Until midnight

Om man vill ha chans att vinna skönhetsproverna i min tävling här i bloggen så har man som sagt till midnatt på sig. Denna gång är det heller inte bara 1 vinnare utan ett första och ett andrapris. Jag har börjat fixa lite med nästkommande tävling och det priset kommer att bestå utav en goodiebag med både smycken och skönhetsrelaterade produkter. Jag har inte samlat ihop allt och fotat något än men jag ska försöka att ha den tävlingen uppe så snart som möjligt efter att vinnarna i den som pågår nu har presenterats. I morgon jobbar jag långdag men på torsdag är jag ledig från jobbet så jag ska fixa lite med det då hade jag tänkt!

 


Colorful eyeliner

Det var inte länge sen jag skrev om en makeup som jag blev väldigt förtjust i, nämligen strass sminkningen utav Linda Hallberg. Hon sminkar sig alltid snyggt men i dag hade hon återigen en cool look som jag föll lite extra för. Jag gillar verkligen den ovanliga färgen på eyelinern. Tryck HÄR för att läsa vilka produkter som Linda använt för att skapa denna look!

 

Bilder: Linda Hallberg

Buzzador

Jag har varit medlem i Buzzador sedan en mycket lång tid tillbaka och har genom åren fått testa på en hel del olika produkter. Den senaste kampanjen som jag kom med i är Dove Nourishing Oil Care. Jag fick hem en fullstor flaska samt tio stycken mindre tuber utav ett nytt intensivbalsam. Denna produkt ger tre gånger mer näring än ett vanligt balsam och det beror på en unik formula som gör frissigt hår mjukt och glansigt utan att tynga ner det. I Nourishing Oil Care serien finns även: inpackning, schampo samt balsam.

 

Vad är Buzzador för något?

Buzzador är Nordens ledande företag inom Word of Mouth marketing och Social media marketing. "Buzzadorer" är nyfikna personer som gärna testar nya produkter och tjänster och som sprider sina ärliga uppfattningar till vänner och bekanta för att sedan ge feedback till företaget.

Registrera dig HÄR om du också vill bli en Buzzador!

 


Principessa Tote bag

Jag är helt tokig i märket Principessa Beauty och äger flertalet utav deras väldoftande produkter. Om man beställer varor för minst 200 kr från detta märke från Eleven.se så får man med den här fina väskan på köpet. Jag fick med denna i min senaste order då jag beställde Principessas Bagno Bliss Mineral Spa Bath. Denna miljövänliga "tote bag" är perfekt för att bära med sig böcker, vin, träningskläder m.m. Den är återvinningsbar och $1 från denna väska går till bröstcancerforskning. Väskan är limited edition och finns också att köpa för 89 kr här.

 

 

 


Skönhetstips

Här finns länken till ett bildspel där modellen Anja Rubik ger sina bästa skönhetstips!

 

 


Paketet från Eleven.se

Nu har jag hämtat ut paketet från Eleven med de väldoftande produkterna. Både badoljan från Principessa och hudkrämen från TVÅL doftar otroligt gott. Jag beställde även två self tanning wipes från TanCan.

 


Don´t miss!

Ni glömmer väl inte bort tävlingen här i min blogg där man kan vinna skönhetsprover. Sista dagen för att tävla är i morgon och man har ända fram till midnatt på sig :)

 

Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen!

 

 


retarDEX

Tampons For Free´s senaste samarbetspartner är retarDEX. RetarDEX är en munvårdsserie som består utav tre produkter: munskölj, tandkräm och munspray. RetarDEX neutraliserar de ämnen som ger upphov till dålig andedräkt och gör tänderna vitare genom att ta bort missfärgningar. Alla produkter är utan alkohol och säljs bara på apotek.

 

Vill du också ha gratis tamponger?

Gå in på tamponsforfree.se och registrera dig!

 


Kandy Masquerade Party

I går kväll var det Kandy Masquerade Party på Playboy Mansion. Här kommer lite bilder på Hugh Hefner, Keith Hefner, Shera Bechard och Trisha Frick från festen.

 

 

 


Deltävling 4

Kollade ni på Melodifestivalen i går? Jag zappade lite fram och tillbaka men jag är så himla glad att min favorit Danny gick vidare :) Han är så otroligt talangfull och även ödmjuk, hoppas verkligen att han vinner hela tävlingen. Lisa Miskovsky är också väldigt bra men jag, som så många andra, blev ganska snopen att Charlotte Perrelli inte gick vidare.

 

 


Thats me!

Jag har nyligen upptäckt sidorna pixlr.com och picasion.com där man kan redigera bilder samt skapa gif animationer. Jag har suttit nu i helgen och lekt med olika färgskalor och ramar m.m. till lite bilder på mig själv. Jag har faktiskt aldrig lagt upp någon bild på mig, inte på ansiktet iallafall, så här kommer en animation med några olika bilder på "undertecknad". Som läsare så är det ju alltid roligare att se vem det är som skriver bloggen egentligen.

 

crear un gif


Bowling

I går kväll var jag ute med några arbetskompisar och bowlade på Bowlaget här i Uppsala. Det var tredje gången jag bowlade och jag kan inte påstå att jag har någon speciellt bra teknik. Det blev inget bra resultat för mig men jag bryr mig inte om vilken poäng jag får, huvudsaken att man har det trevligt i glada kamraters sällskap :) Efter bowlingen så satt vi ner och snackade ett bra tag för att sedan gå vidare en snabbis till Oasia.

 


Paris for President

Hittade precis den här videon när jag sökte på Paris Hilton på YouTube. Har aldrig sett den förrän nu men jag fastnade för denna då den både är dålig och underhållande på samma gång. Kul att Paris vågar driva med sig själv iallafall. Minns att det trycktes upp tröjor för många år sedan då det var presidentval i USA och folk hellre ville rösta på Paris Hilton än George Bush, "Paris for President, she´s smarter than Bush" stod det på dem. Antar att det är därför denna video uppkommit.

 


Klacklös

Vad tycks om realitystjärnan Angela Simmons klacklösa ormskinsskor? Jag gillar inte alls modet med klacklösa höga skor, jag förstår inte hur man ens klarar av att hålla balansen i dem.

 


Estelle

Vad tycker ni om namnet som den nyfödda prinsessan har fått? Jag gillar det skarpt. Estelle är vackert, originellt, internationellt och nytänkande. Verkligen kul att Victoria och Daniel vågade ta en "risk" med ett så pass ovanligt namn. Tummen upp! Jag som så många andra hade gissat på att de skulle välja ett mer klassiskt prinsessnamn som Margaretha, Elisabeth eller liknande, så detta var absolut överraskande.

 


Marilyn Monroe quote


Coffe syrup och chai te

Jag har blivit lite lätt beroende utav coffe syrup och chai te. Jag har börjat dricka ganska så mycket kaffe den senaste tiden och dessa smaksättningar sätter liksom lite extra knorr på kaffet :) Jag har hittills köpt tre smaker utav coffe syrup: caramel, hazelnut och irish cream. Dessa är inköpta på Espresso House.

 

 


Congrats!

Grattis till Victoria och Daniel som kl 04.26 i morse blev föräldrar till en liten prinsessa. Aftonbladet är min favoritsida när det gäller nyheter och de uppdaterar givetvis kontinuerligt nu med information om kungahuset.

 

Bild tagen från Aftonbladet.se


Undvik onyttigt ätande

Jag är med i Biggest Loser´s fanpage (den amerikanska) på facebook och där ger de en hel del användbara tips. Här är länken till ett utav deras tips på hur man undviker onyttigt ätande vid de tillfällen då man äter någon annanstans än i hemmet och det vanligtvis är svårt att kontrollera vad man stoppar i munnen:

 

http://www.nbc.com/the-biggest-loser/photos/dining-out-tips/9790#item=221953

 


Nice match

Hittade en bild på en snygg färgkombination utav nagellack och cocktailring. Lacket kommer från Revlon och heter "Minted".

 


Uppdaterad design

Som ni förhoppningsvis märker så har jag försökt att snygga till bloggen lite i dag. Det var ca 9 år sedan som jag läste en webbdesignkurs i gymnaset så jag har glömt nästan allt och var därför tvungen att ta hjälp utav lite bloggdesignsguider. Det som jag hittills har gjort i dag är att ta bort länkunderstrykningarna, ändrat färgen som blir när man håller muspekaren över länkar samt lagt in bilder med klickbara länkar till min webshop samt till tävlingen här på bloggen. Man lär sig nåt nytt varje dag, eller nästan iallafall :) Webdesign är faktiskt riktigt roligt så i veckan lär jag försöka lära mig ännu mer!

Love and lust

Här är en bild på Jayde Nicole (PMOY 2010), artisten Lil Jon och Crystal Harris (Hef´s runaway bride) från förra helgen då de var på Love and Lust lingerie party!

 


Banana cream pie

I tisdags när det var Alla hjärtans dag så hade ju Eleven.se ett specialerbjudande på 14% av hela sortimentet om man uppgav en rabattkod. Själva paketet kom redan i torsdags (jag har bara inte hunnit hämta ut det ännu) men här är det som jag beställde:

 

- Principessa Bagno Bliss Mineral Spa Bath (249 kr)
-  TVÅL Skin Smoothie Lotion, Banana Cream Pie 60 ml (89 kr)
-  TanCan Self-Tanning Wipe (á-pris 16 kr)

 

 

Bilder från Eleven.se

Tävla om ett Yankee candle


Jag är med och tävlar om ett Yankee candle ljus från Ambience for home hos Annelie's Tävlingsblogg.

Tävlingen avslutas den 29 februari!


Sweet dreams

I kväll har jag och sambon kollat på filmer igen, vi såg Wrongfully accused och Igby goes down. Killen somnade för flera timmar sedan och nu är det även dax för mig att gå till sängs. Sweet dreams everyone!

 


Irma knitted sweater

Jag tittade runt bland nyheterna på Gina Tricots hemsida och föll direkt för dessa stickade jumprar. Tröjorna som kallas Irma knitted sweater finns i åtta olika färger och kostar 199 kr styck. Själv så ska jag nog köpa tröjan i färgerna rosa, lavendel, beige och blå :)

 

Läs mer information om tröjorna här!


Macadamia tävling

Jag är med och tävlar om hårprodukter från Macadamia i Äppelblommans blogg. Tävlingen avslutas den 20 februari och du hittar den här!

 

 


Movie night

I kväll så har det blivit slappande framför två stycken filmer, Sharktopus och Hostel 3. Den första filmen var väl kanske ingen höjdare men jag kan iallafall rekommendera Hostel 3 för dem som gillar skräck och lite mer blodiga filmer.

 

 

 

Nu känns det som att ögonen håller på att falla ihop så snart är det läggdags!

 


A models instructions

 


Strass make up

Blev helt förälskad i sminkningen som make up artisten och bloggaren Linda Hallberg hade i dag. Så enkel men på något sätt även så avancerad. Galet snyggt med strass stenar på ögonlocken, det bästa sättet att fästa dem är nog med samma lim som man använder till lösögonfransar. För att läsa Lindas inlägg om vilka produkter hon har använt så klicka HÄR!

 

Bilder: Linda Hallberg

Models

Här är ännu en bild med Valentines Day tema. Modellerna Lindsay Ellingson, Adriana Lima och Doutzen Kroes poserar med hjärtan i Victoria's Secrets butik i New York.

 


Holly Madison

Här är en bild på Holly Madison (The Girls Next Door) från Alla hjärtans dag förra året. Bilden är tagen vid en meet and greet efter föreställningen Peepshow som Holly medverkar i.

 


Vinn skönhetsprover - Avslutad

Tävlingen avslutad. Grattis till förstaprisvinnaren Angelica och andraprisvinnaren Karolina!


Nu är det dags att lotta ut två set med skönhetsprover där 1:a pris innehåller:


Parfymprov Glow - Jennifer Lopez J.Lo

Parfymprov Miami Glow - Jennifer Lopez J.Lo

Parfymprov Kristall - Make Up Store

Parfymprov Pink Sugar - Aquolina

Parfymprov Baby doll - Yves Saint Laurent

Parfymprov Ode a l´amour

Hand cream - Principessa Beauty

Hand wash - Principessa Beauty

Body cream Chocolate - Aquolina Chocolovers

Hydrating gel - Make Up Store

Mud mask - Make Up Store

Moisture mask - Make Up Store

Body lotion Bakeapple cheesecake - TVÅL

Shower gel Marzipan - Aquolina

Body milk White chocolate - Aquolina

Sublime bronze One day tinted gel - L´oreal

Hand cream - SugarBaby


2:a pris innehåller:


Parfymprov Glow - Jennifer Lopez J.Lo

Parfymprov Miami Glow - Jennifer Lopez J.Lo

Parfymprov Kristall - Make Up Store

Parfymprov Pink Sugar - Aquolina

Parfymprov Baby doll - Yves Saint Laurent

Parfymprov Ode a l´amour

Mud mask - Make Up Store

Hand cream - SugarBaby

Shower gel Marzipan - Aquolina



TÄVLINGSREGLER:


- Tipsa om tävlingen i din blogg med nedanstående bild + kursiv text, se till att länken fungerar. (1 lott)

och / eller

- Följ min blogg på Bloglovin´.(1 lott)


Skriv en kommentar i detta inlägg hur många lotter du tävlar med samt din e-mailadress. Bifoga även länken till blogginlägget om du tipsat om tävlingen i din blogg. Om du redan följer min blogg så gäller det givetvis som 1 lott.             Tävlingen avslutas tisdagen den 28 februari!

 

 

"Jag tävlar om skönhetsprover hos getfitordietryin.blogg.se"





Happy Valentines Day

Jag önskar alla mina läsare en trevlig Alla Hjärtans Dag fylld med massor av kärlek!

 


Claws

Kolla in vilka långa och annorlunda "klor" som Hope Dworaczyk (Playmate of the year 2010) hade på sig under en photoshoot tidigare i dag. Hemska eller läckra? Jag skulle inte vilja bära dem själv men de ser minst sagt intressanta ut!

 


Alla hjärtans dag erbjudande

Skönhetsajten Eleven.se ger i dag sina kunder 14% rabatt på hela sortimentet om man uppger HEART i kassan. Detta passar superbra med tanke på att jag så sent som i går kväll låg och tänkte på att jag gärna skulle vilja beställa lite nya produkter därifrån. Erbjudandet gäller dock bara i dag på Alla hjärtans dag så se till att passa på ifall ni är ute efter någon speciell parfym eller kosmetika!

 

 


Amors pilar

I morgon är det ju som sagt Alla hjärtans dag. Har ni några förväntningar? Inte jag, även fast jag lever i ett sambo förhållande. Vi har varit ihop i 7 år nu och gav väl varandra saker i början men inte nu längre, nu blir det mest att vi köper något större gemensamt istället som vi båda vill ha.

 


Tävling i morgon

Tävlingen "My favourite things" kommer att komma upp i morgon under dagen. Det kommer att vara samma regler som förut och denna gången kommer det även att finnas ett 1:a samt ett 2:a pris :)

 


Klippa och klistra

Har precis fotat vinsterna till den kommande tävlingen och nu håller jag på att "klippa och klistra" ihop själva tävlingsbannern. Ska fortsätta med det nu... =)

 

 


Snart tävlingsdax

Just nu håller jag på att fixa lite med saker inför en kommande tävling här på bloggen. Jag tänkte kalla tävlingen för "My favourite things" eftersom att jag har gjort egna "samples" med skönhetsprodukter som jag använder dagligen. Parfymer, handkräm, bodylotion, duschkräm och mycket annat från kända märken. Detta är mina favoritprodukter som doftar otroligt gott. Jag tänkte även ha ett 1:a pris samt ett litet mindre 2:a pris denna gång så att fler ska kunna vinna och få prova på lite nya produkter!

 

 

Bild från weheartit.com

Fin kavaj

Har suttit och kollat på vår-inspirerade kläder på HM´s hemsida nu på morgonen. Det är så galet kallt utomhus i dag så ibland är det skönt att sitta inne och drömma sig bort och längta efter varmare tider. Den här stickade kavajen som finns i tre olika färger tycker jag var ganska läcker, den är fodrad och kostar 499 kr. Den ljusrosa färgen var definitivt min favorit.

 

 


Christina Aguilera feat. Etta James - Something´s got a hold on me


Mat logg 8/2

Frukost: Två skivor mörkt bröd, 1 banan.

Lunch: 1 hamburgare, 1 stekt ägg, ketchup.

Middag: Köttbit, stekt paprika.

Träning: Motionscykel 40 minuter, medel motstånd.

 


Make Up Store magazine

Vad tycks om omslaget till det nya numret utav Make Up Store´s tidning M? Jag tycker att det var en väldigt intressant sminkning. Däremot var det kanske inte så himla snyggt med "unibrow" enligt min mening, men jag antar att det var specifikt avsett för själva looken ;) Vad tycker ni?

 


Teddy lip balm

Jag tittade runt på Lagerhaus hemsida och hittade två jättesöta läppbalsam där burkarna är formade som nallar. Den bruna nallen har smak av persika och den rosa smakar jordgubb, de kostar 29 kr styck. Nästa gång jag besöker Lagerhaus så ska jag definitivt kolla efter dessa. Jag är som sagt lipbalm beroende :)

 

 

Bilder från lagerhaus.se

iPad 2

Köpte en iPad 2 i helgen. Jag har inte direkt känt något behov utav en iPad men min sambo ville absolut ha en. Nu när jag har lekt runt med den så inser man hur smidigt det är att ha tillgång till internet hela tiden. Jag kollar mest bloggar, Facebook och auktioner på Tradera. Någon mer som har en iPad? Vad kollar ni mest på när ni surfar runt?

 


Godsaker för 100 kalorier

Ifall sötsuget sätter in så finns här en liten guide hur mycket man kan äta av bland annat gummibjörnar och choklad för 100 kalorier.

 

Bild från google


Motivationsbilder - Jessica Burciaga

Jessica Burciaga - Playboy´s Miss February 2009.

Hon har en väldigt kurvig och naturligt vacker kropp.

 

 

 


Hemmagjord ansiktsmask

Jenna tipsar i sin skönhetsblogg Bestfaceforward om hur man gör en hemmagjord ansiktsmask bestående utav havregryn, honung och papaya.

Jag har aldrig testat på att göra en egen ansiktsmask förut men denna känns verkligen värd att prova.

 

Inlägget finns att läsa här!

 


Penny Dreadful

I går kväll såg jag och sambon filmen Penny Dreadful som handlar om en ung kvinna som har fobi för bilar. Jag tittar på en hel del skräckfilmer men brukar faktiskt aldrig få mardrömmar utav dem, förutom i natt då jag vaknade flera gånger av att jag kände mig jagad. Det var verkligen en jobbig känsla, hoppas att denna natt blir lugnare.

 

Här är en länk för dem som vill läsa mer om filmen: http://www.imdb.com/title/tt0454224/

 


Bada med delfiner

En bild på Jayde Nicole (Playmate of the Year 2008) när hon simmade med delfiner i går. Att få bada med delfiner är verkligen något som jag skulle vilja testa på nån gång i livet. Någon här som har haft turen att få göra det kanske?

 


RSS 2.0