldrarnas pool.


50% hos HappyHair

HappyHair erbjuder halva priset på alla varor med sänkt pris i kategorin Outlet om man uppger rabattkoden hårboll. Erbjudandet gäller t.om. 1/5.
Klicka HÄR för att komma direkt till deras outlet-sida.

Bild från happyhair.se

LCHF - Blomkålsfrestelse med kassler

LCHF-Blomkålsfrestelse med kassler

Se fler recept från GOE på kokaihop.se.


Blondinbellas bloppis

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har just nu en bloppis på reuse.se där hon säljer ut massor av sina skor och kläder, de flesta är inte ens använda.
Klicka HÄR för att kolla in vad hon säljer.

Bild från google

Justin Bieber parfym

Jag var in på Kicks hemsida för att kolla in lite nyheter och blev ganska så förvånad när jag såg att Justin Bieber har släppt en parfym för kvinnor. Jag tycker att Justin är en väldigt talangfull artist men jag hade ingen aning om att han skulle släppa en parfym, kan tänka mig att den kommer sälja som smör med tanke på hur många unga tjejfans han har. 30 ml kostar 339 kr och 50 ml kostar 449 kr hos Kicks.

SOMEDAY är en lekfull, frisk, flirtig och allt annat än en vanlig doft, enligt Justin är den oemotståndlig. En beroendeframkallande doftkomposition som väcker flera känslor till liv, den är attraktiv och modernt sofistikerad. Doften öppnar upp i sprudlande fruktiga ackord av mandarin, päron och vilda röda bär. Som efterföljs av fräscha noter av jasmine och en varm bukett av blommor. I basen återfinns en komposition av mjuk vanilj och sensuell mysk. SOMEDAY förverkligar Justins budskap om att allt är möjligt!

Topnoter: Mandarin, Päron och Vilda röda bär
Hjärtnoter: Jasmine, Näckros och Kokos orchidé
Basnoter: Sandelträ, Vanilj, Mjuk mysk


Doften finns även som bodylotion, 199 kr för 200 ml.

Twilfit klubbdagar

Om ni gillar eleganta underkläder, strumpor och nattkläder med kvalité så tycker jag absolut att ni ska gå med i Twilfits klubb, det har jag gjort. Man behöver inte ens något kort att hålla reda på utan man uppger bara sitt personnummer när man handlar så samlar man automatisk poäng på allt man köper. De har storlekar från 70A upp till 85F, även i bikinis. Just nu har Twilfit klubbdagar med 20% på allt i butiken t.om. den 29 april.

Bild från twilfit.se

Leverans

Har precis fått hem min order från Kina, här ska pysslas :) Tänkte försöka göra hairbows av band och sedan smycka dem med dessa. Jag har en limpistol hemma så jag hoppas att det kommer funka.


Mycket att göra

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen på bloggen just nu. Jag startade ju företag i somras och nu ska jag deklarera näringsverksamhet samt göra årsbokslut för första gången. Jag försöker klara detta själv utan att ta hjälp av någon revisor så det är därför jag inte hinner lägga så mycket energi på bloggandet för tillfället. Glöm inte tävlingen här i bloggen som slutar den sista april, var gärna med och tävla om skönhetspaketet!


Äntligen helg

Jag har jobbat väldigt mycket denna vecka så därför har bloggen blivit lidande. I dag har jag jobbat sista kvällspasset för denna månad och det känns väldigt skönt att äntligen få helg. Är tvungen att hoppa in och jobba kvällspass pga personalnedskärningar på jobbet eftersom Posten måste spara pengar.


LCHF-Köttfärssås

LCHF-Köttfärssås

Se fler recept från GOE på kokaihop.se.


40% hos HappyHair

HappyHair erbjuder 40% rabatt på en valfri vara ur hela deras sortimen om man uppger koden: samba. Erbjudandet gäller t.om. torsdag den 19/4. Om man handlar för över 1000 kr så får man även fri frakt. Klicka HÄR för att komma till HappyHair´s hemsida!

Bild från happyhair.se

Nail polish news

KICKS har nu lanserat sin Nail Polish Summer Collection 2012. Lacken på bilden här nedan heter Gröna lund, Sorbet splash och Curacao punch och kostar 39 kr styck.
Bild: Kicks

Boyfriend jeans

Här är två bilder på Zlatan och Helena Seger i Milano för ca en månad sedan. Jag är inte speciellt modeintresserad men har givetvis hört talas om den rådande trenden "pojkvänsbyxan", här är dock ett exempel på ett par byxor där jag tycker att det har gått lite väl långt. Det ser ut som att Helena döljer en extra kroppsdel mellan benen som jag är ganska så säker på att hon faktiskt inte har. Tighta ben och en pösig gren var ingen bra kombo enligt min mening.


L'occitane hand cream

Det fattades ju en produkt i min mars-månads Glossybox men efter att jag mailat kundtjänst så fick jag den hemskickad ganska snabbt. L'occitane hand cream var det som saknades. Jag har inte testat den än men det ska bli spännande att prova.


25% på Essie nagellack

KICKS har nu 25% rabatt på alla nagellack från Essie. Tryck HÄR för att komma direkt till märket på Kicks hemsida!

Bild från kicks.se

Vinn skönhetspaket

Var gärna med och tävla om ett skönhetspaket som innehåller:


MAC dubbel eyeliner (glitter och svart)

MAC eye/lipliner pencil

The Body shop Vitamin E lypsyl

Tropical Wet wipes Hand & face

Halsband från Freedom



TÄVLINGSREGLER:

- Skriv en kommentar i detta inlägg med din e-mailadress. (1 lott)

 

För större chans:

- Tipsa om tävlingen i din blogg med nedanstående bild + kursiv text, se till att länkarna fungerar. (1 lott)

och / eller

- Följ min blogg på Bloglovin´ HÄR (1 lott)

och/eller

- Gilla min webshop carmella.se på Facebook HÄR (1 lott)

 

Skriv en kommentar i detta inlägg hur många lotter du tävlar med samt din e-mailadress. Bifoga även länken till blogginlägget om du tipsat om tävlingen i din blogg. Om du redan följer min blogg / gillar facebooksidan så gäller det givetvis som en lott. Tävlingen avslutas måndagen den 30 April!

 

"Jag tävlar om ett skönhetspaket hos getfitordietryin.blogg.se"

 


Ny tävling snart

Just nu håller jag på att fixa med själva "bannern" till den nya tävlingen som kommer att komma upp alldeles strax. Vinsten kommer att vara ett skönhetspaket med diverse roligt innehåll :)

Rihanna & Shy Ronnie

Förra veckan såg jag när Rihanna var med i programmet Saturday Night Live, det är väldigt duktiga komiker som medverkar och jag föll speciellt för detta klipp :)

Berocca Boost

Jag funderar starkt på att testa Berocca Boost för att förhoppningsvis känna mig lite piggare på dagarna. Någon som kanske testat detta och kan ge ett utlåtande?

Berocca Boost är ett kosttillskott med en kliniskt dokumenterad kombination utav vitaminer, mineraler och guarana som kan ge dig det där lilla extra lyftet. Berocca Boost innehåller varken socker eller taurin. Produkten finns på apotek och i dagligvaruhandeln.

Tryck HÄR för att läsa mer om Berocca Boost!

Winter wonderland

Den här synen möttes jag av när jag tittade ut genom fönstret i morse, det är nästan så att man blir lite less. Visst får man kanske räkna med snö och slask även i april när man bor i Sverige men jag hade verkligen hoppats på riktig vår nu. Kände nästan lite julstämning när jag tog hunden på en promenad och kom faktiskt på mig själv med att gå och nynna på julsånger haha.


Xlash

Är det någon som har testat fransserumet Xlash och kan berätta om det är bra eller dåligt? Både Kissie och Paow hyllar detta märke i sina bloggar men jag blir direkt misstänksam och undrar ifall det handlar om köpt marknadsföring eller om produkten faktiskt är superbra.


Gift set

Jag köpte ju ett färdigt gift-set med produkter från Body Shops Chocomania serie för ett tag sedan. Min mamma har nyligen fyllt år och då passade jag på att återanvända den fina förpackningen. Kartongen med cellofan passade perfekt för att lägga ner hennes gåvor i :)


Twilfit rea

Just nu har Twilfit en "mellansäsongs-rea" och erbjuder därför 50% rabatt på massor av varor såsom trosor, bh, strumpbyxor och nattplagg!


Garnier BB cream

Är det möjligtvis någon som har testat Garniers BB cream Miracle Skin Perfector och kan ge ett utlåtande?
På Garniers hemsida kan man läsa att denna kräm bygger på en all-in-one teknologi d.v.s. att alla moment i hudvårdsrutinen förenas i ett enda steg. Den återfuktar, jämnar ut hudtonen, ger lyster och döljer mörka ringar under ögonen. Sen innehåller den även solskyddsfaktor 15 vilket jag tycker är toppen. Krämen finns i färgerna light och medium. För att läsa mer om Garnier BB cream tryck HÄR. Jag har inte testat denna kräm själv än men måste absolut prova!


Ulva Kvarn

I går var jag med min mamma, pappa och farmor till Ulva kvarn här i Uppsala. De hade precis öppnat för säsongen så det var galet mycket folk som kom dit för att fika, vi hade iallafall tur och fick ett ledigt bord på övervåningen. Jag åt en laxsmörgås med potatissallad och sen delade jag och min farmor på en bit morotskaka. Ulva har väldigt fint fikabröd och deras varmrätter är både billiga och goda. Kan varmt rekommendera detta ställe om ni skulle ha vägarna förbi, de har även glasblåseri, silversmide och annat hantverk.


ghd erbjudande hos Eleven

Om man köper en valfri styler från ghd hos Eleven så får man utan extra kostnad med en värmeresistent förvaringsväska och värmematta. Gäller så långt lagret räcker, klicka HÄR för att kolla in erbjudandet!

Bild från eleven.se

Femme fatale

Jag såg ju som sagt Britney Spears Femme fatale konsert som sändes på svt i går. Även fast jag inte har gått på någon utav hennes konserter så skulle jag ändå kalla mig för ett ganska så stort Britney-fan, men jag måste erkänna att jag nästan blev lite besviken på själva framträdandet. Showen var väldigt påkostad med en massa rekvisita och pyroteknik men jag hade faktiskt velat se lite mer dans och action av Britney. Jag kommer nog alltid gilla Brittan men hon var faktiskt bättre förr :)


Britney konsert i kväll

Jag tittade precis in på sajten tv.nu och såg att svt 2 kommer sända Britney Spears Femme fatale konsert i kväll :) Jag har inte gått på någon av Britneys konserter men det vore verkligen kul att se henne live någon gång. Klockan 22.50 i kväll sänds konserten som spelades in i Toronto, Canada.

Bild från google

Parfym erbjudande hos Eleven

Om man handlar för minst 600 kr hos Eleven så får man Paris Hiltons parfym Fairydust 100 ml på köpet. Ange rabattkod EASTER. Erjudandet gäller t.o.m 9/4 eller så långt lagret räcker.

Bild från eleven.se

Pink lips

Här är ett läppstift som jag är riktigt sugen på att skaffa. Det är så svårt att hitta bra läppstift som verkligen ger färg men jag har läst bra recensioner om detta stift i flera bloggar. Jag tycker att det är så coolt med riktigt rosa Nicki Minaj läppar, men man bär kanske inte denna färg till vardags på jobbet direkt. Det här läppstiftet kostar 195 kr och finns hos Eleven.se och är från märket Nouba, nr 39. Tryck HÄR om du vill komma direkt till sidan med läppstift!

Bilder från eleven.se och google.

Corpse Bride make-up

Hittade en bild på en riktigt häftig make-up föreställande den kvinnliga figuren i Tim Burtons film Corpse Bride. Jag har sett flera versioner av denna look, det är många som har klätt ut sig till denna figur på Halloween fester, men den här sminkningen är absolut en utav dem bästa jag sett.


Lenson make-up erbjudande

Lenson har börjat sälja kosmetika och har nu ett erbjudande där man får 10% rabatt på hela deras make-up sortiment om man handlar färgade linser. De har märken som Mavala, Lilo Lolo, Too Faced, Wet n wild etc.
Klicka HÄR för att komma direkt till LensOn´s hemsida.

Bild från lenson.com

Påskmiddag

Är hemma hos mina föräldrar här i Uppsala och har precis ätit påskmiddag. Just nu ligger jag i sängen i mitt gamla flickrum, de har fortfarande samma tapeter som när jag växte upp där. Mina föräldrar är inte så mycket för att renovera invändigt utan håller mest på att fixa i trädgården. Det är många minnen som kommer upp när allt ser nästan likadant ut som när man var barn.


På tal om neon

Någon som däremot verkar gilla neon väldigt mycket är Katy Perry, här står hon i knallgrön beklädnad från topp till tå på röda (eller snarare orangea) mattan.


Neon jeans

Vad tycks om dessa byxor? De kallas Serena neon jeans, kostar 299 kr styck och finns på Gina Tricot. Själv så är jag verkligen inget fan utav neonfärger och skulle faktiskt inte kunna tänka mig att bära dessa jeans. Neutrala färger samt pasteller är det som gäller för min del.

 

Bilder från ginatricot.com

HappyHair erbjudande

Happyhair erbjuder 50% på deras peruker (gäller ej nyheter) samt en gratis silikonspray till varje peruk. Rabatten dras automatiskt när du lägger peruken i varukorgen. Erbjudandet gäller t.om 9/4.
Klicka HÄR för att komma direkt till deras peruksida!

Bild från happyhair.se

Bortrest

Bristen på blogginlägg just nu beror på att jag är bortrest med sambo och hund till Bålsta, det är killens familj som bor där. Kommer hem till Uppsala i morgon då vi förhoppningsvis även ska sälja min gamla bil. Vi ska träffa en potentiell köpare vid stationen kl 12.


Vinnarna dragna

Nu är vinnarna utav de båda tävlingarna som jag hade igång samtidigt dragna och kontaktade!

Grattis till Johanna som vann smyckestävlingen!

 

 

 

Grattis till Jennika som vann Carmex lipbalm tävlingen!

 


15% hos HappyHair

Just nu får man 15% på ett helt köp hos Happyhair om man uppger rabattkod: påsklilja. Rabatten gäller fram till den 9/4 (dock ej varor i kategorin Outlet).

Bild från happyhair.se

Sömnlös

I morse hände något som faktiskt aldrig har hänt i mitt yrkesverksamma liv tidigare, jag har nämligen ringt in och sjukanmält mig. Har inte lyckats sova en blund i natt pga hemska biverkningar av min medicin så jag kände att det faktiskt var dags att vara hemma istället för att riskera att svimma på jobbet. Jag har alltså något som heter generaliserat ångestsyndrom och äter en medicin som heter fluoxetin. Om det är någon som är nyfiken på att veta exaktvad detta är så finns en länk med mer information HÄR.



Over and out

Har nyligen kollat på "Monsters vs Aliens" och just nu ser vi på "Motherhood", lyckas förhoppningsvis snart att somna. Ska verkligen försöka ta mig i kragen och dra vinnarna ur de båda tävlingarna i morgon. Det kommer givetvis att komma upp fler tävlingar här i bloggen, har redan planerat för en påsk-tävling där vinsten kommer att bestå utav lite blandade skönhetsprodukter!


Here´s Johnny

Man kan knappt tro att Johnny Depp fyller hela 49 år i sommar, han ser väldigt bra ut för sin ålder. Jag började gilla honom redan som barn när jag först såg honom i filmen Cry Baby. Hittade en cool tröja med hans tryck på hos Gina Tricot, 199 kr kostar den och kallas Inga tee.

 

Bild från Gina Tricot

Kraftlös

I dag har det varit en riktigt jobbig dag på arbetet, har varit illamående, kallsvettig och haft svimningskänslor hela dagen. Jobbade bara mellan 9-14 så det gick ju att stå ut ändå, värre blir det i morgon då jag måste upp redan kl 04.15, får se hur det går. Nu sitter jag iallafall i sängen och testar att blogga från iPaden, kollar på filmen "What about Steve" samtidigt. Jag försöker låta bli att ta en tupplur så jag stjälper i mig en big size Dark Dog energidricka på 568 ml. Brukar vanligtvis inte dricka sånt men jag passade på nu när ICA sålde dem för 7 kr styck.


Glossybox Mars

I går så sov jag bokstavligen talat bort dagen dessvärre, känner mig lite piggare i dag men fortfarande illamående. Är ganska så säker på att det har med höjningen utav min medicin att göra, man kan få en hel del jobbiga biverkningar, tack och lov så brukar det gå över efter några dagar.
Jag har fått svar från Glossybox angående den saknade produkten i mitt paket nu. Det står alltid på ett produktkort i boxen vilka produkter som ska skickas med och därför kunde jag se att det var L'Occitane Shea Hand Cream som saknades. De skulle iallafall skicka hem den till mig i början av nästa vecka.
Jag planerar att fortsätta prenumerera på denna box och det kostar totalt 139 kr i månaden, då får man månadsvis hem ett paket med fem skönhetsrelaterade produkter som väljs ut efter en skönhetsprofil som man själv skapat på deras hemsida,
kolla in den HÄR!

De produkter som annars var med i boxen är:
Maria Nila Swedish Therapy Oil
Fruit Gorilla & Friends Caring Lipbalm
Mádara Ecocosmetics Toning shower soap
Mádara Ecocosmetics Moisturizing lotion
En provförpackning med Ekorrens ekologiska smågodis




RSS 2.0