F-skattebevis

Här går det undan! Jag skickade ju in blanketten till Skatteverket i söndags och var beredd på en ganska så lång handläggninstid nu när det är sommar och semestertider, men redan i dag så damp det ner ett brev till mig med F-skattebeviset från Skatteverket. Så nu är man officiellt egen företagare =) Jag blir inte momspliktig förrän den 15 juli så jag kan dessvärre inte köpa in eller sälja något alls inom firman innan dess. Men jag ska försöka boka in ett möte med Nordea för att skapa ett Plusgirokonto samt be en bekant att hjälpa mig designa en header till den kommande webshoppen!

Inskickat

I söndags så skickade jag in blanketten Skatte- och avgiftsanmälan till Skatteverket =) Vanligtvis brukar det ta ungefär 2 veckor innan man får tillbaka sitt registreringsbevis för F-skattsedel, men nu under sommaren så vet jag inte om det är längre handläggningstider eller inte. Hur som helst så ska det bli väldigt spännande med eget företag, även fast det känns lite nervöst också.

Fjällnora

I går blev det årets första dopp, av fötterna hehe. Jag och sambon åkte till Fjällnora efter att han slutat jobbet. Jag gillar inte att bada i sjöar och hav så jag låg mest på en filt och solade vid kanten. När jag väl doppade fötterna så kom en snok simmandes i vattnet, jag gillar visserligen ormar men att bada med dem gör jag helst inte.

Fullt upp

I dag har varit första dagen på min semester och jag har haft fullt upp. På förmiddagen så packade jag en del vinster från Tradera och skickade iväg, sen har jag varit till Gränby centrum och hämtat ut paket. Jag köpte även hårfärg så när jag kom hem så blekte jag min hemska utväxt. Killen, jag och hunden hann även med en sväng till Fjällnora där vi vandrade runt i skogen och tittade på hundar som badade vid den speciella hundstranden. Min hund vågade inte hoppa i för han är extremt rädd för vatten.

Fruits & nuts

När jag handlade från Gymgrossisten för ett tag sedan så köpte jag en hel box med mealbars från märket Opti nut. De var väldigt prisvärda och smakar bra också. Kan inte påstå att de var lika mättande som de andra barsen som jag provat, men det kan ju vara kul att variera smakerna om inte annat. De funkar absolut att använda som ett snabbt mellanmål eller liknande.
Opti nut bar (Fruits & nuts)
40 g varav:
172 kalorier
13,9 g kolhydrater
10,2 g protein
9,3 g fett
201

5 månader

I dag fyller boobsen 5 månader, helt sjukt vad tiden går fort!

Gårdagen

Här kommer tre bilder från gårdagens midsommarfirande. Klockan 13 restes midsommarstången och efter det vart det dansuppvisning, jag stannade dock inte så länge utan gick bara ett varv runt och tog lite lotter. Någon ponnyridning fanns det dessvärre inte i år eftersom att ingen hade orkat engagera sig, vilket är lite trist. Jag har spenderat midsommar här de senaste 17 åren och när jag var barn så var utbudet av aktiviteter mycket större.


Midsommar

Här i Uppsala är det mulet och blåsigt just nu, känns lite trist men samtidigt så ska man väl vara tacksam för att regnet inte vräker ner som det gjorde i går. Klockan 10 så ska iallafall mina föräldrar hämta upp mig och hunden för att åka ner till stugan och förbereda innan alla andra kommer vid 11.30. Trevlig midsommar på er!

Vacation

I dag var sista arbetsdagen på ett tag för nu har jag semester i 2 veckor. Har inget speciellt planerat förutom en eventuell Ålandsresa med mor min. Annars så ska jag nog bara sova ut, träna och pyssla med det framtida företaget. Min sambo har ingen semester i sommar dessvärre så därför kan vi inte åka bort direkt. I morgon är det iallafall midsommar vilket ska bli trevligt. Jag ska spendera den med släkten i mina föräldrars kolonistuga där det brukar vara ett ganska stort firande med spelmän, dansare, femkamp och ponnyridning =) Hoppas bara att vädret blir bättre än vad det har varit i dag!
Bild från weheartit.com

Cookie

Hittade ett ganska så lustigt smyckes-hänge när jag kikade runt på weheartit i dag, en kaka med ögon och rosett. Själv så skulle jag inte vilja gå runt med ett sådant halsband exempelvis, men det var ändå lite gulligt på något sätt.
Bild från weheartit.com

Läpparna i dag

All svullnad efter injektionen har lagt sig nu och för tillfället så tycker jag inte att det ser ut som att det har hänt speciellt mycket. Jag vågade inte spruta i allt för mycket eftersom att detta är första gången som jag testat läppförstoring, men jag kommer nog att spruta i lite mer för att få dem fylligare.

Det går framåt

Har precis kommit hem från mitt sista möte med Drivhuset innan de stänger ner för sommaren. I dag har jag fått hjälp med att fylla i blanketten Skatte- och avgiftsanmälan. Det är lite siffror som fattas som jag måste komplettera hemma nu i efterhand men annars så är allt nästan så gott som klart för att kunna registrera firman =) Själva handläggningstiden varierar tydligen lite men oftast tar det bara runt 2 veckor, så inom en snar framtid är man egen företagare!

Läppförstoring

I går så förstorade jag som sagt läpparna med stylage, dock så använde jag bara ungefär halva sprutan så detta är ca 0,4 ml. Ska förmodligen spruta in lite mer om någon vecka. Till min stora förvåning så gjorde det knappt ont och det blev inte speciellt svullet heller, jag slapp även blåmärken. Här kommer lite bilder.

Morning

Godmorgon på er. Ska strax åka till jobbet men tänkte slänga in ett snabbt inlägg här först. I går så förstorade jag iallafall läpparna med stylage, bilder på det kommer senare i dag!

Lips

Gissa vad jag eventuellt ska göra i morgon? ;)

Chocolate fantasy

Har testat ännu en smak av Goodlife´s mealbars men denna var inte lika god som caramel coco. Den här smakade lite för "vanligt" på något sätt, men visst funkar den att äta någon dag då man är extremt sugen på choklad.
Goodlife nutrition bar (Chocolate fantasy)
50 g varav:
190 kalorier
20 g kolhydrater
16 g protein
5,5 g fett

Hellweek

Det har verkligen varit Hellweek på jobbet denna vecka, så otroligt mycket att göra. När jag kom hem i dag så stupade jag i säng och sov i 2,5 timmar. I morgon är jag tack och lov ledig, jag blev tillfrågad om att jobba men jag tackade nej eftersom att jag verkligen måste beräkna min slutgiltiga resultatbudget till företaget i morgon. Ska ju till Drivhuset igen på tisdag och fylla i alla papper till Skatteverket. Så inom en snar framtid har man förhoppningsvis en egen firma =)

Snow white

Kolla vilket läckert Snövit halsband jag hittade när jag surfade runt på weheartit. Jag har dessvärre ingen aning om vart man kan få tag på något liknande.
Bild från weheartit.com

Home at last

Det har varit sjukt mycket att göra på jobbet i dag, det är så kallad högtrafiksvecka nu så därför är det extra mycket post att sortera. Jag jobbade 3 timmar extra än vad jag egentligen var schemalagd och har stått och kört maskin hela dagen så nu är man ganska mör i kroppen. Det är dessa dagar när man har jobbat länge och har ont som det är svårt att motivera sig till att motionera, men då brukar jag oftast titta på lite bilder på vältränade kroppar för att känna orken att träna. Detta är ett enkelt knep som faktiskt funkar bättre än vad man tror!

Nya halsband

Nu har jag fått in ytterligare smycken som jag kommer att lägga ut på auktion på Tradera nästa vecka, dem som finns på bild här nedan. Kolla gärna in mina auktioner som jag har ute nu, det är mest halsband men även lite andra grejer.
www.tradera.com/auktioner/camgunn

Kolonistugan

Den här helgen sover jag, killen och hunden i mina föräldrars kolonistuga. För en månad sedan var man tvungen att ha elementet på för fullt men nu blir det så varmt i stugan att det nästan känns som en bastu. Här kommer lite bilder från stället som jag tog för ett tag sedan, det är mycket grönare och finare nu!


Elegant

Här är lite bättre bilder på bh´n som jag köpte på rea på Lindex för ett tag sedan. Lindex har ett ganska bra utbud av lite större storlekar än vad exempelvis HM har, där är det ju omöjligt att hitta exakt rätt storlek numera. Synd med tanke på att de annars har väldigt snygga underkläder i min smak. Detta är iallafall storlek 75 DD (E).

Caramel coco

Både jag och killen har beställt hem en hel del produkter från Gymgrossisten. En utav sakerna vi beställde var bars / måltidsersättare i lite olika smaker. Jag provade en utav dem i dag, caramel coco flavour, och den var farligt god.

Goodlife nutrition bar (Caramel coco flavour)
50 g varav:
193 kalorier
20 g kolhydrater
16 g protein
5,5 g fett


Busy day

Usch vilken sprängande huvudvärk jag har just nu, jag har helt glömt bort att dricka vatten pga att jag varit så stressad i dag. I morse så packade jag en hel del vinster från Tradera och skickade väg, sen har jag jobbat samt varit på möte med Drivhuset angående eget företag igen. Nästa möte med dem blir den 21 juni och då ska vi även fylla i papprena till Skatteverket som jag sedan ska skicka in för att få F-skattsedel. Äntligen händer det lite grejer =)

Morgondagens frukost

I morgon är det arbetsdag som vanligt igen och eftersom att jag går upp så himla tidigt på mornarna (04.45) så vill jag gärna förbereda så mycket som möjligt kvällen innan. Nu har jag iallfall förberett morgondagens frukost, fiberberikad havregrynsgröt med björnbär som smaksättning. Nyttigt, mättande och ganska snabbt att koka ihop på morgonen också!

Wienerbröd

Min sambo gjorde ett spontanköp av en ny kyl / frys i helgen och hela dagen har gått åt till att installera allt, den har inbyggd ismaskin så det är därför det har tagit så lång tid att få ordning på slangar och rör. Först gick det inte att stänga av vattnet till lägenheten + att en massa andra saker har krånglat, men nu verkar allt funka som det ska tack och lov. Robins familj har varit här och hjälpt till och de hade även med sig wienerbröd. Även fast jag har min "ätardag" i dag så undvek jag faktiskt att äta något. Jag är inte så förtjust i wienerbröd och då är det bara onödigt att slösa massa kalorier på något som man ändå inte gillar, speciellt med tanke på att ett genomsnittligt wienerbröd innehåller 340 kalorier.

Bild från google

La senza bh

I fredags fick jag hem bh´n som jag vann av en säljare på Tradera. Märket är La senza och storleken är 75 E. Det är ju en riktig chansning att köpa underkläder på Tradera eftersom att det inte är säkert att storleken kommer passa. Har köpt en del plagg via auktionssajter förut som visat sig vara för små / för stora men då har jag sålt dem vidare i sin tur. Denna bh var dock ett kanonköp tycker jag, den är väldigt skön och sitter som ett smäck :)

Mat logg 4/6

Frukost: Goodlife nutrition mealbar.
Lunch: Kycklingsallad (rivna morötter, paprika, tomat, gurka, majs).
Middag: Omelett med korv, tomat och paprika.

Wunderbar

I dag har jag varit vid mina föräldrars kolonistuga och solat. De har en sån där speciell solstol som man kan tippa bakåt så att man ligger med benen i vädret vilket jag tycker är otroligt bekvämt. När jag solar hemma så brukar jag bara ligga på en filt på marken. Hunden tyckte däremot att det var alldeles för varmt men han envisades ändå med att lägga sig i solen och flåsa.

Diet coke with bacon

Intressant kombination av smaker, Diet Coke with Bacon. Låter väldigt äckligt tycker jag, men hade jag blivit erbjuden en burk så skulle jag definitivt smaka för saken skull. Jag gillar att testa ovanliga produkter och vem vet, coke with bacon kanske rentav smakar himmelskt :)

Lovely

Har legat ute på gräsmattan i nästan tre timmar i dag =) Lyssnade på musik hela tiden men efter ett tag så blir jag ganska rastlös när man bara ligger helt still. Vifta bort myror har jag fått göra en hel del också, det är så irriterande när de kryper på en.

Sunny day

Åh vilket underbart väder det är i dag, härliga sol! Ska packa ner en filt, dricka och mp3 i en påse och bege mig ut och sola lite nu =)
Bild från google

You are what you eat

Just nu är det Du är vad du äter med Anna Skipper tv 4+, jag kollar på programmet samtidigt som jag sitter på motionscykeln och trampar. Det är alltid lättare att motivera sig att cykla när man har något intressant program att titta på, speciellt program som Du är vad du äter och Biggest Loser som handlar om just hälsa och viktnedgång.
Bild från google

Tonight´s dinner

I dag blev det chickenbits sallad till middag ;) Stekte på fem chicken nuggets som jag blandade ihop med tomat, paprika, gurka och en riven morot, hade även i en klick chilisås. Smakade riktigt bra faktiskt! Det gäller att vara kreativ och skapa nya kombinationer av maträtter när man försöker undvika kolhydrater.

Kolabollar

När jag har min "ätardag" så brukar jag vanligtvis äta arraksgrodor eller grodbollar som jag kallar dem, men nu har jag upptäckt en ny variant i Coop´s delikatessdisk, nämligen kolabollar. Jag har gått och spanat på dessa ganska länge och var lite skeptisk till en början men när man tog första bettet så smakade det som himmelriket hehe. Definitivt i klass med grodbollarna. Sen smakar väl allt onyttigt extra gott när man inte har ätit sötsaker på ett bra tag innan heller. Det kostar iallafall 35 kr för tre stycken bollar på Gränby centrum´s Coop i Uppsala.


Mat logg 1/6

Frukost: Två knäckebröd med ost
Mellanmål: Två mörka brödskivor med ost
Lunch: Omelett med bacon och paprika
Middag: Fem chicken bits med kokt morot och paprika

Skogsvandring

Herregud vad ont i fötterna jag har i dag. I går gick jag och killen på långpromenad med hunden i ca 2 timmar och jag hade alldeles för dåliga skor på mig, tunna sulor som dessutom höll på att gå sönder. Vi gick bland väldigt blandade terränger, både asfalt, grus, gräsmatta och i snårskog.

RSS 2.0