Locobase repair

Jag kan verkligen rekommendera krämen Locobase repair för dem som ska göra bröstförstoring och är rädda för att få hudbristningar. Jag började smörja med denna kräm ca 2 månader innan min operation (samt 3 månader efteråt) och jag har inga synliga hudbristningar alls. Jag testade först Weleda havandeskapsolja men av den fick jag hemska röda knottror som kliade förskräckligt, ingenting för mig alltså. En tub med 100 g Locobase repair kan man köpa för 139 kr på Apoteket.

Auktioner

Nu har jag lagt upp en hel del auktioner på Tradera, mestadels smycken men även lite annat. Gå gärna in och kolla:
www.tradera.com/auktioner/camgunn

Rainbow

I går kväll vann jag den här bh´n av en säljare på Tradera, 116 kr med frakt blev det totalt. Det är så svårt att hitta snygga behåar i rätt storlek numera, så man får passa på när man hittar något man gillar på sajter som Tradera etc. Detta är storlek 75 E.
Bild från Tradera

Jewelry

I dag ringde äntligen DHL på dörren, det var mitt paket med smycken som kommit ända från Hong Kong. Så i dag har jag fotat, klippt bilder och mätt smyckena som läggs upp på Tradera i kväll förhoppningsvis! Dessa här under är de som kom med leveransen i dag. Jag har redan lite andra smycken inne + att jag i går gjorde en beställning på ytterligare fem halsband.

Sunday

I dag har jag faktiskt fått en hel del gjort. Killen och hans lillebror åkte hem till Bålsta redan vid 8 i morse så i dag har jag beställt lite nya smycken från Kina, skrivit på min resultatbudget, fotat lite auktioner som jag ska lägga upp på Tradera och en massa andra vardags sysslor. Smakade förresten på Xider´s nya sommarcider Urban och Jungle men jag tycke inte att någon utav dem var speciellt god. Visst var de drickbara men jag kommer nog inte att köpa samma smaker igen, då gillar jag klassikerna cactus lime eller chili mandarin betydligt bättre.



Tävla om hårvårdspaket

Vinn hårvårdspaket för skadat hår hos Linda
Tävlingen avslutas 31 Maj.

Weekend

Den här helgen så har min sambo sin lillebror här som sover över hos oss. Han slutar snart 9:an så vi har hjälpt honom med lite arbeten i svenska så att han ska kunna höja betygen. Vi har även åkt runt till ställen som Mix Mix, Gränby centrum, Max, och den där ladan i Rasbo som har över 300 sorters lösgodis. I går åt vi tacos och i kväll blir det revbenspjäll med potatissallad. Jag tycker att det är så svårt att hålla ynglingar sysselsatta men så länge det finns tv, dator och playstation så verkar dagens ungdom kunna underhålla sig själva ganska bra!

New shoes

Efter mötet med Drivhuset i tisdags så vandrade jag runt lite på stan och lyckades hitta ett par skor från Skopunkten som jag köpte. När jag först såg dom så gillade jag dom inte men när jag hade gått ett varv i affären så beslutade jag mig för att prova ett par, det var något med klacken och spännena på skon som lockade. Till och med killen sa i går att han tyckte att de var häftiga. Priset för dessa är 349 kr.

Cake pops

Hittade ett recept på Cake pops i Alis blogg. Jag har aldrig testat att göra såna förut men det såg otroligt gott ut. Måste absolut prova att göra såna här cake pops någon gång när jag har "ätardag".
Bilder från google

Artificial sun

I dag har jag fridag från jobbet och eftersom att värmen har lyst med sin frånvaro denna vecka så beslutade jag mig för att sola solarium nu på morgonen. Det är ju hemskt egentligen att man ska behöva använda solariet när det är sommar, men jag känner att brännan börjar mattas av lite väl mycket nu så jag orkar inte gå runt och vänta på den riktiga värmen längre.

Boobsen 4 månader

Nu när jag tittade i kalendern och insåg att det var den 25:e så slog det mig att boobsen faktiskt fyller hela 4 månader i dag! Det känns som att tiden går så himla snabbt nu. Jag minns hur jobbigt jag tyckte det var att gå runt och vänta på operationen, varje vecka kändes som en evighet och jag bockade av dagarna i en speciell nedräkningskalender som jag tillverkat själv. Efter operationen mådde jag ovanligt bra och hade knappt ont, och hittills så har jag inte stött på några komplikationer. Både operationen och allt kring den har gått väldigt bra och jag hoppas att det förblir så, det vore illa om man skulle råka få kapselbildning eller bottoming out som är det som jag mest oroar mig för.

Hallonpannkaka

Provade på att göra ugnspannkaka med blåbär förut men eftersom att den blev så himla tunn så vart den ganska misslyckad. Nu har jag iallafall testat på pannkakan igen, denna gång med hallon och i en mindre form så att den inte skulle bli så tunn. Den smakade definitivt bättre när den vart lite tjockare, fast nästa gång ska jag nog lägga i en kombination utav både blåbär och hallon. Perfekt att ha bär som smaksättning direkt i pannkakan istället för onyttig sylt. Jag använder även fullkornsmjöl istället för vanligt mjöl.

Drivhuset

Har precis kommit hem efter ett möte med Drivhuset, fick lära mig en del grejer som jag faktiskt inte hade en aning om, men det mesta var jag redan införstådd i. Resultatbudgeten måste jag göra om helt eftersom att det var lite skatter och sånt som jag missat som måste med i beräkningarna, vilket betyder att det dras ännu mera pengar från vinsten, tyvärr. Jag räknar ifs inte med att ta ut någon lön från företaget det första året men jisses vad mycket pengar som går åt till tull och skatter. Inte undra på att folk drar sig från att starta eget.

Morgondagens matlåda

Har precis gjort klart morgondagens matlåda till jobbet, det blev omelett med korv och paprika. Enkelt, gott och nyttigt! Förut brukade jag alltid lägga ostskivor på toppen av omeletten för att få lite mera smak men nu tar jag nyttigheten ett steg längre på vardagarna och har därför tagit bort osten. Nu nöjer jag mig med enbart oregano och svartpeppar som smaksättning.

Massage utbildning

Nu har jag precis skickat iväg anmälan till en utbildning som jag vill gå i höst, till Diplomerad Friskvårdsmassör. Jag har faktiskt aldrig fått professionell massage själv men jag har länge haft ett intresse för hälsa och välmående så detta känns som en intressant grej att göra. Utbildningen kostar 9.700 kr men en barndomskompis till mig har gått samma kurs och hon sa att den var väldigt bra. Synd att man inte kan massera sig själv bara ;) Jag som står hela dagarna och bär tungt på jobbet är verkligen i behov utav lite massage just nu.
Bild från google

Företagsnamn?

Jag är ju precis i startgroparna för att starta eget företag och just nu sitter jag och räknar på en resultatbudget för det första året, vilket inte är det lättaste. Det är ganska knepigt att beräkna kostnader och intäkter när man inte har en aning om hur mycket man egentligen kommer att kunna sälja. En annan sak som jag har problem med är att komma på ett företagsnamn, helst skulle jag vilja ha någon kombination av ord med mitt eget namn - Camilla. Cam enterprise tror jag inte kommer att godkännas av bolagsverket, men funderar på nåt annat i stil med camcorp, camicorp etc. Kanske någon av er läsare kan hjälpa mig med ett finurligt företagsnamn? =) Det som ska säljas i företaget är smycken, skönhetsprodukter, hälsovård etc. via en webshop.

Kalas i dag

I dag ska vi ner till kolonistugan vid 13-tiden för att fira min pappa som fyllt år. Det lär ju bli en del fikabröd men jag ska försöka avstå det. En bit tårta kommer jag däremot att unna mig om det är någon god variant, prinsesstårta och schwarzwald är mina favoriter. Det är ju liksom ingen mening att trycka i sig sötsaker som man inte tycker om, bara för ätandets skull!
Bild från weheartit.com

Hot pink

I veckan tipsade jag ju om tubtopparna från Gina Tricot som är så bra att sola i. Här är en topp från Lindex som också är väldigt smidig att ha när man solar. Den var på rea för ett tag sedan så jag antar att just denna förmodligen inte finns kvar i sortimentet, men jag tyckte mig se några liknande när jag var in på Lindex en snabbis förra veckan. Även den här är ganska trång och svår att få på sig men när man väl har lyckats kräla sig i den så sitter den som ett smäck :) Baksidan på toppen är väldigt snygg eftersom att det bara är spetstyg där, försökte fånga det på bild men det är lite knepigt när man försöker fota sig själv.

TGIF

Thank God Its Friday! Hade en väldigt lugn dag på jobbet faktiskt, inte så mycket att göra i dag så jag fick sluta enligt min ordinarie tid 11.30. Nu medans jag varit hemma så har jag varit väldigt produktiv, jag har länge funderat på att starta eget företag och känner äntligen att jag har hittat rätt affärsidé så i dag blev jag både klar med affärsplanen samt har kontaktat Drivhuset för en vägledning på tisdag nästa vecka =) Tanken är att starta en webshop med importerade produkter såsom smycken, kläder, mobiltillbehör, hobbymaterial, skönhetsprodukter etc. Jag importerar redan varor och säljer via Tradera som privatperson men detta är ett så pass stort intresse att jag vill ta det ett steg längre. Drömmen är ju att kunna leva på detta i framtiden men det lär ta tid, skönt att jag har tagit steget för att börja komma igång på allvar iallafall!

Longing for sunshine

Nu vill jag ha värme och solsken tillbaka, är så trött på det blåsiga och kalla vädret. På lördag verkar det iallafall som att det ska bli fint =) Den här bilden tog jag när jag solade vid en äng / fotbollsplan förra veckan, goda tider!

Full effect bra

Jag har sedan en tid tillbaka varit på jakt efter Wonderbra´s full effect bra som sägs ska ge 2 storlekar större bröst. Jag har dessvärre inte lyckats hitta min storlek 75 E, utan det verkar som att jag blir tvungen att ta 80 D och sy in bh´n. Märket Wonderbra finns att köpa på Lindex men när jag tittade i affären på Gränby centrum så var denna bh slutsåld. När vi var till Bålsta i helgen så tittade jag även i deras butik samt i Lindexbutiken vid Barkarby, men där hade de inte ens märket. Den finns iallafall att köpa över nätet via Nelly, Uppercut och Asos. Jag skulle dock vilja testa den först för att se om den är stor eller liten i storleken.

Jedward

Jag är inget större fan utav Eurovision song contest men jag tittade lite i lördags ändå. Hejjade ju givetvis på Sverige men annars så var Jedward med låten Lipstick min favorit, vilken energi dessa grabbar hade! Lite annorlunda stil också, I like it.

Tubtopp

När jag var in på Gina Tricot senast så köpte jag dessa toppar som är perfekta att ha när man solar, skönt att slippa ränder eftersom att de inte har några axelband. Jag testade den blå toppen när jag solade förra veckan och den var lite bökig att få på sig med tanke på att jag fortfarande har lite problem med att lyfta armarna över huvudet efter operationen. Tubtoppen har ingen knäppning i bak utan det är tyg hela vägen om, jag köpte storlek Small för att den ska sitta uppe ordentligt. Även det manliga könet verkar gilla denna tubtopp för jag fick faktiskt en hel del blickar från förbipasserande killar ;) Topparna kostar för övrigt 59 kr styck. De finns i en mängd varierande färger men de flesta i min storlek var dessvärre slut.

Dagsformen 16/5

Har fridag från jobbet i dag så i morse knäppte jag ett kort på dagsformen. Det händer inte så mycket på vågen numera egentligen utan jag ligger stadigt på 57-58 kg. Jag tror att jag har hittat min "trivselvikt" eller vad man ska kalla det, just nu vill jag bara bli lite fastare i kroppen. Rumpan är faktiskt det enda som jag känner mig missnöjd med, jag brukar göra lite övningar hemma medans jag kollar på tv så jag hoppas att det kommer att ge resultat. Den känns alldeles för platt och tråkig just nu :p

Helgen

Sorry för dålig uppdatering men under helgen var vi bortresta till killens föräldrar i Bålsta. På kvällen så åt vi pizza och kollade på skräckfilm och under dagen så fick jag faktiskt provköra den gamla Cadillac´en. Den var lättstyrd men inget som jag skulle ge mig ut i rusningstrafik med direkt :p

Fredag den trettonde

Vilket trist väder det är i dag, jag som hade hoppats på strålande sol nu när det äntligen är fredag. Förra helgen var riktigt fin. Tog lite bilder när jag och killen var ute och åkte i lördags. Vi åkte mot Rasbokil och där ute hittade vi en liten pizzeria som vi åt vid eftersom att det var våran "ätardag". Hittade även ett ställe som hade över 300 sorter med lösviktsgodis så det blev en riktig svullardag. Jag brukar ha 1 dag i veckan, oftast lördagar, där jag får äta vad jag vill. Detta gör att jag orkar vara nyttig resterande dagarna av veckan.

Mat logg 10/5

Frukost: Fullkornsgröt med hallon.
Mellanmål: Två skivor mörkt bröd med ost.
Lunch: Wokgrönsaker med köttfärs.
Middag: En naturdietshake med smak av hallon/vanilj. Fruktsallad med apelsin, banan och äpple.

Gorgeous day

Det är bäst att passa på att vara ute och sola medans vädret tillåter, i morgon ska det tydligen bli mulet :( I dag har jag legat ute i 1,5 timmar och i går vart det 2 timmar. Jag har fått en hel del färg och det verkar som att maxosol tabletterna håller vad de lovar. Jag bränner mig alltid i början av sommaren men i år har jag inte kännt av någon sveda alls, även fast jag har blivit röd i huden. Så jag rekommenderar verkligen betakaroten tabletter till alla bleknosar som är lika känsliga för solen som jag. Nu ska jag gå och smörja in mig med en kylande aloe vera kräm för att återfukta huden efter solningen!

Mat logg 9/5

Frukost: Fullkornsgröt med hallon.
Mellanmål: Två skivor mörkt bröd med ost.
Lunch: Wokgrönsaker med köttfärs.
Middag: Omelett med korv och tomat.
Övrigt: En mandarin.

Härliga sol

Åh härliga sol! Fick sluta kl 11.35 från jobbet i dag, enligt schema, så ingen övertid. Skönt det. Nu ska jag gå ut och passa på att sola =)

Hoppas det funkar nu

Irriterande att det inte har funkat att uppdatera inlägg på blogg.se förräns nu. Problemet ska iallafall vara fixat och jag hoppas att inläggen som jag skrev i går ska synas som vanligt. I dag har jag iallafall varit till Gränby centrum och handlat lite. Kom ju på i helgen att alla mina bikiniöverdelar numera är för små och att jag behöver något nytt att ha på mig när jag solar. Hittade en bikini och lite annat fint på HM och Gina Tricot, ska fota det sen tänkte jag.

Tävla om en freebra


Tävla hos angelica om en hudfärgad BH från freebra

Tävlingen avslutas den 18 maj

Solat

Solen tar verkligen mer än vad man tror, i dag låg jag bara i ca 80 minuter och solade men jag har blivit ganska röd ändå. Nästan så att det svider lite på armarna faktiskt, inte lika illa som det brukar kännas dock, jag har nog maxosol att tacka för att jag inte ser ut som en kokt kräfta vid det här laget.

Grillat

Vilket härligt väder det var i går, jag var ute precis hela dagen och tog vara på solen så mycket som möjligt. Det bästa är att vädret i dag verkar bli lika lovande, så i dag ska jag sola som aldrig förr =) Tog lite bilder från när vi grillade i fredags. Vi grillade majskolvar och jag gjorde även ett spett med baconinlindade vitlöksklyftor, supergott! Sen provade jag även en gammal favorit som jag inte gjort på flera år, nämligen grillad banan med chokladbitar. Det är en god efterrätt som även är väldigt enkel att fixa, bara att skära en skåra i bananen och fylla den med choklad som sedan smälter på grillen!

Ultimate strapless lace bra

I dag fick jag hem mitt paket med den axelbandslösa bh´n som jag vann via auktion på Tradera. Provade den på en gång och jag tycker att den passade bra, den kändes väldigt stadig och fast runt bröstkorgen, bra kvalité. Detta är alltså Ultimate strapless lace bra från märket Wonderbra i storlek 75 E. Finns att köpa på Lindex och även på nätet via Nelly och Uppercut.

Untitled

Gud vad skönt att det snart är helg, jag har jobbat övertid varje dag denna vecka hittills och det känns verkligen i kroppen, man blir helt punkterad. Hatar att ha ett så pass fysiskt jobb som gör att man sliter ut kroppen i förtid, men med tanke på jobbsituationen i landet i dag så får man vara glad att man har ett arbete överhuvudtaget. Hoppas på att kunna jobba med det som jag faktiskt är utbildad till snart, jag har ju trots allt pluggat på universitet i fyra år.
Hur som helst så är förkylningen mycket bättre, är fortfarande lite snuvig men det är inte alls lika illa som i går, då var jag helt däckad på kvällen. Snart ska jag ta en promenad med hunden och lämna honom hos mina föräldrar som brukar vara hundvakt på dagtid då jag och killen jobbar.

Snörvel

Usch jag håller nog på att bli sjuk, har fått lite ont i halsen och snörvlar hela tiden, inte roligt. Har nog cyklat till jobbet i för tunn jacka. Det värsta är att jag känner mig så extremt trött vilket gör att jag inte orkar träna, tur att man äter nyttigt iallafall. Satte mig på motionscykeln i dag men gav upp efter knappt 10 minuter, hoppas verkligen jag mår bättre i morgon. Känner att det inte är bra för psyket att jag inte orkar träna. Är extremt rädd att gå upp i vikt, speciellt nu inför sommaren.

Barbie shoes

Vilka läckra klackar. Riktiga Barbie-skor. Ser extremt svåra ut att gå i dock.
Bild från weheartit.com

BUS

Har precis smort in mig med brun utan sol i ansiktet. Man känner sig så mycket fräschare och snyggare när man ser lite solbränd ut tycker jag. Fast jag ser det nästan som ett måste att använda BUS produkter med tanke på hur pass vit min hudfärg faktiskt är. Jag själv bryr mig inte så jättemycket om det egentligen, men jag får ofta kommentarer av människor som påpekar hur blek jag är. Både lärare, gamla klasskamrater och arbetskollegor har nämnt detta så pass mycket att jag har fått komplex över min hudfärg. Jag tycker det är fräckt att påpeka sånt, även fast de inte menade något elakt med det egentligen. Men varje gång någon säger att jag är "vit som ett lakan" så gör det ont inombords, det är till stor del därför som jag har börjat sola solarium :/

Tävla om smink

Jag tävlar om smink hos Mia.
Tävla du med!

Pepsodent white now

Fick hem mitt buzzador paket för ett tag sedan som innehöll Pepsodent white now. Fick en tandborste, en tandkräm i fullstorlek samt en massa småprover. Jag har varit med i buzzador ett bra tag nu och fått testa på både deodorant, kaffe, cornflakes, juice och en del annat. Lika kul varje gång man får det där mailet att man har kommit med i testgruppen!

Tejpa ärren

När jag solar solarium  så brukar jag inte längre ha någon handduk över brösten utan jag ser till att verkligen täcka operationsärren ordentligt. Först har jag den vanliga bruna tejpen från kliniken men sen klistrar jag även på tre lager med vit tejp som man kan köpa på apoteket. På tejpen har jag även solskyddsfaktor 20. Det är väldigt viktigt att inte utsätta ärren för uv strålning, annars kan de bli mörka och fula. När jag opererade bort födelsemärken på mage och rygg för några år sedan så var jag tvungen att avstå bikini och sola i linne och baddräkt den första sommaren, men dom ärren blev iallafall jättefina, syns knappt alls.

Hello Kitty pepparkakor

Herregud vilka söta pepparkakor, jag som älskar Hello Kitty. Nästan så att man blir lite sugen på julen igen, men bara nästan ;) Ska definitivt lägga dessa på minnet och försöka baka liknande till nästa jul!
Bild från weheartit.com

Strapless wonderbra

Vann en auktion på Tradera i går gällande en axelbandslös bh från märket Wonderbra. Har läst väldigt bra recensioner om just denna bh och när den nu fanns utlagd i just min storlek 75 E så kunde jag inte låta bli att buda. Det blev totalt 246 kr med frakt, nypriset i butik ligger annars på runt 600 kr för denna modell med spets. Själva spetsen hade jag egentligen kunnat vara utan men när man leter efter billiga saker på Tradera så kan man ju inte vara petig direkt. Ska bli spännande att se hur den sitter sen när jag får den hemskickad.
Bilder från Tradera

1:a maj

Vädret denna helg är minst sagt annorlunda än den förra, då gick man i kortbyxor och i dag är jag tvungen att ha vantar på hundpromenaden för att det blåser så mycket. Jag som var inställd på att sola i helgen :/ Det blev för övrigt ingen majbrasa för min del i går, jag tänkte gå och kolla men eftersom killen och jag hade det så mysigt med filmer och tända ljus i stugan så struntade vi i det. Hoppas alla hade en trevlig valborg!

RSS 2.0