Söndag

I går kväll så somnade jag inte förrän vid 3-tiden på natten vilket gör det ganska svårt att kunna somna i skaplig tid i kväll. Från och med nu så jobbar jag enligt ordinarie schema vilket betyder att jag måste upp kl 04.30 i morgon bitti. Tack och lov så börjar jag känna mig lite sömnig nu så jag ska nog gå och försöka få iallafall 6 timmars sömn i natt.

Webshoppen

I dag har jag suttit och fixat med webshoppen. Det finns inga produkter upplagda än eftersom att jag just nu håller på att fota och skriva ihop produktbeskrivningar, men det mesta andra är färdigt. Jag känner mig ganska osäker på själva designen på hemsidan, dessvärre så har jag väldigt bristande webdesignkunskaper så jag antar att jag får nöja mig med det som jag lyckas knåpa ihop. Så här i början finns det inte direkt några pengar att lägga på dyr webdesign heller. Ni får gärna kolla in carmella.se och lämna en kommentar här och säga vad ni tycker!

Post its

Kolla vilka söta post its som jag fick hem förra veckan. De kommer att säljas i webshoppen sen :)

I väntan på jobb

Usch vad jobbigt det är att bara gå runt hemma och vänta på att åka i väg och arbeta, nästan så att jag känner lite smått ångest. Tur att det bara är två dagar som jag behöver göra detta, skulle aldrig klara av att jobba kväll på heltid. När man själv är på väg till jobbet så går alla andra hem. Arbetskamraterna som jobbar kväll är iallafall väldigt trevliga så det känns ju bra, men eftersom att det var ca 10 månader sedan jag jobbade kväll senast så har jag glömt bort det mesta av arbetsuppgifterna och jag tycker att det är så jobbigt att behöva fråga om saker hela tiden. Samtidigt är det ju väldigt viktigt att allting blir rätt när det handlar om hur mycket pengar som företagen som skickar mass-utskick faktiskt ska betala för portot.

Sovmorgon

Vanligtvis måste jag upp vid 04.30 för att hinna till jobbet men resten av den här veckan får jag faktiskt sovmorgon. Jag ska jobba kväll i morgon och på fredag mellan 17.00-22.30. Egentligen gillar jag inte att jobba kvällar eftersom att det känns som att man bara går runt och väntar på något jobbigt hela dagen, men det positiva är ju som sagt att man får sova ut. Har kännt mig väldigt trött och sliten de senaste dagarna så det är nog välbehövligt.


Panda

En utav leveranserna som jag fick hem förra veckan bestod utav dessa söta pandor som man kan ha som mobilsmycke. Denna bild är tagen från leverantörens sida men jag tycker att de ser finare ut i verkligheten, ögonen är faktiskt mycket bättre sydda än vad de ser ut att vara på bilden här. Kommer sälja dessa pandor samt en del andra mobilsmycken i min webshop som snart är klar!


Motivationsbilder - Mel B

Någon som jag alltid har avundats när det gäller snygga kroppar, och speciellt vältränade magmuskler, så är det Melanie Brown f.d. medlem i Spice girls. Hon är 36 år gammal och har fött två barn men är fortfarande i bättre form än de flesta ungdomar. Jag är inte säker på hur mycket hon tränar men jag kan tänka mig att det är en hel del.

Bling

Jag är inget jättestort fan utav Coca cola men när jag väl dricker det så skulle jag gärna göra det ur en sån här pimpad colaburk!
Bild från weheartit.com

Like a kid at christmas

Här är alla leveranser från förra veckan. Jag blir som ett barn på julafton när jag får riva och slita upp alla kartonger. Att slita upp dem är faktiskt nödvändigt, kineserna packar varorna så pass väl med en massa tejp så det är knappt att man kan klippa upp kartongen. Men det är ju bara bra att det man har beställt packas ordentligt och är skyddat.

Bankgiro

I dag har jag varit till Swedbanks företagskontor och skaffat företagspaketet "Bättre Affärer". Det kostar 900 kr per år och då ingår internetbank, bankgiro, företagskonto, telefonbank, bankkort, nyhetsbrev etc.  Jag försökte söka på bankgironumret när jag kom hem men det stod att det angivna numret inte fanns, man får hoppas att det är pga att det kanske tar en dag eller nåt att registreras, annars får jag lov att kontakta Swedbank igen. Detta är alltså sista pusselbiten för att webshopen ska kunna lanseras. Det kommer inte att finnas så extremt mycket produkter ute till en början, men huvudsaken att man har kommit igång, sen får man jobba sig uppåt =)

Boobsen 6 månader

I dag är det exakt 6 månader sedan man låg sövd på operationsbordet och fick sina nya bröst, tiden går galet fort! Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid tanken på dem, men samtidigt så känns brösten som en naturlig del utav kroppen numera. Förut tänkte jag på dem varje dag och ångrade att jag inte tog större storlek, men nu reflekterar jag inte över dem så mycket längre. Jag känner mig helt enkelt nöjd med kroppen, vilket jag garanterat inte var innan, så det är en skön känsla att inte behöva oroa sig för hur man ser ut längre.
Bilder från rummet på Art clinic när jag låg i sängen och väntade på att opereras 25/1 2011.

Oslo


Bålsta

Är precis hemkommen efter en heldag i Bålsta. Jag och sambon åkte till hans familj tidigt i morse där vi har meckat med bilen, badat i bubbelpool och ätit god mat. Det är alltid trevlig att komma bort lite över helgen men samtidigt skönt att kunna få sova i sin egen säng =) Nu ska vi titta på The Hangover 2 och sen blir det nog off to dreamland för att orka med morgondagens bestyr!

Ny header...igen

Nu har jag gjort en ny header som jag tycker smälter in lite bättre än den gamla, den var alldeles för plåttrig. Jag gör dessa i paint så jag är verkligen ingen webdesigner, men det kan vara kul att ladda ner lite snygga teckensnitt från dafont.com och leka runt =)


TGIF

Åh vad skönt med helg, jag har börjat extra tidigt den här veckan (05.30) pga att det inte finns tillräckligt med utbildade operatörer som kan köra maskiner nu under semestrarna. I dag var det väldigt lugnt på jobbet så jag fick sluta klockan 9.00 enligt schema. Egentligen så känns det ju lite onödigt att åka in och bara behöva jobba ca 3 timmar men den post som väl finns måste ju ändå sorteras.
I morgon ska iallafall jag och sambon åka till hans föräldrar i Bålsta. Bilen krånglar en del nu så vi ska försöka ta oss en titt på den i hans pappas verkstad, det har börjat läcka olja så det är nog inget man klarar av att reparera själv egentligen.
Nu ska jag gå och ta en välbehövd tupplur, jag sover bara ca 5 timmar per natt under veckodagarna när jag jobbar så vanligtvis känner jag mig som en zombie när jag kommer hem!

Kitty cat

Fick hem leverans i veckan, bland annat dessa söta kulspetspennor med katter. De finns i tre olika färger och kommer att säljas i min webshop sen när allt med bankgiro är färdigt!

Swedbank

Efter jobbet åkte jag upp till Swedbank på Gränby centrum med ärendet att skaffa bankgiro till webshoppen. Det visade sig dock att dessa "vanliga" kontor inte längre utför registreringar för företagspaketet så istället måste jag gå till Swedbanks företagskontor på Björkgatan för att få hjälp. Lyckligtvis så fick jag en tid väldigt snabbt, trots semestertider, så på måndag eftermiddag har jag förhoppningsvis  bankgiro om allt går vägen.

Momsregistrerad

Funderar på att ändra designen på bloggen igen, själva headern och bakgrunden passar liksom inte in i varandra. Bakgrunden med stjärnor är så himla söt så den vill jag gärna ha kvar samtidigt som jag även vill ha massa bilder i headern. Ska försöka fixa i hop nåt mer tilltalande vid ett senare tillfälle, just nu har jag alldeles för mycket att stå i. Jag håller ju på att starta företag (webshop) och i fredags så blev jag även momsregistrerad så nu kan man börja inhandla saker som jag sen får dra av moms för =) I morgon ska jag iallafall till Swedbank för att fixa ett bankgiro och lite annat.

Helt slut

Känner mig helt slut. Det är långa dagar på jobbet den här veckan och det känns i både rygg och fötter eftersom att jag står upp och arbetar hela dagarna. Direkt när jag kommer hem så brukar jag ta en tupplur på ca 1 timme och efter det så känns det bättre. Lyckas iallafall motivera mig själv till att cykla på motionscykeln som jag har här hemma och det är huvudsaken. Annars brukar det vara lätt att bara strunta i all träning när kroppen redan känns mör.

Morning lips

Av nån anledning så tycker jag alltid att läpparna ser större ut på morgonen. Tog den här bilden i söndags direkt när jag vaknade. Det kanske har nåt med blodcirkulationen att göra, att man är extra svullen då? Eller så har man helt enkelt hunnit glömma under natten hur läpparna egentligen ser ut och därav uppfattar dem större när man tittar sig i spegeln. Jag har läst om flera personer som också upplever det här så det är därför jag spekulerar lite kring detta fenomen!
Efter läppförstoring 0,8 ml

Ny design

Nu har jag uppdaterat designen på bloggen =) Tryck på F5 om det inte syns, då uppdateras sidan!

Massagebänk

I dag har jag köpt en massagebänk! Kursen som jag ska gå till Diplomerad Friskvårdsmassör börjar den 2 september och eftersom att jag redan masserar en del hemma för skoj skull så tänkte jag att det var hög tid att skaffa en riktig bänk att ligga på. Denna är portabel och kostade 1499 kr Jula.

Leverans

Jag väntar på en hel del leveranser från Kina just nu. När paket skickas med DHL så tar det i snitt 9 dagar för det att komma fram men när de skickas med China Post Air Mail vilket är det vanligaste om man vill komma mycket billigare undan, så tar det runt 3 veckor. Jag tycker faktiskt att det är helt ok att vänta lite längre för att slippa höga fraktkostnader. Här kommer några bilder på delar utav en leverans som jag fick i går.
Ringar och halsband

ICE

Jag måste rekommendera en dryck som jag och sambon provade i helgen. ICE heter märket och smakar som en fruktig cider ungefär, fast den är helt alkoholfri. Dock stod det på flaskan att den var bra att mixa drinkar med. Smakerna fanns i kiwi, melon och tranbär och de kostade 14 kr styck om jag inte minns fel. Hittade dessa på Kvantum i Gränby centrum.

Stroganoff

Nu när man har varit ledig från jobbet så känns det lite konstigt att göra matlåda. Sambon gjorde ett storkok av korvstroganoff men istället för ris så har jag sallad till istället. Just denna kombination blev inte så lyckad att ha i matlåda eftersom att jag inte ville värma salladen i micron, därför fick jag äta korven kall. Om man äter det hemma direkt när korven är färdiglagad så smakar det däremot väldigt bra!
Dagens matlåda

Vaksala kyrka

Här är en lite lustig bild som jag tog för två veckor sedan. Som hastigast så ser det ut som en helt vanlig bild på Vaksala kyrka men om man tittar noga så ser man att det faktiskt hänger två killar högst upp i tornet. De var fastspända i linor och hade en varsin stor dunk med färg hängande runt midjan. De höll på att måla om tornet och detta var en utav de dagar då det var som allra varmast, jag kan bara tänka mig hur olidligt det måste ha varit högst upp där det knappast gick att söka skugga.

Bilder

Här kommer lite fler bilder på de nya läpparna. Det är svårt att fånga på bild tycker jag men i verkligheten så ser man att det liksom putar mycket mer nu än innan, även i profil. Jag har fyllt både över- och underläppen.
0,8 ml läppförstoring

Lyssnaängsbadet

Förra fredagen var det ganska mulet men eftersom att sambon lyckats få ledigt från jobbet den dagen så bestämde vi oss för att åka ner till Lyssnaängsbadet även fast vädret inte var det bästa. Det är en väldigt fin badplats tycker jag men jag nöjde mig med att bara doppa fötterna och istället titta på när sambon badade. Vi fick även besök av några änder som kom upp till strandkanten för att torka sig, speciellt en utav dem var väldigt närgången.

Före- och efterbilder

Nu när all svullnad har lagt sig efter påfyllningen så har jag tagit kort på slutresultatet av läppförstoringen. Jag vet inte om jag blivit storleksblind pga att jag tittar mig i spegeln för mycket, men när jag kollar på dessa före- och efterbilder så tycker jag inte att jag ser någon större skillnad.
Efter 0,8 ml Stylage

Tradera

För övrigt så har jag en hel del auktioner som avslutas om någon timme, kolla gärna in
http://www.tradera.com/auktioner/camgunn

Ringar

Här kommer en närmare bild på vissa delar utav leveransen som jag fick hem i dag. Vanligtvis så köper jag mest hem halsband av någon anledning men den här gången försökte jag variera mig lite mer så nu har jag en del ringar på lager också.
Sorry för suddig bild

Delivery

Nu är jag inne på andra veckan av min semsester och om jag ska vara ärlig så kan jag inte påstå att det känns som semester överhuvudtaget. Jag håller ju på att starta en webshop och varje dag har jag hållit på med företagsrelaterade grejer. Det är väldigt roligt och lärorikt, så jag klagar absolut inte, men det vore nice att kunna gå ut och sola etc. vid såna här dagar då vädret är bra. I dag har jag istället mottagit leverans av smycken via DHL, beställt nya ordrar, mailat leverantörer i Kina, registrerat ett domännamn samt läst på en del om bokföring m.m.
Dagens leverans

Lax

Kallrökt lax är en utav mina storfavoriter. Vanligtvis så brukar jag faktiskt mumsa på skivorna direkt ut förpackningen men i dag så gjorde jag en lättare lunch med sallad och gravlaxsås.

Färgade linser

Jag har ganska så dålig syn och måste därför använda linser varje dag för att kunna se klart. Ibland så brukar jag använda färgade linser eftersom att det gör ganska mycket för utseendet bara genom att byta ögonfärg. Denna månad tänkte jag använda mina bruna linser som jag köpt från Lenson. Här kommer två bilder på min naturliga ögonfärg samt med bruna linser.

Bilder

Här kommer bilder som utlovat på läppförstoringen. Jag tog dessa precis efter att jag kommit hem, ungefär 1 timme efter injektion. Jag fyllde alltså på läpparna för två veckor sedan med 0,4 ml Stylage och i dag fyllde jag på resten utav innehållet, så nu har jag alltså totalt 0,8 ml fördelat i både över- och underläpp. Jag trodde innan att man skulle svälla upp extremt mycket och bli alldeles röd om munnen, men jag har faktiskt klarat mig undan och sluppit blåmärken m.m.

Påfyllnad

Nu har jag precis varit och fyllt på läpparna med lite mer Stylage. Jag fyllde ju på 0,4 ml för två veckor sedan och i dag har jag fyllt på resten av vad som fanns kvar i sprutan, så totalt 0,8 ml har jag nu. Bilder kommer lite senare.

Header

Tänk vad man kan lära sig via datorn egentligen. Jag har suttit vid Youtube i nån timme nu och kollat på videoguider i hur man gör en header etc. Mina html kunskaper är väldigt bristande men nu har jag iallafall lyckats knåpa ihop en ny header till bloggen. Om det inte syns så tryck på F5 knappen så uppdateras sidan. Kanske inte den vackraste direkt, men den får duga så länge =)

True


RSS 2.0