Work work

Usch vad dålig jag är på att uppdatera, ber så hemskt mycket om ursäkt för det men just nu är det mer att göra än någonsin. Jobbar ju på Posten och som ni säker förstår så är december månad ganska kaotisk med alla julkort och paket som skickas. Sen driver jag ju även eget företag vid sidan av mitt vanliga arbete och nu har försäljningen börjat rulla på en hel del + att det har blivit en hel del läkarbesök den senaste månaden och därför har bloggen blivit lidande. Ska försöka bättra mig och även lägga upp en tävling inom snar framtid också. Hoppas allt är bra med er läsare!

 


Chris Brown ft. Justin Bieber - Next to you

Den här låten hittade jag i går när jag letade runt efter ny musik på YouTube. Jag vet inte om den är gammal eller om den precis är släppt som video men hur som helst så är den väldigt fin. Jag älskar hur Chris Brown dansar och rör sig, han har verkligen rytmen i blodet.

 

 


Christmas tree

Titta vilken fin julgran de har på Playboy Mansion, såg denna då jag gick in på Hugh Hefners twitter. Har ni någon julstämning än? Jag tycker att det är svårt att känna riktig julstämning när det inte finns någon snö på marken men samtidigt så är jag tacksam för det varmare vädret eftersom jag egentligen avskyr denna kalla årstid. Nu är det iallafall lätt att ta sig till jobbet på mornarna!

 


Im back

Long time no see som man brukar säga! Det var verkligen ett bra tag sedan, anledningen till detta uppehåll i bloggandet beror på en rad olika orsaker. Dels så har det varit mycket med mitt företag nu som jag sköter vid sidan om mitt vanliga arbete som även det kan vara ganska krävande ibland. Men största anledningen till min frånvaro beror på att jag ärligt talat inte mår speciellt bra, det har blivit en hel del sjukhusbesök, samtal med kurator, medicinering m.m. Jag var till min husläkare på vårdcentralen senast i dag och tog en massa blodprover bland annat. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg sen och förklara lite mer ingående vad jag har börjat äta för mediciner och vad det beror på etc. Även fast jag inte har orkat blogga den senaste tiden så har jag iallafall skrapat ihop en massa roliga smink- och skönhetsprylar till kommande tävlingar :)

 

 

Hang in there kitty!

RSS 2.0