Bye bye A cup

Har en hel låda med en massa söta små underkläder som måste slängas eftersom att de numera är för små, dessa på bilden är ungefär en femtedel utav dem och dessa är de finaste. Några utav dem har jag faktiskt inte ens använt så kanske lägger ut några annonser på Tradera senare. Det lär ju dröja ett tag innan jag köper några nya underkläder eftersom jag varken får använda vanlig bh på minst 2 månader samt att brösten hela tiden förändras, har ingen aning om vilken storlek jag kommer att hamna på. Tills dess är det bara att stå ut med sport bh´n.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Kan du inte lägga ut före - och efterbilder? MED kläder förstås!!! Men bara så att man får se hur det blev med storleken och så :-) Vore roligt! Typ som bilden på dig i inlägget under, outfiten innan du åkte till operationen! :-)

2011-01-27 @ 20:08:37
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: Camilla

Re Emma: Javisst, jag ska absolut lägga upp före och efterbilder! Ska se till att fota lite i morgon :)

2011-01-27 @ 21:32:21
URL: http://getfitordietryin.blogg.se/
Postat av: Emma

Kul! Ser fram emot det :-) Tycker det är så facinerande hur man kan förändra sig själv och bli helt annorlunda! Tror absolut att det blev jättefint på dig och du är definitivt värd detta efter din hårda viktkamp! Går igenom exakt samma kamp själv just nu (med samma startvikt och samma målvikt) så jag inspireras av dig :)

2011-01-27 @ 21:59:57
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: Camilla

Re Emma: Åh tack så mycket!

2011-01-28 @ 10:16:43
URL: http://getfitordietryin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0