Glöm inte tävlingen!

I morgon är sista dagen att vara med och tävla om ett halsband från min webshop carmella.se

 

Direktlänk till tävlingsinlägget:

http://carmellas.blogg.se/2011/august/tavling-1.html

 


Motivationsbilder - Valerie Mason

Playboy´s Miss September 2008, Valerie Mason.

På vissa bilder som jag hittade på Valerie när jag googlade så såg hon faktiskt lite rultig ut men på dessa bilder så har hon en väldigt snygg och vältränad kropp tycker jag.



Mat logg 30/8

Frukost: Två skivor mörkt bröd med ost.
Lunch: Hemgjord risotto.
Middag: Fyra skivor knäckebröd med ost och paprika.

Tävla om halsband sponsrat av carmella.se

Nu har ni chans att vinna ett påfågel-inspirerat halsband hos Twinblogg sponsrat av min webshop carmella.se

Direktlänk till tävlingen:
http://twinblogg.blogg.se/2011/august/tavling-vinn-ett-snyggt-smycke-fran-carmella.html

 


Fixar

Håller för närvarande på att fixa till en massa bilder. Jag har skapat ett företagskonto på Tradera och ska sälja saker från webshopen via auktion. Det blir en hel del som ska läggas upp!

Epic

I dag har verkligen varit en slappar-dag. Har egentligen inte gjort något vettigt alls utan bara kollat på tv serier och filmen Epic movie. Sambon ringde nyss från Bålsta och berättade att han skulle komma hem i kväll istället för i morgon bitti vilket jag är glad över då jag inte alls gillar att sova själv. Jag har ju ifs hunden som också sover i sängen och håller mig sällskap men jag är rädd för mörkret ändå, ligger alltid och lyssnar efter oförklarliga ljud etc.

British BFF

Lördagmorgon och strålande väder, det blåser lite här i Uppsala men vindarna är iallafall varma :) Har precis tagit hunden på en långpromenad och nu ska jag bänka mig framför TV´n och titta på Paris Hilton´s British BFF på tv 3. De sänder fyra avsnitt på raken och även fast programmet kanske känns lite tacky så kan jag inte undgå från att kolla på det. Knasigt men underhållande!


7 månader

I går fyllde brösten hela 7 månader. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid tanken på att jag faktiskt har silikonbröst, men samtidigt så känns det ändå så naturligt på nåt sätt. Jag känner inte av själva implantaten i kroppen överhuvudtaget och tänker knappt på att de faktiskt finns där. Det är när man tittar sig själv i spegeln utan tröja som man hajjar till och märker stor skillnad. Jag velade i så himla många år innan jag tog steget och opererade mig men jag kan säga att detta är något av det bästa jag gjort i hela mitt liv. Det går knappt att beskriva hur skönt det känns att äntligen trivas med sig själv och inte längre skämmas över sin egen kropp. Operationen kostade 42.000 kr och det har varit värt vartenda öre.

Så var det fredag igen

Trots att det egentligen ska vara lågtrafik på jobbet denna vecka så har det varit massor att göra ändå, övertid varje dag. I helgen blir jag helt ensam eftersom killen åkt till sina föräldrar i Bålsta redan i dag, han kommer inte hem förrän på söndag. Jag ska försöka sysselsätta mig med film-tittande och fixa lite grejer med företaget. Gränby centrum har ju öppnat upp sin nya del nu så det blir även ett besök dit för att kolla in de nya affärerna.

Hi hi

Tittade runt efter bilder på weheartit.com och hittade denna tröja som jag tyckte var ganska lustig ;)

Headache

Usch vilken extrem huvudvärk jag har haft hela dagen. Jag har aldrig lidit av migrän men jag kan tänka mig att det måste kännas nåt åt det här hållet. När jag kom hem från jobbet så lade jag mig i sängen i 3 timmar med fördragna persienner. Nu måste jag iallafall gå och lämna hunden hos mina föräldrar och resten av kvällen blir det nog bara film-tittande.

Mat logg 24/8

Frukost: Tre skivor knäckebröd.
Mellanmål: En banan.
Lunch: Fem chicken bits och två kokta morötter.
Middag: Två korvar med fullkornsbröd.
Carrots in the making ;)

Tävla om smink från Elf

Jag är med och tävlar om ett paket med mineralsmink från Elf.
Tävla här du också!

Vinnaren dras på måndag den 29/8.

True Talent

Var det någon som såg True Talent i går kväll? Jag är ett fan av både Danny Saucedo och Tommy Körberg så jag tittade från början mest bara för att dem var med i programmet, men när man väl hörde alla vackra röster så kunde jag inte slita mig en sekund ifrån tv rutan. Helt otroligt vilka talangfulla människor det finns där ute. Mina favoriter var faktiskt alla med i Dannys team, han verkar ha ett väldigt bra öga (eller öra) för det där med unika röster. I kväll sänds fortsättningen på audition så jag ska definitivt kolla på tv 3 kl 20.00.

Pink butterflies

Jag sökte efter bilder på fjärilar i går och hittade av en slump denna rosa väggklocka när jag googlade. Har dock ingen aning om vart man kan hitta den men klockan föll mig verkligen i smaken. Om jag fick bestämma helt själv här hemma så skulle jag garanterat ha en liknande klocka med söt design. Dessvärre så hade nog min sambo aldrig gått med på det. Nackdelen med att vara sambo är definitivt att man inte kan inreda och göra som man vill, vilket känns extra trist när man gillar just rosa och gulliga saker som jag gör. Jag har faktiskt några Hello Kitty prydnader i en hylla i vardagsrummet, man måste ju kunna kompromissa lite iallafall :)

Bild från google

Couples retreat

Snart kommer killen hem från jobbet och då ska vi fortsätta att titta på en film som vi började se i söndags kväll, Couples retreat. Den svenska skådespelerskan Malin Åkerman är med i filmen, det är alltid kul när det går bra för svenskar i Hollywood tycker jag.


Ringar

Här är ringarna som jag fick hem förra veckan, taget med mobilkameran. Jag håller på att fota nya produktbilder på alla smycken som jag inte har hunnit lägga upp ännu. Nu ska bilderna bara redigeras och sedan kommer de inom kort upp på webshopen!

Godnatt

Jag lyckades bara få ca 4 timmars sömn i går, inte bra, men det är svårt att gå och lägga sig tidigt på en söndag när kroppen fortfarande är inställd på att det är helg. I natt blir jag förhoppningsvis mer utvilad, klockan ringer iallafall kl: 05.00 i morgon bitti!

Tävla hos Pinkybell

TÄVLING!

Jag är med och tävlar om en supersöt spegel hos Pinkybell. Där jag får bestämma vilken typ av gullig spegel jag vill ha. 
Tävlingen finner du på http://pinkybell.webblogg.se/2011/august/tavling.html
Tävlingen avslutas onsdagen den 31 augusti klockan 20:00! Var med och tävla du oxå;D

LYCKA TILL!

Tävling

Nu är som sagt min webshop carmella.se up and running och jag har även min första tävling där man kan vinna ett utav dessa fem halsband:
Här är en direktlänk till tävlingen!

All you need is love

Jag skrev en uppriktig kommentar till det där dumma uttalandet på Facebook som ni kan läsa om i det tidigare inlägget, sedan dess har ingen annan vågat "Gilla" statusen :) Det är ju helt otroligt vad folk slänger ur sig egentligen, man blir ju mörkrädd.  Jag är egentligen inte den som tar så mycket plats men när det gäller diskriminering och påhopp på homosexuella etc. så brukar jag göra min röst hörd!

Upprörd

Usch vad upprörd jag känner mig just nu. När jag loggade in på Facebook så blev jag väldigt uppgiven av en statusuppdatering som en bekant skrivit. Hon skrev att hennes son hade lekt med en leksakspistol och att systern då sagt "Tänk om XXXXX blir mördare när han blir stor". Då hade deras farmor sagt "Hellre det än bög".
Homosexuellas jämlikhet är något som står mig väldigt varmt om hjärtat. Det är helt självklart för mig att alla ska få gifta sig med den man älskar och ha lika rättigheter. Den där kommentaren om att barnet hellre ska bli mördare äcklar mig med tanke på det som nyligen hänt i Norge. Att gamla människor är trångsynta kan jag ändå ha lite förståelse för, det hemska är att hittills så Gillar hela 5 personer (ungdomar) den där dumma Facebook statusen. Inte undra på att världen håller på att gå under när människor inte ens kan acceptera varandras existens :(

Motivationsbilder - Jayde Nicole

 

Playmate of the Year 2008, Jayde Nicole. Jayde var tidigare tillsammans med Brody Jenner och syntes i realityserien The Hills. Nu har hon flyttat till Vegas och figurerar ofta i serien Holly´s World.

 

 

 


Cleaning

Just nu är det storstädning som pågår här hemma. Jag och sambon fixar för fullt och när man är två som hjälps åt så går det faktiskt väldigt snabbt och smidigt. I kväll blir det dock mer film tittande, fast vi har inte bestämt vilka filmer som ska ses än.  För övrigt så har vi varit på en road trip i dag runt Uppsala-trakterna, till Almunge och lite andra ställen.

Sweet dreams

Jag hittade dessvärre ingen stämpel i bokhandeln på Gränby centrum, får lov att skaffa en på Svanströms nere på stan där jag med säkerhet vet att det finns. I dag så har timmarna för övrigt flugit förbi, har inte ens hunnit med hälften av det som jag faktiskt hade tänkt göra. Jag har packat upp den nya smyckesleveransen men that´s it. I morgon ska jag svara på en massa mail och fixa lite med marknadsföring. Just nu känns däremot sängen väldigt lockande!


Stämpel

Nej nu har jag skjutit upp Gränby centrum besöket i över en timme i hopp om att vädret ska bli bättre. Det är fortfarande lika grått och regningt så nu har jag bestämt mig för att knata iväg oavsett väder. Jag skulle behöva inskaffa lite stämplar till företaget, såna där det står "Betald" på till fakturor osv. Förhoppningsvis så kan jag hitta det på bokhandeln där uppe!
Bild från google

Rainy

Fy vilket hemskt väder. Här i Uppsala är det alldeles grått och så spöregnar det :( Inga utomhusaktiviteter i dag med andra ord. Sambon har precis åkt till Bålsta där han ska på kräftskiva med familjen och kommer inte hem förrän i morgon. När jag är ensam så brukar jag passa på att göra ärenden och annat som kan vara ganska tidskrävande. Tänkte ju fota lite nya produkbilder utomhus i dag men med tanke på det grå vädret så får jag nog skippa det. Jag skulle verkligen behöva åka upp till Gränby centrum i dag också för att köpa lite nödvändigheter.
Im siiiiiiinging in the rain.....eh nej ;)

Filmkväll

Har haft filmkväll med sambon i kväll. Först kollade vi på Big Fan men den var inte speciellt bra, inget jag skulle rekommendera. Sen tittade vi på den första halvan av The social network, den filmen tycker jag verkar väldigt bra men jag får lov att se den resterande timmen i morgon eftersom att ögonen håller på att gå ihop nu.


TGIF

Det var nog länge sen som jag längtade efter helgen så här mycket. Högtrafiksveckan på jobbet är äntligen slut och nästa vecka blir det lite lugnare. Nu är det äntligen fredag och i morgon får man sova ut. Har ni några trevliga planer för helgen? Det enda som jag har inplanerat är att fota lite nya smycken och försöka marknadsföra webshopen!

Mat logg 18/8

Frukost: Två skivor knäckebröd med ost.
Mellanmål: En mjuk brödskiva (mörk).
Lunch: Köttfärsås med sallad.
Middag: Toast med lax och philadelphiaost.
Ingen träning.

Coffee time

Just nu kämpar jag för att hålla mig vaken. Jag har ju tagit lite väl långa tupplurar efter jobbet varje dag nu och i natt så låg jag och vred och vände bra många timmar i sängen igen innan jag kunde somna. Med all sannolikhet pga att jag sover så länge på dagarna, så i dag har jag gett mig tusan på att inte ta någon power nap överhuvudtaget. Förhoppningsvis somnar man ovaggat i kväll sen :) Nu blir det däremot en stor kopp kaffe för att kvickna till litegrann. Jag brukar dock inte känna mig nämnvärt piggare utav koffein, såvida jag inte dricker kaffet svart vilket jag helst inte gör.


Toast

Fick ett paket med lax av min farmor i går och då kom jag att tänka på de varma smörgåsarna med philadelphiaost och lax som de har vid caféet på Ulva kvarn. Så jag cyklade iväg till ICA och köpte lite bröd och philadelphiaost för att göra ett försök till att återskapa Ulva´s goda toast. Det blev inte riktigt lika god smak men näst intill, Ulvas café kanske har någon hemlig ingrediens som jag inte vet om! Jag försöker ju annars att undvika kolhydrater på vardagarna men nu när jag fick det här laxpaketet så var jag bara tvungen att testa på egna varma mackor.

I bid you goodnight

Vad skönt det ska bli när den här veckan är över och det blir lite lugnare på jobbet ett tag framöver igen. Nu hade jag tänkt att jag ska gå och lägga mig och förhoppningsvis kunna somna i någorlunda tid. Att ligga sömnlös i sängen och veta att man ska upp klockan 05.00 är ingen höjdare direkt.
Lite lustig bild ;) Hittad på weheartit.com

Armband

Fick hem en leverans från FedEx i dag med smyckena som jag lade en beställning på förra veckan. Otroligt snabb leverans måste jag säga, till och med snabbare än DHL. Här kommer iallafall bilder på armbanden som jag tog lite snabbt med mobilkameran. Kommer snart att komma upp på min webshop carmella.se samt Tradera.

Ooops

Herregud, den där "tuppluren" blev lite längre än planerat. Har lyckats sova två timmar i sträck! Jag som hade en hel del planerat för den här dagen och nu finns det knappt någon tid kvar. Om en timme ska jag gå iväg och lämna hunden hos mina föräldrar så det är bäst att jag lägger på ett kol och får lite saker gjorda nu, som att handla och laga mat exempelvis.

Högtrafik

Det är så kallad "högtrafiksvecka" på jobbet denna vecka vilket innebär att vi får en extra mycket post som ska sorteras, mycket lönebesked etc. Det känns verkligen i hela kroppen när det är såna här veckor och mycket att göra. Det är inte bara tungt arbete utan även stressigt med tanke på att lastbilarna har fasta avgångstider som vi inte får missa, annars hinner inte brevbärarna få in posten i tid. Jag har även sovit dåligt under nätterna så nu ska jag nog passa på att ta mig en tupplur så att jag får nya krafter till att marknadsföra webshopen senare i dag =)

Mat logg 16/8

Frukost: Två knäckebröd med ost.
Mellanmål: En mjuk brödskiva.
Lunch: Köttfärsås med sallad
Middag: Två korvar med bröd

Nails

Surfade runt på weheartit.com och hittade en del snygga och häftiga naglar:

Zzzzz

Nu är semestern över och i dag har jag jobbat mellan 6.00-13.00. När jag kom hem var jag helt punkterad och sov i över två timmar, så det ska bli intressant att se ifall man somnar vid 21 som vanligt eller om man ligger sömnlös även denna natt.

Motivationsbilder - Angel Porrino

Det är nog inte så många som vet vem Angel Porrino är, såvida man inte är ett stort Playboy fan som jag själv. Angel har synts i ett avsnitt av The Girls next door då hon gjorde en test fotografering för Playmate, hon gick dessvärre inte vidare men däremot blev hon nära vän med Holly Madison som var Hef´s dåvarande number one girlfriend. Holly bor numera i Vegas och har sin egen reality show som heter Holly´s World där även Angel Porrino är en utav huvudkaraktärerna. Jag tycker att Angel har en otroligt fast och fin kropp trots att hon faktiskt har fött barn, jag gillar speciellt hennes ben som är slanka och snygga!

Movie night

Nu är vi hemkomna efter en helg i Bålsta. Jag och sambon åkte därifrån redan vid 10.30 i morsen men sen vi kom hem så har det varit full fart hela dagen. Söndagarna brukar oftast gå åt till att storhandla på Willys, storstäda, tvätta, laga matlådor för hela arbetsveckan etc. Just nu sitter jag och letar efter filmer att titta på i kväll, varje söndag brukar jag och sambon ha fil kväll och då betar vi av iallafall två filmer åt gången. Vi har sett så himla mycket filmer nu så det känns som att det knappt finns några kvar att kolla på =)

Saturday

Jag och sambon ska snart bege oss mot bilen för att åka och hälsa på hans familj i Bålsta över helgen, vi ska även sova över där denna gång. Så det kommer nog inte bli några fler uppdateringar i dag iallafall. Önskar er en trevlig helg!

Mjukglass

I dag åt jag sommarens första, och förmodligen sista, mjukglass. Jag har varit på jakt efter det flera gånger men faktiskt inte lyckats hitta någon kiosk som säljer mjukglass, men så i dag när jag och sambon var på Citygross och handlade så såg vi en stor skylt där de annonserade för just mjukglass =) Glassen vart knappast så färggrann som den på bilden här nedan, men otroligt god ändå!
Bild från weheartit.com

Principessa beauty

För några år sedan upptäckte jag märket Principessa Beauty när jag tittade runt på eleven.se och det har blivit min absoluta favorit när det gäller produkter för bad och hud etc. Hela sortimentet doftar otroligt gott och under åren har jag köpt på mig allt från lipbalms till duschkräm. I dag tog dessvärre min Dolce dreams body lotion slut så det blir nog till att göra en ny beställning snart. Älskar att handla hos Eleven för övrigt eftersom att man alltid får lite extra prover med i beställningen. Jag har upptäckt många bra märken tack vare det!

Mat logg 11/8

Frukost: Två skivor knäckebröd med ost
Lunch: Opti nut mealbar
Middag: Fem chicken bits och två kokta morötter
Träning: Motionscykel 25 minuter, medel motstånd

Järn

När jag var till Gränby centrum i veckan så gick jag in i hälsokostbutiken Life för att köpa järntabletter. De hade utförsäljning på märket Daily Wellness så den här burken fick jag för 39 kr istället för ordinarie pris 169 kr. Den innehåller 90 tabletter så den räcker i hela 3 månader, innehåller även C-vitamin. Jag har faktiskt aldrig ätit järntabletter tidigare vilket kanske är lite dumt med tanke på vilket viktigt ämne järn faktiskt är, speciellt för kvinnor. Jag ska vara noga med att verkligen ta en tablett om dagen så att man förhoppningsvis kommer känna sig lite piggare.

All work and no play

Denna vecka har jag som sagt semester men någon vidare avslappning har det inte blivit direkt. Varje dag har jag suttit och fixat med webshopen från morgon till kväll. Det här med att fota och redigera produkter har tagit mycket längre tid än vad jag trodde. Nu är det iallafall bara några få produkter kvar som ska fotas och läggas in på shoppen, sen ska jag börja marknadsföra carmella.se lite mera aktivt. Jag kommer att ha en hel del tävlingar där man kan vinna smycken och andra saker. Hur som helst så är det extremt roligt att driva eget företag och det är ju faktiskt det som är huvudsaken =)


Mat logg 10/8

Frukost: Två skivor bröd med ost och skinka.
Lunch: En Goodlife mealbar - caramel coco flavour.
Middag: Omelett med bacon och paprika.
Träning: Motionscykel 25 minuter, medel motstånd.

More pics

Här kommer lite fler bilder från Midsummer Nights Dream festen på Playboy mansion som var i helgen:
Bilder från twitter

Inköp

Har precis gjort lite inköp av nya smycken till min webshop carmella.se
Detta är vad jag beställde nu i kväll. Pärlarmbandet med rosetten tyckte jag var så himla söt och spindelhalsbandet är både lite läskigt men vackert på samma gång. Sen har jag märkt att camé berlocker är väldigt omtyckta. Jag har både armband och halsband med camé (vita antika kvinnohuvuden) och de brukar sälja väldigt bra.

Mat logg 9/8

Frukost: Rester från gårdagens kycklingsallad
Lunch: Toast med lax och philadelphiaost
Middag: Fem fiskpinnar med stuvad spenat
Träning: Motionscykel 25 minuter, medel motstånd

Ulva

Den här veckan har jag semester så i dag har jag och farmor varit till Ulva kvarn här i Uppsala. Vi åt lunch vid cafét och jag tog som vanligt en varm macka med lax och philadelphiaost. Sen gick vi ner till glashyttan och antikboden innan det var dax för hemfärd. Eftersom att min sambo behöver bilen i jobbet så hade jag ingen möjlighet att ta egen bil till Ulva i dag, så farmor ordnade färdtjänst istället.
Bild från google

Mat logg 8/8

Frukost: Turkisk yoghurt med färska blåbär. En stor kopp kaffe.
Lunch: Kycklingsallad med pesto sås.
Mellanmål: Opti nut mealbar.
Middag: Kycklingsallad med pesto sås.
Träning: Motionscykel 25 minuter, medel motstånd.

Pesto

I går var jag på födelsedagsfirande hos min farmor som fyllde 81 år tidigare i veckan. Dessvärre så tryckte jag i mig lite mer kakor än vad jag hade planerat :/ Jag har nog egentligen ett ganska stort sötsug men tack och lov så har jag väldigt stor självdisciplin också, oftast! I går tog socker-instinkten över så nu gäller det att vara extra nyttig. Jag har gjort ett "storkok" av stekt kycklingfilé så i dag har det blivit kycklingsallad både till lunch och kvällsmat. Till salladen så hade jag inte min vanliga rhode island sås utan jag tog lite turkisk yoghurt och blandade med pesto. Det var jättelänge sen jag åt pesto så det smakade riktigt gott. Kan verkligen rekommendera denna blandning som sås till sallad, taco wraps, pasta etc.
Bild från google

Midsummers nights dream

I fredags kväll var det den årliga festen Midsummers Nights Dream PartyPlayboy mansion. Det var arabiskt tema och i år hade de även hyrt in en riktig kamel!

French hot dog

Två stycken såna här tryckte jag i mig i går, french hot dog korvar! Korv är något som jag annars äter väldigt sällan, jag brukar skiva ner en korv i omeletten ibland men att äta dem med bröd händer nästan bara om jag är ute nånstans och endast har tillgång till en korvkiosk. French hot dog var dock väldigt gott, jag värmde brödet i en smörgåsgrill så att det blev knaprigt och fint =)


Paris Hilton

Jag har spenderat hela dagen med att titta på avsnitt av Paris Hiltons my new BFF och gjort en inventering av alla halsband som jag har köpt in. För närvarande har jag ca 18 halsband på lager och i dag har jag gått igenom alla och kollat att allt ser bra ut. Jag har märkt dem med artikelnummer och kontrollerat kvalitén. Det tog betydligt längre tid än vad jag hade trott men i kväll ska jag förhoppningsvis kunna lägga upp lite mer halsband på min webshop carmella.se. Nästa steg är att inventera alla ringar och därefetr armband etc. Nu ska jag däremot gå ut med hunden och besöka mina föräldrar. Min mamma har lagat en hallon cheesecake och det kan jag faktiskt inte motstå i dag när det är lördag. När helgen kommer så får man faktiskt unna sig lite för att klara av att vara nyttig resten av veckan!

Planking

Jag har aldrig riktigt förstått mig på det här med Twitter men jag brukar iallafall följa Hugh Hefner. Här om dagen så fick man se en bild på Hef där han gör "planking" på matbordet i Playboy mansion. Ser ganska kul ut tycker jag =)

Fler produkter

I dag har jag fotat ännu fler produkter för webshoppen. Denna gång blev det inte så mycket smycken som fotades utan mest mobiltillbehör såsom mobilsmycken och strumpor. Här är ett urval.


Blåbär

I veckan köpte jag hem något som jag faktiskt aldrig har testat innan, nämligen turkisk yoghurt. Jag fick även en mängd blåbär av mor min och eftersom jag läst att man kan använda turkisk yoghurt som dessert så provade jag nu att äta blåbären med yoghurten. Det smakade riktigt bra måste jag säga, jag kommer definitivt att köpa hem mer av dessa varor. Sen är denna efterrätt även betydligt nyttigare än glass etc.

Produktfotografering

I dag har jag fotat produkter till webshoppen nästan hela dagen. Precis när jag skulle föra över bilderna till datorn så hände det nåt med minneskortet så att ALLA bilder som jag fotat bara försvann :( Snacka om irriterande. Jag fotade iallafall om nästan alla ringar, men resten av produkterna kommer jag att fota igen vid ett senare tillfälle. Det tar ganska mycket på krafterna att försöka få till bilder med bra vinklar och ljus. Här är iallafall bilder på två banners som jag knåpat ihop i dag, halsband och ringar!


Parfym

Det var dessa två parfymprover som mina föräldrar tog hem till mig när de åkte på kryssning. YSL Saharienne och Lancome d´Azur. Båda parfymerna doftar gott men inte så pass att jag skulle överväga att köpa dem på flaska. Inte riktigt min stil när det gäller parfymer, jag vill gärna att det ska dofta lite sötare. Min absoluta favoritparfym är J.Lo Glow.


Solbränna

Hittade den här bilden på weheartit.com och insåg hur blek jag faktiskt har blivit de senaste veckorna. Tycker att tjejen på bilden hade en riktigt snygg och jämn solbränna. Nu när jag både jobbar på mitt vanliga arbete samt jobbar med att få igång företaget så finns det helt enkelt inte så mycket tid till att ligga ute och sola. Man inser inte hur brun man faktiskt var förrän brännan är borta :(

Bild från weheartit.com

Delivery

Detta är vad som fanns i paketet som jag hämtade ut i går, allt kommer att komma upp i min webshop sen. Ringar i form av en fluga eller liknande i antikguld samt två olika sorters halsband.

Taxfree

I dag kom mina föräldrar hem efter att ha åkt på en fyra-dagars kryssning. Jag hade inte beställt något från taxfree´n men de hade ändå köpt med sig Dooleys, Mozartkulor och ett storpack med läkerol salvi till mig. Fick även några parfymprover från Lancome och YSL. Jag kan knappt minnas när jag själv åkte färja sist, tror det var ca 5 år sedan då jag följde med min sambo och hans familj till Finland.


Bankkort

Jag har precis fått hem en avi från Posten att jag har ett paket att hämta ut så nu ska jag cykla upp till Gränby centrum hade jag tänkt, det är ringar och halsband som jag väntat på i flera veckor. Jag har även fått hem mitt business bankkort till företaget så jag ska även in till Swedbank och aktivera det!

RSS 2.0