Art clinic

I dag har jag och sambon flängt runt i diverse affärer i jakt på både födelsedagspresenter och julklappar. Vi åkte även till Art Clinic för att kolla in exakt vart det är jag ska ta vägen när jag ska på konsultation. Jag blir alltid så nojjig när jag ska till nya lokaler, speciellt när man ska på viktiga möten, så det kändes säkrast att kolla upp i förväg vart jag ska gå in någonstans.

Success

Titta vad jag lyckades hitta i går! Det var nära att jag missade den på Coop då det inte var speciellt mycket skyltat om denna nyhet, men jag fann den till slut i ett hörn. Jag som vanligtvis inte äter vit choklad tyckte ändå att den var väldigt god, kanske tack vare vaniljsmaken. Söt var den iallafall, man får en riktig sugar-rush. Till min stora förvåning så gillade faktiskt sambon chokladen också, så nu är den redan uppäten.

Nowhere to be found

Nu blir det en snabb sväng upp till Gränby centrum. Ska åter igen på jakt efter Marabou vintervit. Letade efter den på Ica i går men kunde inte hitta den, så i dag gör jag ett försök på Coop och Kvantum. Förstår inte att den ska vara så svår att få tag på, i en stor stad som Uppsala också!


Frågor till konsultationen

Här är några av de frågor som jag har skrivit ihop och ska ta med mig till konsultationen:



Vid komplikationer (kapselbildning, dubbelbröst Double Bubble , rippling, bottoming out). Vad kommer detta att kosta mig? Korrigeras det kostnadsfritt? Hur lång tid efter operationen gäller det i så fall? Vad räknas som komplikation? Skriftligt avtal?


När måste jag betala för operationen?


Vad behöver jag köpa för min återhämtning?  (Sport BH, tejp, mediciner).


Telefonnummer där jag kan nå Er vid akuta komplikationer?


Måste jag sluta med preventivmedel inför operationen?


Jag har ett fysiskt jobb, hur länge måste jag vara sjukskriven? När får jag lyfta tungt igen?


Vad är garantin på implantaten? Om något händer med implantaten, bekostas det av tillverkaren eller av mig? "Livstidsförsäkring" vad innebär det?


Vilken typ av smärtstillande kommer jag att få? Får jag recept på detta innan operationen så att jag kan lösa ut det i god tid?


Countdown

I dag är det bara 3 veckor kvar tills jag ska på konsultation på Art Clinic angående bröstförstoring. Längtar så det knakar, samtidigt som det känns lite läskigt. Sitter för närvarande och försöker klippa ihop ett kollage med bilder på fina bröst som liknar det resultat som jag själv önskar. Har även tagit med några bilder på, i mitt tycke, fula bröst som jag definitivt inte vill ha. Måste även skriva ihop ett formulär med frågor som jag absolut inte får glömma bort att ställa. Komplikationer och sånt är man ju redan ganska medveten om men det är viktigt att fråga just vad läkaren gör ifall det skulle inträffa. Vad står kliniken för och vad måste jag betala?

Spooky

Det är ju snart dax för Halloween så jag tänkte uppdatera bloggen med en lite mer spooky bakgrund. Jag gick faktiskt en kurs i webbdesign i gymnasiet men nu är dessvärre de flesta HTML kunskaperna som bortblåsta.

Nöjesmassakern

Sitter för närvarande och tittar på en massa klipp från Nöjesmassakern YouTube, med Sven Melander etc. Dessa klipp spelades in ungefär ett år efter att jag var född (1984). Tycker faktiskt att det är lite synd att vi inte har likadan humor nuförtiden! Tur att man iallafall kan hitta det mesta på YouTube!

Marabou vintervit

Som de flesta av oss jul-älskare redan vet så var det meningen att Marabou skulle komma ut med sin nya limited edition vinterchoklad denna vecka. Vintervit med smak av vanilj heter den. Jag har letat med ljus och lykta på både Coop och Ica i veckan men inte lyckats hitta den. Har läst på en del bloggar som jag följer att ingen annan har lyckats få tag på den heller. Jag gillar egentligen inte vit choklad men smaken av vanilj låter riktigt intressant så jag bara måste prova. Måste ju fortfarande tänka på att hålla vikten, så man får bara smaka några bitar!
På tal om jul så börjar det riktigt klia i fingrarna på mig. Jag är ett christmas freak och hade helst börjat julpynta i september ifall det hade varit ok ;) Tur att man har en sambo som hejdar en ibland.
Någon som lyckats få tag på denna?

Depend

Kicks har för närvarande en kampanj där man får köpa 3 nagellack från Depend till priset av 2. Styckpriset ligger på 25 kr. Jag stod bra länge och rotade i lådan innan jag bestämde mig för ett genomskinligt lack samt två färgstarka. En av färgerna testade jag i helgen, nummer 193. Jag brukar vanligtvis bara använda ljusrosa och mer diskreta färger men denna lila färg var så snygg att jag bara var tvungen att ha den!
Min hand ser ganska mysko ut på den där bilden men jag försökte få både naglarna och flaskan att synas så bra som möjligt :)

Svarta naglar

Naglarna som jag gjorde förra veckan ramlade dessvärre av efter bara några dagar. Inte på grund av att limmet var dåligt eller så, utan för att jag helt enkelt inte kan ha långa naglar på jobbet. Jobbar ju på Posten vilket innebär att jag hela dagarna bär tunga saker och utsätter naglarna för stötar, så när två naglar ramlade av så tog jag även bort resten. Synd att man inte kan ha fina naglar till vardags då de bara blir förstörda :/ Men till Halloween så tänkte jag iallafall göra ett nytt set med lösnaglar med de svarta tipparna som jag har beställt. Min killes mamma fyller år precis vid Halloween så förhoppningsvis kan vi övertala henne att ha en fest där alla ska klä ut sig till något spöklikt. Perfekt med svarta klor då ju =)

Nails

I torsdag så fick jag äntligen hem mitt uv gelé kit (alltså inte akryl kitet från Tyskland). Satte genast igång att försöka förlänga naglarna. Har aldrig någonsin testat på detta tidigare, inte ens på salong, så med tanke på att det var första gången så vart jag iallafall hyffsat nöjd med resultatet. Akryl kitet kommer förhoppningsvis denna vecka och då lär det bli mera övning. Ska nog beställa lite tippar i svart och rosa tror jag!

Weledas havandeskapsolja

I dag har jag äntligen inskaffat Weledas havandeskapsolja. Den är egentligen framtagen för gravida kvinnor för att förebygga hudbristningar när magen växer, men jag läste på ett plastikoperationsforum att många har använt denna olja för att smörja in brösten med för att förhindra bristningar då huden töjs ut så snabbt vid en förstoring. Den innehåller bland annat mandelolja, E-vitaminrik vetegroddsolja och arnikaextrakt som förbättrar bindvävens elasticitet samt gör huden slät och mjuk. Kunde inte hitta någon information på själva förpackningen om hur ofta man bör smörja in oljan, men när jag googlade så stod det att den kan användas 2-3 gånger dagligen och ska helst masseras in i 10 minuter. Låter kanske lite jobbigt, men om oljan verkligen håller vad den lovar så står jag gärna och masserar tre gånger om dagen. Jag köpte min 100 ml flaska på Kicks för 205 kr.

Kanelbullens dag

I går var det kanelbullens dag. De bjöd faktiskt på kanelbullar på jobbet men duktig som man är så tog jag ingen. Man måste vara strikt med att inte äta sött på vardagarna även fast det är "speciella" dagar, annars kommer man lätt in i dåliga vanor igen och kilona kommer smygandes. Är livrädd för att gå upp i vikt igen nu när man har kämpat så hårt med att få bort alla kilon.

Akryl-kit till naglar

Har nyligen beställt, eller vunnit är nog mer korrekt att säga, ett startkit för akrylnaglar av en säljare på Tradera. Jag har faktiskt aldrig förlängt naglarna någon gång, inte ens på salong, så det ska bli spännande att se hur det går med att förlänga naglar på sig själv. Egentligen så är det inte så praktiskt för mig att ha långa naglar pga mitt jobb, men jag hoppas att akrylen kanske gör att naglarna tål lite stötar etc. Jag vann auktionen i lördags så förhoppningsvis hinner paketet komma nu i veckan då det skickas från Tyskland.

Oliver

När jag är sugen på något smakrikt och kryddigt så brukar jag alltid stilla suget genom att äta gröna oliver istället. Oliver är väl egentligen inte så supernyttigt men det är garanterat bättre än att trycka i sig en hel påse med chips. Det brukar räcka med 2-3 stycken oliver för att suget ska försvinna då de vanligtvis smakar ganska starkt, brukar alltid se till att ha en burk hemma. Billiga är de också, köper min burk på Willys för ca 9 kr.

Motiverande citat


"Nothing tastes as good as being thin feels."




Time flies by

Oj vad tiden går fort, i dag är det hela 3 veckor sedan jag ringde till Art Clinic för att boka tid till konsultation. 15 november känns fortfarande väldigt långt borta men det kan ifs vara bra att ha gott om tid på sig att samla information och bilder. Visserligen så har jag funderat i flera år på att göra en bröstförstoring och samlat på mig ganska mycket info genom åren, men nu är det ju verkligen på riktigt. Har redan skrivit ut lite bilder på mina "önskebröst" och förberett en mapp med frågor som jag ska ta med mig. Det känns som att jag är ganska införstådd med det mesta redan men man vill ju gärna veta hur läkaren hanterar komplikationer ifall nu dessa skulle uppstå.
Vad gäller vikten så ligger jag nu stadigt på 59 kg, tror att jag har hittat min idealvikt så nu gäller det bara att träna för att hålla vikten.

RSS 2.0