Injections

Nu har jag precis varit och fyllt på överläppen med det sista som fanns kvar i sprutan. Jag har även testat botox i pannan för första gången. Det gjorde inte speciellt ont och resultatet syns inte heller förrän om ca 1 vecka, musklerna "förlamas" inte på en gång utan det tar några dagar. Jag har tagit "före" bilder på när jag rynkar pannan så det ska bli spännande att se skillnaden sen när botoxet kickar in på allvar.

iPhone cupcakes

Häftiga muffins med iPhone symboler som dekoration ;)

 

 

Bild från weheartit.com

Clutches

Sofia Coppola for Louis Vuitton.

 

 


Beställt bok

I går beställde jag Kendra Wilkinsons nya bok Being Kendra från Adlibris, den kostar 180 kr där. Jag läser inte så mycket böcker längre men när jag väl gör det så blir det nästan bara självbiografier.

 

 

Kendra Wilkinson is known for telling it like it is. And her second book, a follow-up to 2010's "New York Times" bestselling "Sliding Into Home", will showcase her trademark attitude, optimism, and love for her family while providing even more hilarious, heartwarming, and candid stories of juggling work, marriage, motherhood, and reality television cameras. Kendra - a true free spirit with an infectious laugh and down-to-earth nature-struggled with her new domestic life. But now as she settles into her role as wife and mother, she brings the same sense of humor and determined attitude to her continuing journey, asking herself-what's next? From dental assistant to Playboy girlfriend and face of a franchise to wife and new mother, Kendra has embraced what life has thrown her with grace, fortitude, and a ready laugh. In this book, Kendra looks back at her first two years of motherhood and marriage, and talks openly about the darker side of life in the spotlight: media scrutiny over her weight, her controversial sex tape, and her marriage.Kendra, who had been known on "Girls Next Door" for her athletic (and, enhanced) figure, will be refreshingly honest about her struggle with postpartum poundage and the difficulty of not looking sexy - which she had come to believe was her most valuable asset - after the birth of her son. Now, this daringly honest second memoir will capture Kendra and her family in intimate and humorous moments, as she reveals what she knows about living, loving, stumbling, picking herself up again, and ultimately finding her place in the world.


Sweet dreams

Nu är det dags att gå till sängs. Det jobbigaste med att vara tvungen att gå upp så tidigt på mornarna är inte själva uppstigningen, utan det är att man måste gå och lägga sig så himla tidigt på kvällarna. Det är så många bra tv program som jag skulle vilja titta på känner jag, visserligen kan man ju se det mesta via webb tv numera men det blir inte riktigt samma sak.

 

Bild från google


Biker jacket

Jag surfade in på Gina Tricots hemsida och hittade dessa coola jackor under Nyheter. Sally biker jacket heter dem och kostar 499 kr /st, finns i färgerna svart och röd. Jag själv kommer dock inte att köpa någon utav dem, det var lite väl mycket nitar för min smak, men jag tycker ändå att de var häftiga och de passar säkert väldigt bra på någon med lite mer rockig stil.

 

 

 

Sally biker jacket

Upper lip

Jag var ju och fyllde på läpparna i fredags med Stylage, eller läppen snarare, denna gången fyllde jag faktiskt bara överläppen eftersom att min underläpp redan är ganska stor och fyllig av naturen. 0,5 ml sprutades in och nu i helgen ska jag fylla på resten av det som är kvar i sprutan (0,3 ml) så totalt blir det 0,8 ml när allt är klart. Jag har tagit bilder som jag tänkte visa och jämföra i ett inlägg sen när påfyllningen är gjort, men här kommer iallafall två bilder på munnen som är tagna ca 1 timme efter injektion i överläppen. Det är svårt att fånga med kameran men läppen var lite rödare och mer svullen i verkligheten än vad som syns på bilderna.

 

 

0,5 ml Stylage i överläpp på dessa bilder, inget i underläppen.

Taget direkt efter injektion.


Söta bakverk

Titta vilka gulliga muffins och klubbor jag hittade på weheartit.com. De ser farligt goda ut också!

 

 


Företagsmassage

Nu ska jag bege mig till jobbet igen, men inte för att arbeta utan för att testa på företagsmassagen. Posten har en massör som kommer två gånger i månaden och då får man en halvtimmes massage för 100 kr, resten av summan står Posten för. Jag har aldrig testat detta tidigare så det ska bli spännande att se, eller känna snarare, hur det är!

Motivationsbilder - Brittany Binger

Brittany Binger - Playboy´s Miss June 2007.

Brittany är nära vän med Hef´s f.d. flickvän Kendra och syns ofta i reality serien som heter just - Kendra.

 

 

 

 


Under the weather

I dag har jag jobbat på som vanligt men när jag kom hem så sov jag i hela två timmar. Nu ska jag ta hunden på promenad och även passa på att hälsa på min farmor som det faktiskt var flera veckor sedan jag såg även fast vi bor väldigt nära varandra.


Sjukling

Den där förkylningen som kom smygandes förra veckan har inte gått över utan blivit mycket värre. Just nu sitter jag här och nyser, snörvlar och hostar :/ Egentligen borde jag nog vara hemma från jobbet men jag är väldigt plikt trogen och går och arbetar iallafall, dock tackade jag nej till att jobba över i dag. Jag har faktiskt aldrig varit hemma från jobbet pga någon sjukdom och det är jag väldigt stolt över. Det känns som att vissa är hemma från jobbet så fort de nyser en gång, men det krävs väldigt mycket för att jag ska sjukskriva mig!

 

 


Trousers

När jag tittade in på Gina Tricots hemsida förra veckan så hittade jag två par byxor som verkligen föll mig i smaken, dessvärre kunde jag inte hitta dem när jag besökte butiken i Gränby centrum. Båda paren kostar 399 kr st, "Lynda" och "Joelle".

 

 

 


Update

Det blir en ganska dålig uppdatering nu när jag är på kurs hela helgen, jag ska strax gå över till mina föräldrar där jag även ska sova över men tänkte iallafall skriva ett snabbt inlägg att jag i går fyllde på läpparna igen och bilder kommer någon dag framöver!

Nattugglar

I dag passar jag på att sitta uppe och nattuggla lite. Eftersom att jag har massageutbildning mellan 14-21 i morgon så har jag tagit ledigt från jobbet och behöver tack och lov inte gå upp kl 05.00. I morgon bitti ska jag passa på att sova ut och det känns otroligt skönt, det är hemskt att annars behöva gå upp så tidigt och se att det är kolsvart ute även fast det bara är september.

 

 


Halsont

Har ni märkt hur mycket kallare det har blivit i luften bara den senaste veckan? Speciellt på natten. I morse vaknade jag med världens halsont :/ Trodde faktiskt att det skulle gå över under dagen eftersom jag aldrig brukar bli sjuk, men det har det inte gjort. Jag har därför köpt strepsils och vitlökstabletter för att hjälpa kroppen på traven. Det lär inte bli något trampande på motionscykeln i dag heller.

 

 

 


Anatomi

Nästa steg i massageutbildningen börjar på fredag och just nu försöker jag motivera mig själv att plugga anatomi och musklernas uppbyggnad. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas memorera alla musklernas namn på latin :/


Guess what ;)

Gissa vad jag förmodligen ska göra i helgen?

 

 

 

 

 

Sen ska jag troligtvis även testa på detta för första gången:

 


Like a kid at christmas

Så fort jag får paket så sliter jag alltid upp dem som ett barn på julafton, även fast man vet vad som är i dem så känns det ändå lite spännande på något sätt!

 

Nu har jag däremot luktat så mycket på de olika parfymerna och duschkrämerna att jag har fått ont i huvudet, inte bra. Man är ju så ivrig och vill testa allt på en gång.

 

 


Sms avi

I dag plingade det till i mobilen igen, sms avi från eleven. Ska cykla till Gränby och hämta ut paketet nu tänkte jag!

60´s Bunnies

Jag gick in på Hugh Hefners twitter sida och hittade dessa eleganta bilder på Playboy bunnies från 60-talet.

 


Bling bling

Jag köpte ett skal till min nya iPhone förra veckan via en Tradera auktion och idag fick jag hem det, med frakt så kostade det totalt 67 kr. Jag tycker att det var väldigt snyggt med silver och svarta rhinestones och vita/svarta blommor som dekoration. Dessvärre så blir telefonen för tjock när jag har skalet på så nu får den inte plats i mitt fina fodral som jag fick utav sambon. Jag får nog titta efter ett till tunnare bling-bling skal :)

 

 


The Order

Det är dessa produkter som jag klickat hem i min senaste beställning från Eleven.

 

- Paris Hilton Coffret Gift Set, 345 kr
- Sasco Massage Oil Fresh, 120 kr
- Aquolina Body Milk Vit Choklad, 89 kr

- Aquolina Shower Gel Marsipan, 109 kr

- Britney Spears Radiance EdP - 10 ml. Gåva vid beställning över 600 kr.

 

 

Bilder från eleven.se

Addictive

Gissa vem som just gjort ännu en beställning från Eleven? ....c´est moi.
Jag kikade runt på deras hemsida i går bland alla olika märken och hittade riktigt läckra duschkrämer och body lotions. Jag visar vad jag klickat hem senare för nu ska jag gå till Gränby centrum och handla lite inför kvällen.

Parfymprov Britney Spears Radiance

Om man handlar för över 600 kr hos Eleven under helgen så får man med ett 10 ml parfymprov av Britney Spears Radiance om man uppger koden BRITNEY i kassan.

 

Synd att detta erbjudande inte fanns uppe när jag gjorde min beställning tidigare i veckan. Jag är dels ett stort Britney-fan och sen så brukar hennes parfymer dofta väldigt gott. Just Radiance har jag faktiskt inte luktat på ännu så det hade varit kul att testa.

När jag är inne på Kicks och andra parfymaffärer så brukar jag oftast gå och lukta på nyinkomna dofter, men det är så lätt hänt att alla dofter blandas samman när man går runt där bland hyllorna. Läste någonstans för länge sedan att hjärnan bara kan ta in ca tre olika dofter efter varandra, om man luktar på fler parfymer än det så kan man inte urskilja den rätta doften till slut. Därför föredrar jag att lukta på parfymprover en åt gången hemma istället för i parfymbutikerna.

 

 


Tävling hos Felicia, sponsrad av carmella.se

Tävla om ett halsband i Felicias blogg, sponsrat av min webshop carmella.se
Tävlingen avslutas den 21 september!

Direktlänk till tävlingen:
http://feliciaphotos.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-detta-gulliga-halsband-fran-ca.html

 


Helt slut

Det märks verkligen att det har varit en tuff vecka på jobbet. När jag kom hem i dag så tänkte jag ta en liten tupplur - den blev 4 timmar lång haha. Nu sitter jag iallafall här och dricker kaffe och känner mig hyffsat utvilad. Jag känner inte att jag vill gå och lägga mig klockan åtta en fredagkväll så det är däför jag försöker piggna till så att man kan vara vaken lite längre.

Bild från weheartit.com

Turtle

Såg den här bilden på Fokis blogg för några dagar sedan och tyckte att den var så himla gullig. Jag hade en vattensköldpadda för några år sedan men den växte ganska snabbt och blev stor så vi gav till slut bort den till några som hade ett mycket större akvarium.

 

 


Eleven prover

Det som gör att det blir extra roligt att handla från Eleven är att de alltid skickar med lite prover på andra produkter i varje beställning. Proverna som jag fick denna gång var:

 

- Parfymprov från Burberry i doften Body

- Parfymprov från Givenchy i doften Ange ou démon

- Mádara Night cream

- Mádara Tinting fluid

 

 

 


Work work

Äntligen hemma efter en ovanligt lång dag på jobbet. Nu ska jag först hoppa i badet och göra en välbehövd hårinpackning innan jag fortsätter med dagens resterande "måsten". Att göra matlåda och fixa med papper till företaget är senare bekymmer men det måste som sagt göras!
Titta vilken söt rävunge som biter mamman i svansen ;)

Hittade inte

Nu när jag var till Gränby centrum så passade jag på att gå in på Kicks och kolla efter Maria Montazami´s läppstift men det fanns inte :/ Nästa gång jag är nere på stan så får jag titta efter det i den riktiga Make Up Store butiken istället!

 

 

Not to be found :(

Pink sugar

Nu är Eleven paketet hämtat. Massageoljan från Aquolina doftade ännu bättre i verkligheten än vad jag trodde att den skulle göra. Just oljor brukar inte lukta så mycket annars men denna hade en starkt söt och framträdande doft, precis som parfymen i samma märke som jag också har hemma.

 

Lipgloss från Principessa i färgen Pink a boo

Paket

Kom precis hem från jobbet, det är mycket att göra och många är sjuka så det har blivit övertid hela veckan. I morgon ska vi dessutom ha arbetsplatsträff så då blir det en heldag från 6.00-16.00.

 

Snart ska jag knata upp till Gränby centrum för att hämta ut mitt paket från Eleven som kommit, väldigt snabb leverans måste jag säga! Det ska bli spännande att äntligen prova Cicatrix ärrsalva och se ifall den gör något underverk för mina operationsärr som jag har i bröstvecken. Jag tejpar fortfarande ärren men tänkte att det kanske går att varva med tejp och salva för bästa resultat.

 

 



Mat logg 13/9

Frukost: Två skivor knäckebröd med salami.
Mellanmål: Två skivor mörkt bröd.
Lunch: Stekt lax med en liten potatis + sallad.
Middag: Två korvar med fullkorns-korvbröd.
Träning: Motionscykel 35 minuter, medel motstånd.

Muskler

Jag går ju som sagt en utbildning just nu till Diplomerad Friskvårdsmassör. Nästa kurstillfälle är den 23 september (fredag, lördag och söndag) och tills dess så ska jag ha läst på om musklerna och kunna deras latinska namn m.m. Jag ska givetvis även öva på att massera folk men hittills så har jag bara masserat sambon, förutom kurskamraterna då givetvis. Jag har inte hunnit läsa lika mycket i kursboken som jag planerade så i kväll ska jag sätta mig ner några timmar och studera. Jag har alltid tyckt om att lära mig nya saker så att "plugga" är inte något som jag anser jobbigt, tvärtom - Kunskap är makt!

 

 

Bild från google

Maria Montazami for Make Up Store

Som de flesta kanske redan vet så har Hollywoodfrun Maria Montazami lanserat ett eget läppstift i samarbete med Make Up Store. Hon har valt nyansen själv och läppstiftet kan köpas för 170 kr på Kicks och i Make Up Store butikerna.

 

Jag använder mest bara lipgloss och lipbalm men jag är bra sugen på att testa detta. Det ser ut att vara en ganska neutral men ändå vacker nyans. I Kicks webshop så är läppstiftet redan slut i lager, förhoppningsvis så kanske det går att få tag på i en fysisk butik. Nästa gång jag har vägarna förbi Kicks eller MUS så ska jag garanterat ta mig en titt. Det kanske är någon utav er som redan har hunnit få tag på läppstiftet? Skriv gärna en kommentar i såna fall vad du tyckte om färgen!

 

 

Läppstiftsdrottningen in action ;)





Online shopping

Har precis klickat hem lite saker från Eleven.se

 

- Cicatrix - Avancerad gel för korrigering av ärr, pris 329 kr.
- Aquolina Pink Sugar Perfumed Massageolja, pris 219 kr.
- Principessa Pleasantly Paffuto Plumping Lip Gloss - Pink a Boo, pris 149 kr.


Tanken var egentligen att jag bara skulle ha Cicatrix ärrsalva men när man väl tittar in på Eleven´s webshop så går det helt enkelt inte att låta bli att köpa något extra. Aquolina och Principessa Beauty är två utav mina favoritmärken när det gäller skönhet och hudvård, alla produkter doftar underbart gott och har en söt rosa design.

 

Bilder från eleven.se

1 år sedan

I helgen som var, den 10 september, var det ett helt år sedan jag tog första steget mot nya bröst och ringde Art Clinic för att boka konsultation. Jag minns hela samtalet som om det hade varit i går. Det blev strul med datumet först då jag glömde berätta vilken läkare jag ville gå till, sköterskan frågade inte heller utan bokade till en början in mig hos Richard Rylander. Sen när hon frågade hur jag hade hört talas om Art Clinic så sa jag att det var pga att jag hade hört så goda omdömen om Anders Liss och att det var han jag absolut ville ha som kirurg. Dumt egentligen att inte fråga vilken läkare man vill ha, plastikkirurgi är ju ett hantverk och varje kirurg har sin egen stil. Jag hade gjort väldigt god research på Anders innan och både googlat honom, mailat honom personligen samt pratat med både tjejer och en f.d. kille som gjort bröstförstoring hos honom. Allt har iallafall gått väldigt bra och om någon månad är det dax för återbesök vilket ska bli spännande!

11 september

Tänk att det har gått hela 10 år sedan terror attacken i USA. Jag minns exakt vad jag gjorde när jag fick reda på nyheten. Jag gick i 2:an på gymnasiet och satt kvar i uppehållsrummet efter skolan med en utbytesstudent och några andra kompisar när klasskamraten David kom och berättade vad som hade hänt. Jag förstod inte riktigt vidden av det hela just då men när jag kom hem så följde jag händelserna på tv precis som resten av världen.

Mia Skäringer

Någon mer som såg Dyngkåt och hur helig som helst som visades på SVT 1 i går kväll? Jag är ett stort fan av Mia Skäringer och tittade på programmet från hotellrummet i Gävle. Själva föreställningen spelades in på Cirkus i Stockholm.

 

Mia och Klara är ett utav mina favoritprogram och jag har båda säsongerna på DVD. Även Solsidan är bra där Mia också har en roll, där har jag dock inte följt varje avsnitt.

 


Tävling hos Nina, sponsrad av carmella.se

Nina lottar ut en kamé ring i sin blogg, sponsrad av min webshop carmella.se
Tävlingen avslutas den 20 september!

Direktlänk till tävlingen:
http://ninakaufmann.se/2011/september/vinn-underbar-ring-fran-carmellase.html

Hemkommen

Nu har jag och killen precis kommit hem från Gävle. Jag tog med mig min nyinköpta iPhone under resan och försökte uppdatera bloggen via telefonen men jag lyckades inte få det att funka. Det gick att skriva en rubrik men inte någon text vilket känns märkligt eftersom jag vet att andra bloggar jag följer brukar uppdatera genom mobilen. Sen är ju inte jag speciellt teknisk av mig så problemet berodde säkert på att det var något "skit bakom spakarna" haha ;) Jag har iallafall laddat ner Bloglovin applikationen så nu är det lätt att läsa alla bloggar jag följer när man är på resande fot. Jag har tagit massa bilder under helgen och dem kommer upp i ett inlägg senare!

Sovdax

Nu är det verkligen på tiden att gå och lägga sig, klockan ringer vid 05.00 i morgon bitti. Sambon är däremot ledig i morgon så därför har vi haft filmkväll i kväll. Har sett Hur många lingon (tror jag den hette) och Final Destination 5.
I morgon efter jobbet bär det av till Gävle där jag och sambon ska spendera hela helgen på Gävle City Hotel. Jag har faktiskt aldrig varit till Gävle förut så det ska bli kul med en liten weekend trip!

Cocoo clock

Jag skrev ju om en rosa väggklocka för ett tag sedan i ett inlägg. I går när jag surfade runt på internet så hittade jag ett matchande gökur i rosa. Det stod inte vart gökuret kom ifrån men jag känner faktiskt igen det eftersom att en bekant till mig har haft ett likadant i svart, det kunde man iallafall köpa på Chilli här i Uppsala. Gökur kan vara en fin prydnad men jag själv skulle nog bli tokig om en liten fågel hoppade fram varje timme och gjorde oväsen, jag är väldigt känslig för ljud.

Tävling hos Dennis M, sponsrad av carmella.se

carmella.se samarbetar med storbloggaren DennisM. Just nu pågår en tävling på hans Facebook fanpage där två personer har chans att vinna en valfri ring från min webshop! Tävlingen avslutas i morgon torsdag kl: 18.00.

 

Direktlänk till DennisM fanpage:

http://www.facebook.com/pages/Dennis-M/132063456804181

 

 


Nyheter

Jag har uppdaterat webshopen med lite nyheter. Armband, halsband och ringar!
Bilder: carmella.se

iPhone

Jag har länge funderat på att skaffa en iPhone och nu har jag äntligen kommit till skott. Jag gick till 3 butiken i Gränby centrum för ett tag sedan och skaffade mitt abonnemang, fram till påsk är det t.o.m 50% på priset vilket är en väldigt bra deal. Dessvärre så hade de inte själva telefonen i lager men från att jag beställde den så tog det åtta dagar tills jag fick hem avin, hämtade ut den i går. Jag ringer inte så himla mycket utan största skälet till att jag vill ha en iPhone är främst för att kunna komma åt internet vart jag än är. Nu när man har eget företag så är det bra att kunna svara på mail m.m samtidigt som man är ute på vift :)
Bild från google

Tävla om en ring, sponsrad av carmella.se

Nathalie lottar ut en uggle-ring i sin blogg, sponsrat av min webshop carmella.se

Tävlingen avslutas den 11 september kl: 18.00

 

Direktlänk till tävlingen:

http://nathssfoto.blogg.se/2011/august/vinn-en-ring-fran-carmella.html


Busy days

Herregud vad det slukar tid och ork att driva eget företag samtidigt som man även jobbar på en vanlig arbetsplats. I går när jag kom hem från jobbet så spenderade jag resten av dagen och kvällen med att skicka en massa mail till samarbetspartners, personer som vunnit tävlingar m.m. I dag har det inte blivit så mycket mailande utan nu har jag istället skickat iväg en del paket med både vinster och ordrar. Har även uppdaterat mina kunskaper inom bokföring, vilket verkligen kan behövas. Det blir mycket att stå i, men kul är det :)

Massage

Har varit på utbildning i dag mellan 9-18 så jag kom precis hem. Hittills har jag fått lära mig massage av baksida ben, rygg och nacke. Det är väldigt många muskelnamn på latin att komma ihåg, men roligt är det. På kursen masserar vi varandra och jag tycker faktiskt att det är lika roligt att ge massage som att få massage. I morgon pågår utbildningen mellan 9-16.


Snart utbildning

I dag har jag tagit ledigt från jobbet eftersom att utbildningen till Diplomerad Friskvårdsmassör startar. I dag pågår utbildningen mellan kl 14-21 och den håller på hela helgen, totalt 9 utbildningstillfällen blir det. Fredag, lördag, söndag x 3. Jag är lite nervös faktiskt men mest av allt så ska det bli intressant!

Im dreaming of a pink christmas

I dag är det 1:a september och sommaren är officiellt över. Så fort augusti slutar och det börjar bli lite kallare och mörkare om kvällarna så får jag alltid en enorm längtan till julen. Antar för att det är pga att jag egentligen hatar mörker och kyla och ser julen som det enda positiva under dessa hemska vintermånader vi har framför oss.
Jag läser en hel del julbloggar och de flesta av dem har börjat uppdatera ganska så flitigt. I år planerar jag även att vara med i en sån där julkalender swap där man är "hemlig tomte" åt någon annan. De flesta tycker nog att man är tokig som redan tänker på julen, men det är som sagt något att se fram emot!

RSS 2.0